Oamenii mafiei PSD-iste au pensii de sute de milioane de lei vechi pe luna

vineri, iulie 17, 2015 16:02

Caracatita PSDCum îi prostea infractorul Năstase Adrian pe americani cu lupta împotriva corupției

Dacă tot au invadat infractorii televiziunile, de fapt foști infractori, dar dacă ești (ai fost) în rahat, ții gura închisă, îmi permit să-mi amintesc, în timp ce vomit, de perioada 2001 – 2004, în care americanii tremurau de frica teroriștilor musulmani, după acel tragic 11 septembrie 2001, iar românii din presa de rahat tremurau de frica cenzurii infractorului Năstase Adrian. De aceea, se părea că suntem în Rusia de azi, adică nimeni nu îndrăznea să lupte împotriva PSD-ului infractorilor Adrian Năstase și Ilici “KGB” Iliescu. Cu o excepție de marcă: Traian Băsescu.

NATO, PNA-ul lui Năstase – 7 case și 7 luni de puscărie, pentru tunuri de milioane de euro din banii românilor

România a intrat în NATO în acea perioadă mai mult datorită nevoii SUA de aliați, în condițiile terorismului musulman. Și cum Năstase Adrian provine din gașca “prințișorului” Nicu Ceaușescu, adică era uns cu toate alifiile bolsevice, a înființat PNA-ul, ce prindea gainari, pentru a da impresia că regimul ticălos din România acelor vremuri chiar lupta împotriva corupției.

Infractorul Gheorghe Șuhan in slujba mafiei PSD-iste

Inca o facatura dovedita a parchetului anticoruptie! Inalta Curte a stabilit ca ex-procurorul PNA Gheorghe Suhan a actionat ca santajist si agent provocator in cazul judecatorului Andreea Ciuca (Citeste tot materialul)

Gheorghe Suhan, numărul 2 în PNA, cel mai prost dintre procurorii României

Povestea Mircea Toma în “Academia Cațavencu” despre “inteligența” acestui Șuhan. Povestea o găsiți aici. Și cum, în România, prostia se plătește, acest individ, care a aparat mafia PSD-istă, nu cumva să ajungă la răcoare, avea în 2010 o pensie de, atenție, 20.927 lei lunar, cea mai mare din județul Iași. Dacă adăugăm 4 zerouri acelui număr de lei obținem 209270000, adică peste 200 de milioane de lei. Între timp, o fi ajuns pe la 300 de milioane de lei vechi, dacă Șuhan-ul PSD-ist nu o fi dat colțul. Și aceasta în timp ce un chirurg eminent are o pensie mizerabilă în Republica PSD-isto-infracțională România. Mai auziti ceva de pensiile nesimțite? De principiul contribuției (ai contribuit cu mulți bani la fondul de pensii, primesți pensie mare, cum e și firesc)? Iar în acest timp, bravul, eroicul și anticomunistul popor polonez le-a tăiat pensiile securiștilor comuniști. Și unde este Polonia azi. Ce s-o mai lungim, o țară de mămăligari nu poate produce o altă societate în afara celei de căcat (cu multe si strigătoare la cer nedreptăți) în care trăim zi de zi.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Oamenii mafiei PSD-iste au pensii de sute de milioane de lei vechi pe luna”

 1. PSD-istii, acesti interlopi cu fata bovina | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 17th, 2016 at 20:47

  […] Oamenii mafiei PSD-iste au pensii de sute de milioane de lei vechi pe luna […]

 2. Spagile concernului EADS au ajuns si la Adrian Nastase | A șaptea dimensiune says:

  februarie 11th, 2016 at 14:25

  […] Oamenii mafiei PSD-iste au pensii de sute de milioane de lei vechi pe luna […]

 3. Dupa mega-tunul „Vanzarea Petrom”, Nastase si clica sunt liberi si bogati | A șaptea dimensiune says:

  mai 19th, 2016 at 17:55

  […] Oamenii mafiei PSD-iste au pensii de sute de milioane de lei vechi pe luna […]

Adauga un comentariu