Batausul Palada, omul lui Puie Monta, finantat de Soros, sobolanul rosu ce are pumn dar n-are creier

joi, septembrie 14, 2017 16:05
Posted in category PeNaLii

Mirel PaladaImbecilul Palada, finanţat de Soros

„În perioada 1997 – 1998 am primit o bursă de studii de un an, undergraduate studies, în Statele Unite, de la Fundația Open Society Foundation, adică de la Soros.”

Cică jegul ăsta este sociolog. Ia vedeţi ce scrie acest şobolan roşu. Şi aici nu-i vorba despre ţiganii şi dezaxaţii, aduşi cu autocarul şi plătiţi de mafia PSD în faţa Palatului Cotroceni.

„Măi ticăloșilor, măi nemernicilor, măi antipesediștilor cretini, Mă, podoabe de Paști se pun peste tot, în toată Europa asta creștină și medievală, măi ticăloșilor măi. Peste tot sînt la fel de incongruente cu logica modernității, măi dobitocilor măi. Da, mă dobitocilor, așa este. Sînt vetuste, sînt urîte, sînt cu iepurași roz, sînt cu pufoșenii rotunde, sînt niște chestii acolo groaznice.

Doar că peste tot lumea își asumă această convenție estetică și se bucură de atmosfera sărbătorilor, indiferent cît de kitsch este epurașul cu urechi de dromader, măi dobitocilor măi.

Numai voi, Cristoșii mamilor voastre de nemernici, aveți nesimțirea să mînjiți cu c+c+t ideologic pînă și această perioadă, ca să obțineți un ce profit de rahat electoral, să mai aveți motiv să va ascundeți neputința și nemernicia, mama voastră de bușoi, și să prostiți niște copii naivi care pun botul la orice, Dumnezeii și grijania Paștilor mamilor voastre de ticăloși!”

Mirel Palada trebuie jupuit de viu şi împăiat. În România ţiganizată de mafia PSD-istă, probabil, nu va păţi mai nimic. Sau judecătorii roşii în obraji, de la ‘jdemii de şpăgi luate şi de la iubirea faţă de bolşevismul roşu şi criminal, vor ţine cu tot dinadinsul să-mi contrazică pronosticul şi-l vor condamna pe acest agresor, pe această jigodie care dovedeşte ca nenea Soros a cheltuit banii inutil pe educaţia acestui imbecil.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Batausul Palada, omul lui Puie Monta, finantat de Soros, sobolanul rosu ce are pumn dar n-are creier”

  1. Boureanu este arestat doua luni pentru ca a lovit un politist, jegul Palada este liber, desi a lovit un senator roman ales de oameni | A șaptea dimensiune says:

    septembrie 21st, 2017 at 20:41

    […] Batausul Palada, omul lui Puie Monta, finantat de Soros, sobolanul rosu ce are pumn dar n-are creier […]

Adauga un comentariu