6 directoare online cu instrumente AI (Artificial Intelligence – Inteligenţă Artificială) pentru a descoperi cea mai bună aplicație AI

miercuri, iulie 12, 2023 9:08
Posted in category IT

Directoare AI (Artificial Intelligence – Inteligenţă Artificială)

Aceste directoare gratuite listează toate instrumentele AI disponibile online, astfel încât să le puteți descoperi rapid și ușor.

Mereu apar noi aplicații care folosesc AI (Artificial Intelligence – Inteligenţă Artificială), destinate diverselor domenii ale tehnologiei. ChatGPT de la OpenAI și numeroasele sale utilizări sunt impresionante, dar există multe alte modele AI mult mai specializate pe anumite segmente.

Rata rapidă cu care sunt lansate aceste instrumente AI face dificilă urmărirea lor. Aici intervin directoarele online care înlesnesc descoperirea aplicaţiei AI cea mai potrivită pentru nevoile noastre.

1. Futurepedia

Este unul dintre cele mai mari directoare de instrumente AI de pe internet, ce cuprinde aproape 3.000 de aplicaţii AI și continuă să-și mărească dimensiunea adăugând noi aplicații zilnic.

Aplicația folosește un motor de căutare care include AI (Artificial Intelligence – Inteligenţă Artificială), iar aici putem introduce ce aşteptăm de la o anumită aplicaţie AI. Platforma dispune şi de filtre de căutare, pentru a găsi mai uşor ceea ce ne interesează.

Fiecare instrument de pe Futurepedia are: o scurtă descriere, numărul de utilizatori care l-au apreciat, dacă este gratuit sau nu etc. Dacă mai faceţi un click, aveţi o descriere mai lungă a aplicației, recenzii ale utilizatorilor Futurepedia, precum și recomandări pentru instrumente alternative AI.

2. TopAI.tools

Are o colecție de peste 3800 de instrumente AI, grupate pe categorii.

Puteţi crea o listă de instrumente AI, iar dacă sunteţi înregistrat pe platformă puteţi salva această listă şi/sau o puteţi distribui. Această opţiune cu distribuirea este importantă dacă sunteţi manager-ul unei echipe şi doriţi să recomandaţi un set de aplicaţii AI membrilor echipei.

3. ToolScout

Este un director de instrumente AI grupate pe categorii. Puteți sorta lista după criterii precum: instrumente populare, cele mai noi sau verificate etc.

Facând clicl pe butonul „Discover” („Descoperiți”), veţi descoperi un instrument AI aleatoriu din director, care s-ar putea să vă fie de folos. ToolScout are și cu un chatbot încorporat, ce poate fi folosit pentru a pune întrebări, a-l solicita, la fel cum facem cu ChatGPT. În loc de căutarea tradițională, aceasta este o nouă modalitate de a găsi informații din interiorul site-ului.

4. iLib

Este un director cu cele mai populare instrumente și site-uri AI, bazate pe traficul lunar.

Deși popularitatea nu este singurul criteriu pentru a alege ceea ce ne dorim, poate fi un indicator de luat în seamă. Directorul cuprinde peste 3.000 dintre instrumentele AI, în funcţie de numărul de vizitatori ce folosesc lunar aceste aplicaţii AI.

iLib are şi o colecție de peste 4.500 de instrumente AI, grupate în peste 100 de categorii, pentru o căutare ușoară. Puteți filtra instrumentele după tot felul de criterii.

5. AIcyclopedia

Directorul nu se limitează doar la instrumentele AI, ci include şi podcasturi legate de AI. AIcyclopedia are, de asemenea, o colecție de solicitări eficiente ChatGPT și alte șabloane, pentru a obţine răspunsuri AI de calitate.

Are două tipuri de motoare de căutare incluse în site, pe care le puteți comuta între ele: un motor de căutare tradiţional, bazat pe cuvinte cheie, şi un motor de căutare bazat pe AI (Artificial Intelligence – Inteligenţă Artificială), unde puteți folosi limbajul natural (întrebări, solicitări) pentru a obține rezultatele de căutare dorite.

6. AI Infinity

Este un director cu interfaţă simplificată, care oferă informaţiile de bază despre fiecare instrument AI.

Fără a fi nevoiţi să citim foarte multe informaţii, având URL-ul aplicaţiei AI, ajungem la aceasta şi o putem folosi.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu