Camerele de supraveghere Hikvision de la Comod.ro, prieteni la nevoie!

sâmbătă, martie 24, 2018 15:13
Posted in category Diverse

Stema a saptea dimensiuneDe cand e lumea, lume, omul a simtit nevoia sa fie in siguranta. Din comuna primitiva, cand oamenii se refugiau in pesteri, s-au tot cautat solutii pentru prevenirea pericolelor care ameninţau comunitatile sau indivizii. Daca in Evul Mediu, de exemplu, fortificatiile aveau turnuri de veghe (unde era intotdeauna un ostas cu ochi ageri pentru a veghea daca se apropie dusmanii), astazi acelasi rezultat il veti obtine – mult mai bine si cu o investitie mult mai mica – daca veti achizitiona camere de supraveghere hikvision de la Comod.ro (https://www.comod.ro/).

Daca in anul 2013, Hikvision se afla pe locul patru in lume si in 2014 pe locul trei, de trei ani de zile, compania din Hangzhou este cel mai important producator mondial de aparatura de supraveghere video si sisteme de securitate, care proiecteaza si dezvolta solutii inovatoare in materie de sisteme CCTV (Closed Circuit Television, adica, mai pe romaneste, televiziune cu circuit inchis) si camere de supraveghere. Hikvision le ofera clientilor sai o bogata gama de produse: camere IP inteligente, camere video analogice HD (TurboHD), speed-domuri, NVR-uri, DVR-uri, software-ul de management video, control acces si sisteme de alarma, codificatoare si decodificatoare, precum si multe alte componente necesare constituirii unor sisteme de securitate cu adevarat eficiente.

Nu va luati dupa cei care vor afisa un aer superior si vor zice „chinezarii”! Chinezii chiar nu merita sa fie subestimati – lor le datoram hartia, busola si praful de pusca, ceea ce nu e putin lucru. In plus, pana la inceputul secolului al XVIII-lea, cel mai mare producator de bunuri de consum din lume nu era Anglia (care si-a adjudecat acest titlu de-abia catre inceputul secolului al XIX-lea), ci China. Ca veni vorba, stiati ca in timpul dinastiei Song (au trecut cam opt secole de atunci) in „Imperiul de Mijloc” existau combinate metalurgice in buna regula, in care sabiile si alte articole din otel necesare armatelor chineze (ale caror efective erau de ordinul milioanelor de soldati) erau produse in masa? Energia „pusa la treaba” pentru mecanizarea intregului proces tehnologic era cea hidraulica. Puteti deci avea incredere in inventivitatea chinezeasca in general si in compania Hikvision in special!

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu