Banii Securității au decis și decid soarta României

marți, octombrie 14, 2014 21:47

Dan VoiculescuRomânia este printre puținele țări europene ce a ieșit extrem de târziu din Evul Mediu întunecat (formulare pleonastică). De aici și tribalismul unei părți importante a cetățenilor români. Este partea întunecată a României, adică partea responsabilă de prezența neocomunismului iliesciean și infracționalității PSD-iste ulterioare. Pentru membrii tribului ce formează așa-numita Românie profundă, gândirea critică și obiectivă este mai mult decât absentă, aceștia jucând rolul unor umili sclavi ai baronilor PSD-iști, care se bat pe firimiturile aruncate de un tătuc sau altul.

Sunt manipulați la greu de televiziunile PSD-iste, create din banii Securității, acei bani munciți din greu de generațiile anilor ’70, ’80 ai secolului trecut și furați fără nicio jenă de clica infracțională a lui Dan Voiculescu. Ca orice securist, care sfârșea cu un glonț în cap în orice țară normală, nu și într-o țară de mămăligari ignoranți, Dan Voiculescu știe că cine are trust de presă are puterea. Adunând o gașcă de parveniți cumpărați din aceiași bani ai Securității, Dan Voiculescu este tot atât de interesat de modernizarea României precum a fost Securitatea comunistă de democratizarea țării.

Prezența continuă a țiganilor în emisiunile Antenelor 1 și 2 dovedește un singur lucru: pe Voiculescu și pe rahații lui nu-i interesează nicio secundă nivelul de moralitate și de educație din această țară, ci numai câți bani scot ei din audiență. Textele pastorului Gâdea, idiotul care a uitat complet de Biblia pe care a studiat-o în facultate, sunt pentru căruțașii și tractorisții care, după câteva pahare de alcool, simt nevoia să înjure pe cineva. Și doar n-o să-l înjure pe Ilici “KGB” Iliescu, cel care a oferit România pe tavă baronilor PSD-iști, spre furt și distrugere, ci, grație Latrinei 3 și ROPonta TV, îl vor înjura pe Traian Băsescu, singurul care a mișcat ceva în România într-o direcție bună. Bună pentru viitorul european al acestui neam, călcat periodic de barbarii din est: turci, ruși, tatari etc.

Evident, locuitorul mahalalei privitor la Antena 3 n-o să audă de crimele comunismului decât dacă vreun bătrânel senil vrea să-l înjure pe același Traian Băsescu, n-o să audă de jaful din România, cu excepția cazului când vreun adversar al Securității a îndrăznit să facă o concurență neloială baronilor PSD-iști.

România de azi, cu toții pupincuriștii lui Ceașcă, Iliescu, Năstase, Ponta, este România lăsată moștenire de sistemul comunist de îndoctrinare, de acel sistem de spălat creiere, în care gândirea selectivă, în spiritul libertății și democrației este anulată prin generalizări securistice. “Toți fură”, “toți politicienii au distrus România” sunt sintagme bolșevice congruente cu altele, din timpul teroarei rusești a anilor 1950, atunci când trebuia lichidată TOATĂ “clasa exploatatoare”. Nici într-o țară membră a UE, fostă comunistă, comunismul criminal nu este plâns precum în România ciobanilor și țiganilor. În noiembrie 2014, normal este să fie votat un neocomunist precum Mitomanul. Ar fi o minune să iasă altcineva.

Cu toate minusurile sale, Iohannis este Paradisul pentru România, în comparație cu Viorel, cel mai Ponta dintre mafioții români. România este dominată la nivel de cultură publică de țățisme, grobianisme și alte pontisme, adică de bube, mucegaiuri și noroi, în care educația, civilizația, bunul simț, normalitatea democratică se sufocă. Dacă un titan al elitelor românești precum Andrei Pleșu este împroșcat cu noroi de ultimele gunoaie umane din România, nu este departe vremea când vom fi săltați din casă dacă îndrăznim să criticăm hoțiile baronilor PSD-iști. Pot face un pariu cu oricine: dacă PSD-ul introduce mâine cenzura, nu vor fi mai mulți de 5000 de oameni care să protesteze în București.

La Kiev au fost 200.000 în mai multe rânduri. În Ucraina mafiotul de președinte prorus a fost alungat în câteva zile, în România mafiotul de Viorel va sta 5 ani la Cotroceni, fără proteste semnificative. Banii Securității își fac bine treaba: contrar credinței copiilor uciși la Timișoara în 1989, care voiau libertatea Vestului, mitomanul plagiator este elogiat la tembelizor pentru apropierea de China comunistă.

Ca orice membru de trib african, românașul este cumpărat ușor cu câteva “jucărele”. El nu are conștiință, nu are creier, nu are nimic uman, ci doar câțiva copilași facuți la beție, pe care i-ar vinde, dacă ar avea voie. Acest trib african care domină România face imposibilă orice reușită în demolarea Mafiei instalată odată cu Ilici “KGB” Iliescu la putere. Acest trib are nevoie de un tătuc, chiar dacă în Europa de azi tătucii au disparut de mult. Mulțumită acestui trib, România se scufundă în bezna minciunii și a izolării. Banii Securității ne-au stins lumina speranței de a fi o țară cu adevarat europeană, guvernată de politicieni responsabili, care-și asumă crimele comunismului și valorile democrației.

Polonia ar fi un posibil exemplu. O țară mândră, renăscută din cenușă. Ei au avut Solidaritatea anticomunistă, noi avem neobolșevismul lui Ponta. La ei guvernează, pe rând, două partide de dreapta, la noi guvernează același partid comunist, rebotezat social-democrat. Ei sunt apreciați și respectați în Europa și SUA, noi suntem doar “Țiganii! Țiganii!”. Iar pe un țigan îl cumperi simplu, cu ceva bănuți. O țară de mămăligari așteaptă ca mafia PSD-istă să le stingă lumina. Lumina libertății, democrației, civilizației. Să revenim pe ulița noastră întunecată, alături de ruși, chinezi, cubanezi, africani și alte neamuri de mâna a șaptea. Vorba lui Căcărău Antonescu, cel care a adus PSD-ism la butoane: “România este aici, în mahalaua noastră, nu în mintea unui Traian Băsescu”. Chiar nu are nimeni ouțe și pușcă cu lunetă în România?

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Banii Securității au decis și decid soarta României”

  1. Cum a furat Dan “Felix” Voiculescu banii poporului român says:

    noiembrie 6th, 2014 at 21:56

    […] Banii Securității au decis și decid soarta României […]

Adauga un comentariu