Alegerea formei si marimii potrivire a inelului de logodna

vineri, ianuarie 10, 2020 19:13
Posted in category Diverse

Inel de logodnaDiferite inele de logodnă flatează diferite tipuri de degete. Găsiți cel mai măgulitor inel pentru forma și dimensiunea unică a degetului, fie că este scurt, lung, zvelt sau lat.

Într-un aspect, alegerea inelului potrivit pentru degetul tău este foarte mult ca alegerea costumului de baie potrivit pentru forma corpului ta. Când încercați inele de logodnă – fie pentru cumpărături amuzante sau serioase, după ce mirele dumneavoastră a pus întrebarea, veți găsi repede că nu orice stil arată la fel de bine pe deget asa cum arata in vitrina.
Există un stil și o formă de inel care să aplatizeze fiecare deget și fiecare mână, accentuând toată frumusețea, reducând în același timp lucrurile care nu-ți plac.

Din fericire, cu o îndrumările potrivite nu este necesar să petreci ore întregi încercând inele dintr-o vitrină pentru a vă restrânge opțiunile. Indiferent dacă alegi deschis inelul Jemma de logodnă cu mirele tău sau încearcă să-l influențezi subtil (sau nu) de pe margine, folosește aceste indicatoare pentru a porni căutarea și pentru a găsi cel mai flatant inel pentru forma și dimensiunea ta unică a degetului.
.
Când priviți diferite inele, luați în considerare lungimea și lățimea degetului – împreună cu dimensiunea totală a mâinii – împotriva a câteva lucruri cheie:

  • Forma și dimensiunea pietrei principale
  • Lățimea și stilul inelului în sine

De asemenea, luați în considerare lungimea și forma tipică a unghiilor: sunt de obicei purtate scurt sau lung, îngrijite și în formă? Unghiile mai lungi prelungesc aspectul degetelor, astfel încât să devină și o parte a ecuației.

Desigur, forma unică a degetului și a mâinii este doar o parte din factorii care duc la alegerea inelului de logodnă perfect. Stilul dvs. de viață personal sunt la fel de importante.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu