Cum irosea PSD = Ciuma roşie = Mafia banii ţării

duminică, august 9, 2020 11:28

BOR iubeste argintiiUn exemplu din 2004, anul în care România a fost jefuită temeinic de mafia pesedistă.

Schimbarea la faţă, la cursul zilei

Când vine vorba de alegeri (este vorba de alegerile din 2004 – n.m.), Guvernul PSD nu se încurcă în mărunţişuri. Cum era de aşteptat, pesedistul Ioan Rus a adus pe tapet “salvarea Clujanei”, adică o gaură în bugetul local de doar 5 milioane de dolari, megainsvestiţiile în parcurile industriale ale Clujului care (deşi nu există încă) au înghiţit 9 milioane de euro.

Ce n-a spus Ioan Rus este că, dacă tot au mai rămas nişte bani prin rezerva bugetară, vreo 10 miliarde (lei vechi – n.m.), aceştia au fost direcţionaţi către rezerva din cutia milei a protopopului Titus Moldovan, preotul bisericii Schimbarea la Faţă. Anume, prin Hotărârea de Guvern nr. 516/2004.

Suma în chestiune nu este nici prima, dar nu va fi nici ultima. Deşi costurile la care se ridică noua Schimbare la Faţă ar putea întrece în scurt timp pe cele ale parcurilor industriale.

Dacă punem la socoteală şi vila la care părintele ridică etaj după etaj, ca să fie mai aproape de sfinţii din ceruri.

Pe lângă fondurile guvernamentale ce se scurg lent în afacerile lui Titus Moldovan, nici Primăria nu a ezitat să susţină financiar această investiţie în cucernicie politică.

De unde atâta genorozitate? Pesemne din cauza mai vechii aspiraţii a Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului şi Clujului de a instiga enoriaşii să voteze cu mai-marii zilei, în funcţie de cât cotizează fiecare.

Din păcate pentru ei, de aceste alegeri s-a întâmplat ca schimbarea la faţă să pice în aceeaşi zi cu alternanţa la guvernare. (“Academia Caţavencu”, nr. 652/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu