Cele mai bune 8 aplicaţii AI (Artificial Intelligence – Inteligenţă Artificială) pentru smartphone-ul tău

marți, august 1, 2023 11:21
Posted in category IT

Aplicatii AI smartphone

Toate aceste aplicații sunt gratuite și oferă caracteristici unice.

1. ChatGPT

Aplicaţia cu cea mai rapidă creştere din toate timpurile, produsă de OpenAI, are foarte multe utilizări. Vedeţi aici, aici, aici şi aici. Chatbot-ul AI ChatGPT poate fi folosit prin intermediul platformei OpenAI, dar între timp au apărut şi aplicaţiile pentru smartphone, mai precis compatibile cu sistemele de operare Android şi iOS.

2. WOMBO Dream

AI (Artificial Intelligence – Inteligenţă Artificială) poate genera şi artă, cum fac aplicaţiile Midjourney sau DALL-E. Pentru smartphone, WOMBO Dream ar fi alegerea potrivită. Este ușor de utilizat și puteţi alege între diferite stiluri de artă. Mai are şi alte opţiuni interesante: puteţi modifica o poză pe care o aveţi deja sau puteţi ajusta gradul de aplicare AI în realizarea proiectului. Aplicaţia are variante mobile pentru Android şi iOS.

3. Youper

Youper este un chatbot de sănătate mintală care utilizează tehnici de Cognitive Behavioral Therapy – terapie cognitiv-comportamentală (CBT) pentru a „vă ajuta să eliminaţi anxietatea, să vă îmbunătățiți relațiile, să fiți mai productiv și să aveţi o stare de spirit mai bună”. Este destinat celor care nu au timp să viziteze un terapeut în persoană în fiecare săptămână.

Aplicația conține o serie de activități de mindfulness, cum ar fi exerciții de respirație, o scanare corporală profundă și diferite tipuri de meditație. Pe măsură ce utilizați aplicația zilnic, aceasta vă urmărește starea de spirit și dezvoltă perspective care arată progresul în reducerea anxietății și revenirii stării de calm.

După cinci zile de check-in-uri zilnice, aplicația dezvoltă informații pentru a vă arăta stările emoționale în schimbare. Rețineți că funcții precum monitorizarea sănătății și screening-ul anxietății necesită un abonament premium, așa că nu vă veți putea urmări progresul decât dacă plătiți pentru el.

Se poate descărca (download) şi instala (install) pe smartphone-uri cu sistemele de operare Android şi iOS.

4. Replika

Este o aplicaţie AI (Artificial Intelligence – Inteligenţă Artificială) sub forma unui chatbot care poate fi partenerul tău. Un partener ideal, am putea spune. Puteţi alege rolul partenerului dintre mai multe variante: prieten, frate, mentor, partener romantic.

În timp, aplicaţia AI acumulează înformaţii despre tine și interesele tale, pentru a încerca să aibă conversații cât mai naturale cu tine. Este o aplicaţie cel puţin distractivă, nu este perfectă, mai are şi mici scăpări, dar cu răbdare poate deveni un adevărat „partener” virtual. O poţi avea gratuit pentru Android şi iOS.

5. Be My Eyes

Be My Eyes este o comunitate globală de voluntari care ajută persoanele nevăzătoare și cu deficiențe de vedere – de obicei vârstnici – să îndeplinească sarcini de zi cu zi, altfel dificil de realizat fără o vedere bună. Această interacțiune are loc fie prin chat live, fie prin apeluri video.

Odată cu cea mai recentă actualizare, aplicația a integrat AI pentru suport instantaneu, cu un nou generator de imagine în text numit Virtual Volunteer, alimentat de GPT-4 de la OpenAI. Dacă instrumentul AI se dovedește insuficient, aplicația vă permite să vă conectați cu o persoană (un ajutor uman).

Aplicaţia Be My Eyes poate fi instalată pe smartphone-uri cu sistemele de operare Android şi iOS.

6. Bing

Motorul de căutare Bing de la Microsoft este acum alimentat de GPT-4, ceea ce îl face o opțiune excelentă pentru utilizatorii de Android care nu au încă aplicația ChatGPT disponibilă pentru descărcare. Pe lângă faptul că are un chatbot integrat, instrumentul Bing Image Creator vă permite să creați imagini din mesaje text prin DALL-E.

Pe măsură ce GPT evoluează, Bing va deveni mai inteligent și veți putea obține răspunsuri instantanee pentru aproape orice interogare. Acesta este doar unul dintre multele moduri în care motoarele de căutare AI vor schimba internetul.

Iată şi aplicaţiile pentru smartphone: Android şi iOS.

7. ELSA

Este o aplicație de învățare a limbii engleze alimentată de AI care vă ajută să vă îmbunătățiți pronunția. Ideală pentru cei care vorbesc engleza ca a doua limbă și doresc să-și îmbunătățească fluența conversațională pentru a comunica mai bine cu ceilalți.

ELSA acționează ca profesorul tău personal de engleză, oferind lecții personalizate și feedback. Puteți decide dacă doriți să exersați vorbirea ca un nativ timp de 10, 15 sau 20 de minute pe zi. Aplicația vă urmărește progresul pe măsură ce o folosiţi și oferă funcții speciale, dacă apelaţi la un abonament plătit.

Puteţi avea aplicaţia ELSA pentru Android şi iOS.

8. Otter

Otter este un serviciu de transcriere vocală bazat pe inteligență artificială, conceput pentru a face mai ușoară notarea discuţiilor dintr-o întâlnire. Se alătură întâlnirii ca un participant, luând note în timp real.

Odată ce întâlnirea este încheiată, pregătește un rezumat a tot ceea ce s-a discutat, astfel încât să puteți sări la părțile cele mai relevante și să verificați elementele cheie ale întâlnirii.

Otter pentru Android şi iOS.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu