Clanul Becali: născut în România, educat în Ferentari

joi, februarie 4, 2010 10:33
Posted in category Educatie, Justitie

Giovani BecaliMai avem de văzut şi auzit multe ţigăneli, până când televiziunile mogulilor vor înţelege că promovarea gunoaielor din clanul Becali aduce deservicii imense moralităţii din această ţară.

Aceşti agramaţi, care în orice altă ţară civilizată n-ar apărea decât la televiziunile de scară, sunt o jignire la adresa românilor cu şcoală şi bun-simţ. Aceste creaturi jalnice, care nu dau doi bani pe autorităţi şi bună-purtare, au găsit, în democraţia originală a lui Ilici Iliescu, terenul propice de manifestare.

De exemplu, ce credeţi că făcea, în 2008, Giovani Becali? Iată ce scrie “Academia Caţavencu” (nr.42/2008) despre acesta: “Cu rafinamentul care-l caracterizează, Giovani Becali i-a zis aşa adjunctului DNA, Doru Ţuluş, când a fost chemat la audieri: «Mama mea obişnuieşte să se îmbrace în negru; poate că aşa va umbla îmbrăcată şi mama dumneavoastră.» Şi nu era vorba nici măcar de umor negru.” Aşadar această paiaţă nu are nici un respect faţă de autorităţile statului, cele care trebuie să ne protejeze pe noi, fraierii, de infractori precum cei din clanul Becali.

În filmuleţul de mai jos, este scena în care acest gunoi uman scuipă efectiv un ziarist, în direct şi la oră de maximă audienţă. Să ne mai mirăm că ţiganul analfabet din Italia violează minore? Pe de altă parte, pe respectivul ziarist nu l-am mai zărit la televizor. Să fi primit ameninţări, el sau familia sa, de la acest Giovani Becali, care înainte de 1989 făcea bişniţă în piaţă, fără studii şi fără să fie bun la ceva. Acest ţigan, prin deprinderi, aduce ţigăneala şi mahalaua în spaţiul public românesc.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

6 Responses to “Clanul Becali: născut în România, educat în Ferentari”

 1. Cazul handbalistului Marian Cozma, varianta mioritică | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 26th, 2014 at 13:23

  […] Clanul Becali: născut în România, educat în Ferentari […]

 2. Ţiganii din Franţa = ţiganii de la Antenele securistului Voiculescu | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 15:56

  […] Clanul Becali: născut în România, educat în Ferentari […]

 3. România terorizată de clanurile ţigăneşti? | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 16:01

  […] Clanul Becali: născut în România, educat în Ferentari […]

 4. Ce ţi se poate întâmpla, de ziua ta, în Bucureştiul ţiganizat | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 16:05

  […] Clanul Becali: născut în România, educat în Ferentari […]

 5. Mitocan de Bucale | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 16:17

  […] Clanul Becali: născut în România, educat în Ferentari […]

 6. Cum au furat Tariceanu si Nastase un miliard de euro prin retehnologizarea hidrocentralei Portile de Fier | A șaptea dimensiune says:

  martie 12th, 2016 at 20:19

  […] Clanul Becali: născut în România, educat în Ferentari […]

Adauga un comentariu