Cine intra peste tot dupa soareci?

vineri, noiembrie 2, 2018 20:12
Posted in category Diverse

DeratizareSoarecii si insectele sunt daunatori dificili care iti pun rabdarea la incercare. Greu le vii de hac, daca nu ai calificarea necesara, nu stapanesti metodele si nu detii echipamentele.

In ultimul timp, soriceii au devenit vicleni fara pereche. Ocolesc tot ceea ce ar putea sa ii raneasca sau sa ii ucida si se ascund in locuri greu accesibile, acolo unde oamenii si pisicile nu pot patrunde dupa ei.

Am avut un soricel, care manca seminte dintr-o punga desfacuta si lasata de noi pe masa din bucatarie. Dormitorul era foarte aproape si il auzeam fasaind. Cand aprindeam lumina, ii zaream numai umbra fugind cu viteza fulgerului. Disparea de parca nu ar fi fost niciodata acolo. Intra in pamant.

La tara, oamenii incearca sa ii starpeasca tinand in casa o pisica. Pisicile sunt animale dragalase (am o slabiciune pentru ele, trebuie sa recunosc), dar sa analizam obiectiv situatia! Poate intra o pisica dupa soricel intr-o gaura in care abia incape un bat subtire? Pana si cu pisica soarecele adopta un comportament pervers. Daca reuseste sa il prinda si se joaca periculos cu el, se preface mort, iar cand vanatorul nu este vigilent, tusti! in ascunzatoare.

Are si pisica limitele, neputintele si microbii ei. Imaginati-va ca are la fel de multi microbi si purici ca soarecii pe care ii prinde!

Trebuie un furtun subtire care sa arunce un jet puternic, usigas in ascunzatoare si un ochi format, experimentat, care sa vada cele mai mici orificii sa castige cineva lupta cu soarecii.

Pentru siguranta si eficienta inlocuieste pisica urgent cu deratizare soareci!

Cu toata slabiciunea mea pentru pisici, am onestitatea sa recunosc ca se urca pe masa din bucatarie si strica, iar daca nu este antrenata suficient, umple casa de mizerie.

In opinia mea, pisicile sunt pentru frumusete si facute sa stea afara, in podul cu fan, intr-un loc special amenajat, iar pentru deratizare se solicita servicii complete din partea firmei care are toate certificarile de calitate iso existente si care dupa interventie, va da o casa 100% curata de toti daunatorii care existe pe lumea acesta.

Este o sansa sa ai datele de contact ale specialistilor si sa te afli in raza lor de actiune, fiindca stii ca daca ai o urgenta, ii contactezi, iar ei vin.

Pentru oamenii care au fobie de soareci, prezenta unui rozator in casa este sinonima cu amenintarea care poate duce la depresie.

Un atac de panica nu este deloc confortabil, de aceea echipa trebuie sa intervina de urgenta si sa garanteze faptul ca toti soarecii au fost eliminate si ca nu vor mai iesi curand, fiindca efectele deratizarii tin mult, daca se respecta masurile si sarcinile trasate de membrii echipei beneficiarilor serviciilor de deratizare.

Cine intra dupa soareci si in gaura de sarpe si in pivnita si oriunde s-ar ascunde? Specialistii care le cunosc mentalitatea, care au cursuri de formare in domeniu, echipamente folosite si pe plan international si aparate performante.

3 d-detarizarecompleta.ro isi asuma responsabilitatea de a starpi soarecii din oras si din casa. Ei dovedesc respect maxim fata de tot ceea ce ii inconjoara si aplica mereu cultura calitatii, mai ales in lupta cu soarecii si cu insectele.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu