Cinematograf de ultimă generaţie la tine acasă cu cel mai recent proiector Epson

miercuri, martie 16, 2022 7:16
Posted in category IT

Proiector Epson
Este timpul să renunți definitiv la cinematograf. Proiectoarele de acasă oferă experiența identică sau chiar mai bună decât vizionarea unui film la cinematograf. Iar cel mai recent proiector Epson, Home Cinema LS11000 4K, va face ca cinematograful local să arate ca o variantă de avarie.

Noul Epson Home Cinema LS11000 4K oferă imagini incredibile. După cum sugerează numele său lung, dar generic, are o rezoluție 4K UHD, plus o rată de reîmprospătare de 120 Hz, suport HDR, HDMI ARC pentru sisteme de sunet externe și un Raport de contrast dinamic impresionant care depășește 1.200.000:1.

În ceea ce privește porturile, Epson Home Cinema LS11000 4K este perfect pentru majoritatea setărilor home theater. Există o intrare HDMI, o mufă HDMI 2 (eARC/ARC), un port optic HDMI, o mufă LAN, o intrare USB-A și un port serial RS-232C. Dacă aveți nevoie de o selecție mai largă de porturi HDMI, vă sugerez să cumpărați o bară de sunet sau un amplificator HDMI ARC cu mai multe intrări – va servi ca selector de intrare.

Singura problemă este luminozitatea maximă. La maximum 2.500 de lumeni, acest proiector nu va arăta uimitor în timpul zilei. Un ecran ALR va îmbunătăți performanța în timpul zilei, dar ecranele ALR sunt destul de scumpe.

Epson Home Cinema LS11000 4K este acum disponibil pe site-ul web Epson și prin anumiți retaileri. Nu este ieftin la 4.000 de dolari, dar poate proiecta o imagine la o distanţă de până la 300 de inci (aproximativ 8 metri). Cele mai ieftine televizoare cu proiecţie de 80 de inci, spre comparație, au preţuri ce încep de la 1.000 USD și funcționează la o rezoluție mai mică decât acest proiector.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu