Grupul fascist de la Antena 3

miercuri, august 27, 2014 13:54
Posted in category Mass-media

Antena 3Nu ia nimeni nici un fel de măsuri, deși acest focar de mizerie numit ANTENA 3 trebuia închis demult?

La postul de televiziune ANTENA 3, din cauza inerției autorităților române, s-a format în ultimii ani un grup fascist de falși moderatori de opinie publică și falși jurnaliști. Aceștia parazitează de mai mulți ani un oligarh securistoid (proprietarul ANTENEI 3) care îi plătește cu bani grei (maldăre de euro, după o expresie consacrată) și care acum este aruncat în închisoare pentru spălare de bani.

Nefiind deranjat de nimeni, grupul de la ANTENA 3 a trecut recent la acțiuni de slăbire și destabilizarea a statului român precum: amenințarea și defăimarea gravă a unor înalți funcționari ai statului în frunte cu Traian Băsescu (șeful statului român) și Laura Codruța Kovesi, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a Republicii.

În ultimele zile membrii grupului au trecut la acțiuni de asmuțire a populației contra autorităților statului. Populația este instigată să iasă în stradă și să picheteze palatul prezidențial. Comunicatele se emit în eter prin intermediul postului de televiziune ANTENA 3. Se transmit în direct de către organizatori chiar și locul, data și ora la care ar trebui să aibă loc pichetarea palatului prezidențial. Se induce în subconștientul publicului în acest fel ideea periculoasă a unei lovituri de stat. În fața acestor provocări, ”fermitatea” autorităților române are tăria macaroanei fierte. Adică nu ia nimeni nici un fel de măsuri, deși acest focar de mizerie numit ANTENA 3 trebuia închis demult. Mai mult chiar, CNA i-a prelungit recent autorizația de funcționare.

Un jurnalist este liber să scrie și să comenteze orice, dar în momentul când amenință, defăimează sau instigă la revoltă își pierde calitatea de jurnalist și devine cu totul altceva.

Toate aceste acțiuni ale grupului de la ANTENA 3 sunt de inspirație fascistă și induc în subconștientul populației, așa cum am spus mai sus, ideea loviturii de stat. Ele îi descalifică din start ca jurnaliști pe membrii gupului de la ANTENA 3. Un jurnalist este liber să scrie și să comenteze orice, dar în momentul când amenință, defăimează sau instigă la revoltă își pierde calitatea de jurnalist și devine cu totul altceva. Publicația ”UNIVERSUL ROMÂNESC” a dat publicității în paginile ei până acum articole devastatoare, poeme și pamflete vituperante la adresa dlui Traian Băsescu, dar niciodată nu a instigat la revoltă contra autorităților fiindcă astfel de acțiuni sunt fapte ce se situează în afara calității de ziarist.

Acești inși încearcă într-un mod extrem de agresiv să decredibilizeze autoritățile statului și Guvernul folosind mijloacele tehnice ale posturilor tv ANTENA 3 și ANTENA 1 și masca de jurnaliști.
De asemenea își folosesc puterea pe care le-o dă poziția de centru mass-media pentru a executa politic sau a linșa mediatic scriitori (precum Andrei Pleșu) sau oameni de afaceri care nu le împărtășesc opiniile.

În realitate, persoanele din grupul de la ANTENA 3 nu sunt jurnaliști, iar oligarhul securistoid în solda căruia se află a fost aruncat în închisoare și averea i-a fost pusă sub sechestru pe motiv de spălare de bani.

Din datele vehiculate de presa independentă rezultă că pentru o singură apariție pe micul ecran Mugur Ciuvică încasează între șapte și zece mii de euro, iar Dana Grecu este posesoarea unei averi și a unor conturi fabuloase.

În mod normal, tot grupul de instigatori de la ANTENA 3 plătit de acest oligarh al așa zișilor jurnaliști trebuie să intre imediat sub ancheta DNA pentru a se verifica în ce măsură averile membrilor grupului provin din bani spălați. Acești așa ziși jurnaliști moderatori și comentatori ai ANTENEI 3 sunt plătiți cu salarii consistente a căror proveniență trebuie lămurită. Din datele vehiculate de presa independentă rezultă că pentru o singură apariție pe micul ecran Mugur Ciuvică încasează între șapte și zece mii de euro, iar Dana Grecu este posesoarea unei averi și a unor conturi fabuloase. Cine poate garanta, de exemplu, că oligarhul Dan Voiculescu nu și-a ascuns banii în conturile Danei Grecu?

În mod normal, în procesul Dan Voiculescu banca acuzării ar fi trebuit să fie mult mai lungă și să încapă acolo pe ea nu doar 12 acuzați ci vreo 200.

Personal nu înțeleg de ce autoritățile dau dovadă de atâta ”sfială” în cazul Grupului Antena 3. Așteaptă cumva o Anteniadă după modelul Mineriadelor? Și încă un lucru interesant: ce rol joacă pe lângă acest grup fascist senatori ca Sorin Roșca Stănescu, Cornel Dobrițoiu, Gabriela Vrânceanu Firea și alții care apar mereu în postura de vorbeți-comentatori? Primesc și ei zece mii de euro pe apariție? De unde?

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

9 Responses to “Grupul fascist de la Antena 3”

 1. România TV, postul de rahat ce amintește de TVR-ul din perioada dictaturii comuniste | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 24th, 2015 at 20:43

  […] Grupul fascist de la Antena 3 […]

 2. Cat de idiot trebuie sa fii ca sa te lasi manipulat de Antena 3 | A șaptea dimensiune says:

  martie 7th, 2015 at 14:19

  […] Grupul fascist de la Antena 3 […]

 3. Banii Securității au decis și decid soarta României | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 13th, 2015 at 15:25

  […] Grupul fascist de la Antena 3 […]

 4. Admiratorii rahatului Antena 3 au nevoie de tratament | A șaptea dimensiune says:

  iulie 4th, 2015 at 17:39

  […] Grupul fascist de la Antena 3 […]

 5. Propagandistii Latrinei 3 locuiesc in vile si au imprumuturi de miliarde la banci | A șaptea dimensiune says:

  iulie 8th, 2015 at 11:53

  […] Grupul fascist de la Antena 3 […]

 6. Doar tigani, curve si comunisti pe ecranele televiziunilor din Romania | A șaptea dimensiune says:

  august 5th, 2015 at 11:23

  […] Grupul fascist de la Antena 3 […]

 7. Tiganizarea continua a Romaniei de catre ProTV | A șaptea dimensiune says:

  august 12th, 2015 at 16:59

  […] Grupul fascist de la Antena 3 […]

 8. Antena 1, un produs al banilor Securitatii comuniste | A șaptea dimensiune says:

  august 13th, 2015 at 18:42

  […] Grupul fascist de la Antena 3 […]

 9. Cum a fost falimentata Bancorex de catre fostii comunisti (III) | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 25th, 2019 at 13:38

  […] Mugur CiuvicăDin datele vehiculate de presa independentă rezultă că pentru o singură apariție pe micul ecran Mugur Ciuvică încasează între șapte și zece mii de euro. […]

Adauga un comentariu