Aparate de gatit pentru bebelusi

marți, iunie 14, 2016 16:55
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniNici pregătirea hranei pentru bebeluși nu mai este ce-a fost. Avem la dispoziție un întreg arsenal de aparate de gătit, ce pot asigura bebelușilor o alimentație corespunzătoare. Ce spuneți, de exemplu, de un aparat de gatit cu aburi si blender Philips Avent. Aparatul prevazut cu doua functii: de gatit alimentele la aburi si blender. Este usor si extrem de intuitiv de folosit. Prin simpla intoarcere a recipientului puteti opta intre a fierbe alimentele in aburi sau a pasa hrana pregatita. Paseaza alimentele la consistenta dorita. Fierbe si paseaza 4 port ii in doar cateva minute. La oprirea automata dupa ciclul de fierbere, emite un semnal sonor clar. Este ușor de umplut cu apă, iar componentele sunt ușor de spălat. Prepara hrana pentru fiecare stadiu de intarcare si ajuta la pastrarea nutrientilor si a texturii.

Tot pentru alimentatia bebelusului putem comanda și alte produse precum: biberoane, suzete, tetine, încălzitoare biberoane, sterilizatoare, robot de bucătărie, cântar digital, cântar de bucătărie, rcipiente mâncare etc. Și dacă tot am amintit de alimentatia bebelusului, iată câteva reguli pentru diversificarea alimentației la bebeluși.

  • Alegerea si introducerea de noi alimente se face la sugarul aflat in perfecta stare de sanatate.
  • Nu se introduc mai multe alimente noi deodata; daca apar tulburari digestive se revine la alimentatia de dinainte de imbolnavire, diversificarea reluandu-se treptat dupa insanatosire.
  • Cantitatea de aliment nou introdus creste progresiv.
  • Alimentul nou introdus este servit inaintea laptelui, iar laptele scade progresiv.
  • In cazul refuzului unui aliment, nu se forteaza copilul, se reia servirea lui dupa cateva saptamani.
  • Nu se mananca la televizor, cu multe jucarii in jur sau alergand cu castronelul dupa copil prin casa pret de mai multe ore!
  • Copilul nu va primi nimic intre mese, doar apa!
  • Se incepe educatia mesei: spalarea pe maini, baveta, spalarea la gura dupa sfarsitul mesei.
  • Tindem spre hranirea cu tacamuri, chiar si a sucului de fructe.
  • Copilul trebuie lasat sa participe activ la masa, sa manevreze tacamurile, sa bage mana in mancare.
  • Granulatia mancarii va creste treptat, pentru antrenarea masticatiei, de regula dupa eruptia a 4+4 dintisori (in jurul varstei de 8 luni).

Dacă vrem pentru bebelușii noștri o alimentație sănătoasă și diversificată, putem comanda pe bebecarucior.ro cele mai bune aparate de gătit pentru bebeluși.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu