Am spus-o odată şi o vom repeta mereu: Basarabia, pământ românesc!

vineri, noiembrie 13, 2009 16:46
Posted in category Basarabia

Basarabia e RomaniaTinerii ucişi sau maltrataţi de regimul criminal Voronin meritau ceva mai mult de la români. Numai că televiziunile mogulilor au de aruncat cu lături în românii care nu gândesc precum securistul Voiculescu sau autorul căderii FNI-ului Vântu. Pentru aceşti tovarăşi, crimele împotriva umanităţii comise de gaşca bolşevică de la Chişinău, sub oblăduirea Moscovei, nu contează.

Mai mult chiar, Prostănacul se deplasează în capitala Imperiului Răului, adică Moscova, pentru a-i linge tălpile lui Putin. Acest prostănac de două ruble, numit de unii Geoană Mircea, nu înţelege că pentru a obţine ce-ţi doreşti mai faci şi sacrificii. Acest băiat de securist este capabil să vândă teritorii româneşti ruşilor pentru cele câteva procente de gaz rusesc. Dacă mergem pe logica acestui prostănac, ar însemna că toţi marii domnitori ai românilor au greşit punându-se rău cu imperiile vremii, deoarece, “fraierii”, n-au ştiut să se trăiască bine ca baronii pesedeului.

Noi vrem Basarabia pentru care au murit bunicii şi străbunicii noştri, Basarabia pe care au păzit-o răzeşii lui Ştefan cel Mare, nu un Prostănac care ne vinde visul de întregire pentru binele oligarhilor boşevici din propriul partid. Să nu uităm că Preşedintele actual al României i-a încurajat şi a fost mereu aproape cu vorba şi fapta de tinerii basarabeni, care nu şi-au uitat istoria şi neamul, dar pe bolşevicul de Geoană nu l-am auzit să declare ceva ferm împotriva regimului criminal Voronin sau a prezenţei trupelor ruseşti în Basarabia. Nici nu putea să fie altfel, pesedeii fiind urmaşii bolşevicilor care au fost scoşi în afara legii în 1924 deoarece erau de acord cu cedarea de teritorii româneşti URSS-ului. Aceşti trădători de neam şi ţară nu pot la infinit minţi acest popor, odată şi odată românii îi vor arunca la lada de gunoi a istoriei.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Am spus-o odată şi o vom repeta mereu: Basarabia, pământ românesc!”

 1. Neinfectat De Comunism says:

  noiembrie 14th, 2009 at 17:31

  greu de crezut ca basarabenii insasi mai vor in romania..dupa atatea decenii de rusificare si epurare etnica, pana si moldovenii adevarati tot rusi se simt…pacat, mare pacat..dupa comunistii lui voronin au veniti altii care chipurile sunt democrati dar se scuipa in san cand se discuta de intrarea un ue, nato sau doamne fereste unirea…din pacate sistemul politic din moldova este similar celui din romania de la inceputul anilor 90…foarte putin progres s-a facut…

 2. 1 Decembrie – Ziua Naţională a României | A șaptea dimensiune says:

  iunie 12th, 2016 at 17:26

  […] Am spus-o odată şi o vom repeta mereu: Basarabia, pământ românesc! […]

 3. 7 aprilie 2009, ziua în care s-a murit pentru libertate | A șaptea dimensiune says:

  august 22nd, 2016 at 14:57

  […] Am spus-o odată şi o vom repeta mereu: Basarabia, pământ românesc! […]

Adauga un comentariu