Puşcăriaşul Dragnea Liviu a furat 12 ani, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman (2000-2012)

vineri, august 7, 2020 15:19

Liviu Dragnea, PSDBorfaşul Liviu Dragnea a mai fost 7 ani (1994-2001) membru al Partidului Democrat, pe atunci condus de kominternistul minune, Petre Roman, cel cu “Nu vrem kent, nu vrem valută, vrem Petrică să ne guverneze!”, cum strigau extaziate muncitoarele de la APACA. Cel puţin aşa găsim pe Wikipedia.

Evident, şi pe când era preşedintele Consiului Judeţean Teleorman, mafiotul Liviu Dragnea fura pe rupte. De data asta în calitate de membru al PSD = Ciuma roşie = Mafia, grupul de interlopi care la adăpostul imunităţilor de tot felul, combinate cu anihilarea Justiţiei, a distrus România în 30 de ani de aşa-zisă democraţie, de fapt o societate bananieră, precum a fost în ţările din America Latină, coruptă şi nedreaptă.

Iată ce scria “Academia Caţavencu” prin 2004 despre tâlharul Liviu Dragnea.

Pesedist fiind, bordurile puneam

În Teleorman, cu câteva zile înainte de locale (este vorba de alegerile locale din 2004 – n.m.), preşedintele Consiliului Judeţean, pesedistul Liviu Dragnea, a umplut străzile cu borduri noi aduse cu mari eforturi tocmai de la fabrica lui. Cu ajutorul acestui brav gospodar, PSD-ul s-a asigurat că 4 ani de acum încolo va putea să facă trotuarul în condiţii europene, cu borduri noi.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu