Postul USLamist de televiziune Latrina 3, secta Securității lui Ceașcă

joi, ianuarie 30, 2014 21:37
Posted in category Mass-media

Antena 3În România există Consiliul Național al Audiovizualului (CNA). Și aceasta este cea mai sinistră glumă din media românească. Ce am mai râde, dacă nu ar fi de plâns. Activitatea audiovizualului din Republica USLamistă România se bazează pe legi (hă, hăă, hăăă). Iar una din ele este Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 202. Dată în plin sistem ticăloșit, cu regimul infractorului Adrian Năstase, prietenul lui Dan “Felix” Voiculescu, instalat în România. Haideți să cităm din această lege, violată și batjocorită, în fiecare zi, de Haznaua 3.
ART. 29
(1) Comunicările comerciale audiovizuale difuzate de furnizorii de servicii media audiovizuale trebuie să respecte următoarele condiţii:
c) să nu prejudicieze demnitatea umană;
e) să nu aducă ofensă convingerilor religioase sau politice ale telespectatorilor şi radioascultătorilor;
h) să nu stimuleze comportamente indecente sau imorale;

Mai există ceva ce slugile lui Dan Voiculescu ignoră cu bună știință: Decizia nr. 220 din 24 februarie 2011 privind Codul de reglementare a conținutului audiovizual. Iată, mai jos, un citat din respectiva decizie.
ART. 64
(1) În virtutea dreptului fundamental al publicului la informare, furnizorii de servicii media audiovizuale trebuie să respecte următoarele principii:
a) asigurarea unei distincţii clare între fapte şi opinii;
b) informarea cu privire la un fapt sau un eveniment să fie corectă, verificată şi prezentată în mod imparţial şi cu bună-credinţă.
(2) În cazul în care informaţiile prezentate se dovedesc a fi eronate în mod semnificativ, furnizorul de servicii media audiovizuale trebuie să aducă rectificările necesare în cel mai scurt timp şi în condiţii similare de difuzare.
(3) În cazul în care informaţia provine din surse confidenţiale sau a căror credibilitate nu este suficient verificată, se va menţiona explicit acest fapt.
ART. 66
(1) În programele de ştiri şi dezbateri informarea în probleme de interes public, de natură politică, economică, socială sau culturală, trebuie să respecte următoarele principii:
a) asigurarea imparţialităţii, echilibrului şi favorizarea liberei formări a opiniilor, prin prezentarea principalelor puncte de vedere aflate în opoziţie, în perioada în care problemele sunt în dezbatere publică;
b) evitarea oricăror forme de discriminare.
(2) Prezentarea principalelor puncte de vedere aflate în opoziţie se asigură, de regulă, în cadrul aceleiaşi emisiuni, iar în mod excepţional, în emisiunile următoare; în cazul în care cei solicitaţi refuză să participe sau să îşi precizeze punctul de vedere, acest fapt trebuie menţionat pe post; absenţa punctului de vedere al uneia dintre părţi nu exonerează realizatorul/moderatorul de asigurarea imparţialităţii.

Bun. Am lămurit problema: Latrina 3 nu se poate numi post de știri, corect și imparțial. Mai nou, mâncătorii de rahat securist de la Antena 3, au început să-l atace violent pe Mihai Răzvan Ungureanu (MRU), omul pe care-l voi vota la viitoarele alegeri prezidențiale din România, pe motiv că ar avea simpatii legionare. Ca pe vremea lui Ceașcă: erai cu simpatii legionare, înfundai pușcăria. Și tot Latrina 3: Monica Macovei a fost „procuror ceaușist” deoarece a avut „tupeul” să se nască în dictatura lui Ceașcă, sau istoricul Vladimir Tismăneanu este „vinovat” pentru trecutul tatălui său. Haznaua 3 aplică metodele Securității lui Ceașcă: terfelirea imaginii unei persoane incomode pentru mafia securistică ce a distrus România și încrederea românilor în valorile democrației.

Din toate aceste motive, și din multe altele, un glumeț a propus transformarea Antenei 3 în cult religios. O glumă amară despre care puteți citi ceva mai la vale. Fără Antenele securistului penal Dan Voiculescu România era o țară cu un mediu ceva mai respirabil, în care fantomele dictaturii comuniste erau mai puțin agresive.

Vrem recunoașterea postului TV Antena 3 drept cult religios

Noi, cetățenii semnatari, îngrijorați de confuzia generata de postul de televiziune Antena 3 formulăm următoarea petiție:

Solicităm Guvernului României sa examineze statutul Antenei 3 ca organizație, crez și conglomerat de concepte și să-i acorde acesteia statutul de cult religios. O asemenea recunoaștere ar fi benefică atât pentru aderenții cultului (personalitățile media și telespectatorii fideli) cât și pentru cetățenii României în general.

Pentru aderenții Antenei 3, recunoașterea acesteia drept cult religios ar însemna accesul la unele fonduri de la bugetul de stat și unele facilități fiscale, precum și protecția generală oferită de legea cultelor religioase. Pentru cetățenii României, statutul de cult religios ar elimina orice confuzie generată de titulatura Antena 3 drept post de știri/sursă de informații veridice.

În acest moment, Antena 3 funcționează ca o sectă, având toate caracteristicile întâlnite în neo-religiile vestice:

 1. O doctrină fermă și mitologică – Antena 3 a dezvoltat o viziune asupra lumii formată din elemente mitologice (superioritatea dlui Voiculescu, puritatea membrilor PSD și a altor aliați politici, vinovăția exclusivă a adversarilor, puterea de mântuire a Antenei 3 și a trustului Intact) care nu corespunde deloc cu realitatea, dar care aduce liniște sufletească credincioșilor.
 2. O figură centrală carismatică cu rol de pastor și intermediar al credinței – domnul director general Mihai Gâdea ține seară de seară predici alături de câțiva discipoli aleși, stârnind pasiuni cu discursurile sale electrizante. În mod cert abilitățile sale de relaționare cu congregația au fost dezvoltate în perioada în care a fost pastor adventist. În ultimul timp, dl. Gâdea a dezvoltat un ușor cult al personalității, referindu-se la sine însuși și la apostolii săi drept „cei mai premiați jurnaliști”, „cei mai profesioniști jurnaliști”, „cei mai urmăriți jurnaliști” etc.
 3. O divinitate adulată de sectă – domnul fost senator Voiculescu este o figură patriarhală care întruchipează binele. Binefacerile acestui personaj sunt realizate prin intermediul Fundației Dan Voiculescu, care sprijină tinerii și bătrânii.
  Dl. Voiculescu a înfăptuit și unele miracole, zvonite, dar nu dovedite, cum ar fi evaporarea unor fonduri în valută adunate de maleficul conducător Nicolae Ceaușescu, câștigarea unor licitații și privatizări, ștergerea unor informații din dosarul CNSAS etc.
 4. Un personaj malefic în jurul căruia se construiește credința și se unește congregația – Traian Băsescu. Personajul satanic, menționat foarte des în fiecare slujbă a Antenei 3, este responsabil pentru tot răul din România. Coeziunea credincioșilor este întărită prin propovăduirea unei vieți infernale sub Traian Băsescu și promisiunea că alături de Antena 3 există speranță pentru salvarea din iadul adversarilor politici.
 5. O viziune dualistă care împarte cetățenii în drept-credincioși și infideli (ziși și „băsiști”). În viziunea Antenei 3, băsiștii nu sunt neapărat fani ai lui Traian Băsescu, ci oricine ar îndrăzni sa nu fie de acord cu doctrina religioasă a acestei secte, precum și orice ar îndrăzni sa conteste cele predicate de către pastor și discipoli.
 6. Un mit al persecuției și o viziune apocaliptică – în anul 2013 și în prima lună din 2014 importante figuri de cult – Mihai Gâdea și Mircea Badea – au declarat de 4 ori că au fost amenințați cu moartea în 4 incidente diferite. Deși s-a dovedit ca cel puțin 2 astfel de amenințări au fost minciuni sau exagerări, victimizarea liderilor de cult a avut rolul important de a atrage empatia enoriașilor fideli. De asemenea, Antena 3 emite unele slujbe cu un semn deasupra burtierei care atrage atenția că postul este „supus amenințărilor” sau alte asemenea mesaje auto-victimizante.

Vă rugăm, domnule Prim-Ministru, să analizați această petiție și să dispuneți, la recomandarea Ministrului Culturii și Cultelor, încadrarea Antenei 3 la categoria „culte religioase”.

Domnului Prim-Ministru al României, Victor-Viorel Ponta Domnului Gigel Sorinel Știrbu, Ministrul Culturii, Cultelor și Patrimoniului Național.

Sursa

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

16 Responses to “Postul USLamist de televiziune Latrina 3, secta Securității lui Ceașcă”

 1. România, o țară bolnavă (I) says:

  iunie 21st, 2014 at 13:58

  […] râd, de exemplu, de victimele comunismului, de adevăr, de libertate etc. Medicii sunt puțini: o Monica Macovei, un Gabriel Liiceanu, un Andrei Pleșu etc. Dar nu pot face față numărului imens de bolnavi. Cei […]

 2. Andrei Pleșu: O țară întreagă este intoxicată cu mari cantități de kitsch gazetăresc says:

  iunie 24th, 2014 at 14:30

  […] Postul USLamist de televiziune Latrina 3, secta Securității lui Ceașcă You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site. Tags: dezinformare, moguli, tv […]

 3. Grupul fascist de la Antena 3 says:

  august 27th, 2014 at 13:57

  […] Postul USLamist de televiziune Latrina 3, secta Securității lui Ceașcă […]

 4. Deutsche Welle: Divizarea României este rezultatul urii de la Antena 3 | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 29th, 2014 at 12:32

  […] Postul USLamist de televiziune Latrina 3, secta Securității lui Ceașcă […]

 5. Muriți, jeguri de la România TV | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 24th, 2015 at 20:42

  […] Postul USLamist de televiziune Latrina 3, secta Securității lui Ceașcă You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site. Tags: dezinformare, moguli, tv […]

 6. Le Monde: ”Foştii securişti din România sunt astăzi în parlament, în presă, în administraţie” | A șaptea dimensiune says:

  februarie 10th, 2015 at 22:36

  […] Postul USLamist de televiziune Latrina 3, secta Securității lui Ceașcă […]

 7. Disperarea lui Voiculescu și ipocrizia șmecherilor de ONG | A șaptea dimensiune says:

  februarie 12th, 2015 at 22:02

  […] Postul USLamist de televiziune Latrina 3, secta Securității lui Ceașcă […]

 8. Continuă propaganda comunistă la televiziunile din România | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 13th, 2015 at 14:48

  […] Postul USLamist de televiziune Latrina 3, secta Securității lui Ceașcă […]

 9. Scrisoare deschisă adresată fostului adventist Gâdea Antena 3 | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 13th, 2015 at 14:51

  […] Postul USLamist de televiziune Latrina 3, secta Securității lui Ceașcă […]

 10. Banii Securității au decis și decid soarta României | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 13th, 2015 at 15:26

  […] Postul USLamist de televiziune Latrina 3, secta Securității lui Ceașcă […]

 11. România TV, postul de rahat ce amintește de TVR-ul din perioada dictaturii comuniste | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 13th, 2015 at 15:29

  […] Postul USLamist de televiziune Latrina 3, secta Securității lui Ceașcă […]

 12. Prin țiganul Bercea Mondialu, Securitatea demonstrează că stăpânește România | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 2nd, 2015 at 13:44

  […] Postul USLamist de televiziune Latrina 3, secta Securității lui Ceașcă […]

 13. Guvernati de evrei si tigani, romanii sunt umiliti in propria tara | A șaptea dimensiune says:

  martie 19th, 2016 at 11:18

  […] Postul USLamist de televiziune Latrina 3, secta Securității lui Ceașcă […]

 14. Romania, o republica PeSeDista si infractionala | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 9th, 2016 at 19:06

  […] Postul USLamist de televiziune Latrina 3, secta Securității lui Ceașcă […]

 15. Romania, tara infractorilor liberi | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 13th, 2016 at 19:50

  […] Postul USLamist de televiziune Latrina 3, secta Securității lui Ceașcă […]

 16. Cum arată televiziunea viitorului | A șaptea dimensiune says:

  mai 13th, 2016 at 18:30

  […] Postul USLamist de televiziune Latrina 3, secta Securității lui Ceașcă […]

Adauga un comentariu