Barbaria și prostia guvernează România

luni, septembrie 9, 2013 13:02
Posted in category Educatie, Mass-media

CiccioEutanasierea câinilor, singura problemă a românilor ‘civilizați’

Atunci când a ajuns stăpânul absolut al Terrei, omul a ignorat faptul că este guvernat, în multe cazuri, de barbarie și prostie. Mai ales Republica Infracțională România (RIR) nu duce lipsă de așa ceva. Legat de campania împotriva unor animale nevinovate, care nu pot da șpăgi și nici protesta, condamnate la moarte prin generalizări stupide îmi permit să pun câteva întrebări, evident retorice.

 • Copilul acela, ucis de maidanezi (este o presupunere), ce căuta singur, mai ales la cei câțiva anișori? Unde erau părinții, care l-au lăsat nesupravegheat și care azi se dau de ceasul morții pentru pedepsirea vinovaților? Oare ei, părinții, nu au nici o vină?
 • În RIR nu ai voie să faci generalizări, gen ‘Toți țiganii fură’, că imediat te trezești etichetat ‘extremist’. Dar ai voie să generalizezi și să ucizi de-a valma toți câinii pe motiv că au omorât un copil lăsat nesupravegheat de niște părinți iresponsabili. De ce?
 • În RIR, 20% dintre românași au dosare penale, adică sunt în afara legii, niște javre ordinare dacă vreți, dar vinovați sunt câinii, iar aceștia sunt condamnați la moarte. Oare de ce?
 • În RIR, 80% dintre amenzile primite de javre, numite români ‘civilizați’, nu sunt plătite, adică legea este pentru fraieri. Vinovați sunt, evident, câinii ce trebuie masacrați. De ce, ‘onorabili’ contravenienți și infractori?
 • În RIR, un milion de mașini nu au RCA-ul, obligatoriu prin lege, iar aceste javre nu vor păți, probabil, nimic, doar nu suntem în lumea civilizată, ci în barbaria numită România. Vinovați sunt, și de această dată, câinii. De ce, javrelor care credeți că aveți dreptul să ucideți orice pe Pământ?
 • Țiganii se înmulțesc în neștire, atacă în grupuri mafiote oameni nevinovați, ucid la propriu și la figurat, dar românul din RIR nu are „sange in instalatie”, precum bulgarul, să facă un miting împotriva țiganilor. La câini e mai simplu, pentru niște javre lașe. Oare de ce?
 • La liceele din RIR, se poate intra absolut analfabet (sunt sute de cazuri), dar românul amator de sânge de animale nevinovate nu vede în asta nici o problemă. Nu am văzut vreun miting impotriva dezastrului din învățământ, cu licee de analfabeți, ajunși acolo datorită unor javre USLamiste. Vinovați, a câta oară?, sunt câinii ce trebuie să lase locul gunoaielor umane. Oare de ce?
 • Peste tot în RIR, gunoaiele sunt aruncate pe oriunde, nu există nici o dâră de civilizație în comportamentul majorității populației, dar maidanezilor li se cere să fie ‘domni’, nu javre la cheremul instinctelor primare. Încă o dată, de ce?

Și dacă tot se face un Referendum, ăla din 2009 când se aplică? Sau javrele din Parlament nu pot fi eutanasiate, fiind protejate de tembeliziunile mogulilor?

Italia plânge după moartea unui câine! Povestea emoţionantă a animalului care nu a putut depăşi moartea stăpânei, o obişnuită a stadioanelor italiene

Toată Italia este în doliu după moarte celui mai cunoscut câine din Peninsulă, a cărui poveste a depăşit graniţele ţării. Toată presa italiană a deschis miercuri ediţiile online cu informaţia că animalul numit Ciccio a încetat din viaţă la vârsta de 13 ani. Câinele a devenit celebru în urmă cu două luni, atunci când stăpâna sa, o cunoscută fană a echipei de fotbal Brindisi Calcio, a decedat la 57 de ani.

Din acel moment, patrupedul a venit zi de zi în Biserica Santa Maria degli Angeli, locul unde fusese depus trupul neînsufleţit al stăpânei sale, ca o dovadă supremă de ataşament. Ciccio asista cuminte la slujbe şi a devenit rapid un personaj agreat de preoţi şi de enoriaşi.

Vestea că animalul a murit a fost anunţată pe pagina de Facebook a lui Sebastian Mapelli, fiul stăpânei câinelui: „Tommy, cunoscut de mulţi drept Ciccio, nu mai este printre noi. A murit duminică, în urma unui stop cardiac”. Mesajul a primit imediat numeroase mesaje prin care diverse persoane îşi exprimau regretele. (Sursa)

Nu ucideti animale nevinovate, javrelor frustrate!

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Barbaria și prostia guvernează România”

 1. Cornel Căruntu says:

  septembrie 9th, 2013 at 19:37

  Cineva pe FB ma lua la rost referitor la cei 20% dintre romani care au dosare penale si de unde am statistica. De la link-ul de mai jos o am:
  https://www.ziare.com/stiri/stiri-juridice/kovesi-unul-din-cinci-romani-are-dosar-penal-1055683
  Aceeasi doamna sau domnisoara imi reprosa ca jignesc compatriotii (alaturarea de cuvinte ii apartine): nu-i nici o jignire sa spui adevarul. Si eu ma simt tare jignit cand vad in Romania atata infractionalitate, produsa de romanasi, nu de rusi, americani sau germani. Unde este influenta crestinismului? Vorba aia, tara crestina (se fac ore de indoctrinare religioasa in scoli, bani aruncati pe geam, se construiesc mii de biserici, multe dintre ele goale, in loc de spitale moderne, dotate corespunzator) in care esti furat, calomniat, batjocorit etc. Pentru majoritatea romanilor nu trebuia nici o democratie, era suficient biciul lui Ceasca, tatucul dupa care plang atatia in aceasta tara frumoasa, dar populata. Restul e can-can, vorba cuiva.

 2. De ce trebuie dublat numărul pușcăriilor | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 11th, 2016 at 15:14

  […] Barbaria și prostia guvernează România […]

Adauga un comentariu