România nu-i ţara hoţilor

miercuri, octombrie 14, 2009 18:35
Posted in category PeNaLii

Mihai EminescuIndiferenţa ucide. Mai grav decât ce fac cei răi este nepăsarea celor buni. România nu-i a politicienilor fără o minimă moralitate, nu-i a ţiganilor care fură orice, nu-i a foştilor securişti beneficiari unor privilegii de neimaginat, nu-i a foştilor bolşevici care au ocupat funcţiile publice mai ceva ca hoardele barbare lumea civilizată.

România este în primul rând a celor harnici, inteligenţi, creativi, plătitori de taxe şi impozite, din banii cărora au furat alde Adrian Năstase sau Miron Mitrea. Tăcerea lor a permis lăcustelor bolşevice din eşaloanele inferioare să dărâme moralitatea din această ţară. Noi nu suntem mai prejos decât germanii, doar ca noi tăcem, iar ei nu. La noi hoţii nu păţesc nimic, pentru că ne lăsăm furaţi. Aşa-zisa calitate a ortodoxismului de a permite oricui să facă orice este de fapt o mare slăbiciune.

Niciodată în istorie n-am fost mai egali cu lumea civilizată a Terrei. Ei n-au primit la masa lor ţiganii care le fac atâtea probleme, n-au primit la masa lor pe bolşevicii ce au înlănţuit acest popor vreme de cincizeci de ani, ci ne-au primit pe noi, cei care credem în valorile civilizaţiei occidentale. Ce clădim noi aici ziua, este distrus a doua zi de cei mai sus amintiţi. Stă în puterea românilor să-şi recapete ţara. E în puterea ta să fie altfel aici, la tine acasă.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “România nu-i ţara hoţilor”

 1. Unde mergem pe 1 Decembrie | A șaptea dimensiune says:

  iunie 10th, 2016 at 20:51

  […] România nu-i ţara hoţilor […]

 2. Am spus-o odată şi o vom repeta mereu: Basarabia, pământ românesc! | A șaptea dimensiune says:

  iunie 11th, 2016 at 19:22

  […] România nu-i ţara hoţilor […]

 3. Sorin Ovidiu Vîntu vrea respect | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 23rd, 2016 at 13:19

  […] România nu-i ţara hoţilor […]

Adauga un comentariu