Cel mai subțire laptop de la Alienware tocmai a devenit mai compact

vineri, februarie 11, 2022 18:17
Posted in category IT

Laptop AlienwareÎn 2021, Alienware a lansat x15 și x17, cele mai subțiri laptop-uri de până acum. Dar familia ultrasubțire „Alienware x” are un nou membru și este chiar mai subţire decât frații săi. Aşadar, este timpul să cunoaștem Alienware x14.

După cum sugerează și numele, Alienware x14 este un laptop de gaming cu un ecran de 14 inchi. La fel ca x15 și x17, folosește o balama specială pentru a-și limita grosimea. Dar în timp ce x15 are o grosime de 0,65 inci atunci când este închis, noul x14 are o grosime de doar 0,57 inci.

Dar dimensiunea nu este totul! Alienware x14 are şi nişte specificaţii de denotă performanţa. Ecranul său de 1080p acceptă o rată de reîmprospătare de 144 Hz, rulează pe un procesor Intel Core i7 din generație actuală, iar configurația sa cea mai scumpă are un GPU RTX 3060. De asemenea, puteți obține până la 1 TB spațiu de stocare și 32 GB RAM (chiar și cel mai ieftin model x14 vine cu 16 GB de RAM).

Și la fel ca x15 și x17, noul laptop x14 de la Alienware are două porturi Thunderbolt 4, un port USB-C, o mufă HDMI, un port USB-A și, desigur, un slot microSD. De asemenea, acceptă Dolby Atmos și vine cu Windows 11.

Alienware x14 este disponibil la un preţ începând de la 1.750 USD. Totuşi, trebuie subliniat un lucru: prețul nu este grozav decât dacă doriți în mod special o laptop de gaming ultra-subțire. Laptopurile de gaming mai voluminoase oferă specificații similare (sau mai bune) la un preț mai rezonabil.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu