Ce aleg – un studio de videochat mare sau unul mai mic?

vineri, iunie 9, 2017 12:17
Posted in category Diverse

Model videochatDaca ai ajuns aici inseamna ca deja te-ai decis sa devii model in videochat, insa nu stii exact care studio este mai potrivit pentru tine. Parerile sunt impartite aici. Lasandu-i la o parte complet pe cei care nu sunt de acord cu aceasta meserie, exista doua variante: alegi un studio de videochat mare sau unul mai mic?

Ca sa te ajut sa ajungi la o decizie potrivita, in continuare o sa fac o scurta trecere in revista a avantajelor de care ai parte in fiecare caz sau de care esti lipsita, in functie de directia in care vrei sa te indrepti. Ca in prezent se fac angajari in videochat cam peste tot nu cred ca mai trebuie sa mentionez, dar cum alegi totusi locul cel mai potrivit pentru tine?

De ce un studio mai mic este mai avantajos decat unul mai mare?

Diferentele pe care urmeaza sa ti le prezint sunt reale, povestite de o angajata in videochat care acum poate spune ca si-a gasit cu adevarat locul in cadrul studioului Luxury din Bucuresti. Iata deci de ce este mai bine in final sa lucrezi intr-un studio mai mic:

 • Training profesional – poti sa gandesti lucrurile logic ca sa vezi ca am dreptate cand spun asta. Atunci cand se fac angajari in videochat intr-un studio cu personal mai restrans, acest lucru este in avantajul tau. Cati traineri poate avea un studio mare si mai ales cati dintre acestia stiu cu adevarat sa te invete ceea ce trebuie? In cadul unui studio cum este Luxury, de exemplu, stii ca cel care trebuie sa se ocupe cu pregatirea ta se va centra exact pe tine si va putea sa te initieze asa cum se cuvine.
 • Plata la timp – imagineaza-ti cu cate scuze pot veni cei care se ocupa de un studio cu multe angajate atunci cand vine vorba despre salarii. Daca in cazul acestora de cele mai multe ori esti amanata cu plata, intr-un studio mai mic lucrurile se desfasoara intr-o maniera diferita. De exemplu, la Luxury Studio corectitudinea si respectul sunt calitati esentiale, iar un studio corect va vira mereu banii in cont la data stabilita.
 • Igiena si conditiile de lucru sunt esentiale pentru productivitate – cine ar putea sa mearga la lucru cu placere atunci cand stie ca munceste intr-un mediu apasator, neigienizat si dezorganizat? Intr-un studio mare este destul de dificila intretinerea camerelor corespunzator, mai ales cand vorbim de un personal de curatenie redus. In schimb, intr-un astfel de studio mai restrans este mai usor sa pastrezi curatenia, dar si sa o faci.
 • Programul de lucru – in general tinerele care iau in considerare ofertele de angajari in videochat sunt cele care doresc sa devina independente financiar, indiferent daca urmeaza sau nu o scoala. Asta inseamna ca este interesul lor sa lucreze cat mai mult pentru a castiga considerabil. In ceea ce priveste orarul, acesta este unul destul de lejer, astfel ca programul poate fi armonizat in asa fel incat toate angajatele sa fie multumite.

Cele mentionate mai sus sunt numai cateva aspecte ce fac diferenta intre un studio cu peste o suta de angajate si unul cu un numar modest. Cand esti incepatoare cu atat mai greu iti este in cadrul unuia in care nici nu reusesti sa iti cunosti toate colegele, mai ales cand nimeni nu este dispus sa te indrume si sa te invete.

Asadar, avand in vedere aceste aspecte, ramane ca tu sa tragi concluziile in aceasta privinta. Cred totusi ca este destul de evident ca oricand este o varianta mai buna sa participi la un interviu de angajari in videochat la un studio mic decat in unul in care e posibil sa fii pusa in asteptare mai mult decat te gandesti.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Ce aleg – un studio de videochat mare sau unul mai mic?”

 1. Videochat Legal says:

  iunie 12th, 2017 at 11:39

  asa este, se castiga din ce in ce mai mult din videochat, atat de partea angajatorilor, cat si a angajatilor. este de preferat sa alegi un studio mare, dar sa te documentezi foarte bine inainte!

 2. Adrian says:

  iunie 14th, 2017 at 3:35

  Eu cred ca un studio de videochat mare este mai bun , deoarece este mai cunoscut si mai urmarit in acelasi timp . Asta duce la un castig mai mare pentru tine cat si pentru angajator.

 3. Anna says:

  iulie 26th, 2017 at 11:44

  Sunt de parere a un studio mai mare stie deja cum sa-si trateze modelele, ce sa le ofere si cum sa abordeze anumite situatii, asa ca eu as opta pentru unul cu exerienta in domeniu.

 4. Tina says:

  noiembrie 28th, 2017 at 14:20

  Si eu sunt de parere ca ai mai multe sanse la un studio de videochat mai mare, cred ca experienta lor in domeniu te ajuta sa ajungi mai repede unde iti doresti.

 5. Olga says:

  ianuarie 22nd, 2018 at 18:43

  Eu as opta pentru unul mai mare, nu stiu neaparat daca este un avantaj, ar poate ca experienta lor in a lucra cu modelele te vor ajuta pe termen lung.

Adauga un comentariu