Ţiganii din Franţa = ţiganii de la Antenele securistului Voiculescu

marți, aprilie 20, 2010 18:33
Posted in category Educatie, Mass-media

Dan VoiculescuAtunci când cei din Occident ne confundă cu ţiganii cerşetori, violatori, criminali din civilizatul Apus, nu fac decât ceea ce fac zilnic ziariştii lu’ Peşte de la Antene (de exemplu). Atunci când de Revelion (de Sărbători, în general) aduci ţigani manelişti să ‘distreze’ poporul, nu poţi pretinde respectul francezilor. Atunci când de Revelionul 2010 îl pui pe Adi Minune să joace rolul unui general roman (ce oroare!), nu poţi pretinde ca românii să nu aibă ‘salutul românesc’, identic cu gestul de a cerşi, în ochii rafinaţilor francezi.

Atunci când preşedintele României atrăgea atenţia că ţiganii sunt o problemă în Europa, organizaţiile ‘hoţilor fără frontiere’ au sărit ca arşi că ‘De unde ştie preşedintele?’. Unde sunt liberalii roşii şi neocomuniştii pesedişti care se dădeau de ceasul morţii pe la tembelizor, legat de subiectul ‘păsărică’? Pe românii care nu merită identificaţi cu ţiganii cine-i apără tovarăşi pesedişti şi liberali roşii?

Nu am văzut emisiuni la iRealitatea sau Antena securiştilor pe stil nou despre marea problemă ţigănească a românilor la ei în ţară şi în Europa. Nu am văzut politicieni care să plângă pentru faptul că aceşti cetăţeni (?) de mâna a şaptea trăiesc din furt, cerşit, în tot soiul de ghetouri care arată mai rău decât colibele africanilor. Mai grav, România a devenit raiul infractorilor mai ales datorită ţiganilor fără nici o lege, fără nici un Dumnezeu.

Ţiganii nu au nici un Dumnezeu, iar fără Dumnezeu totul este posibil. Îşi vând copii, ucid fără remuşcări, poluează, trăiesc în afara societăţii. Pentru aceşti ‘cetăţeni români’ ce fac toţi cei care se dau de ceasul morţii de grija ţărişoarei lor? Până una alta, suntem, noi românii, bătăia de joc a europenilor datorită incapacităţii unora (politicieni, ziarişti, preoţi, gură-cască) de a încerca să se diferenţieze de ţigani. Românaşi amatori de manele şi obiceiuri ţigăneşti, datorită vouă toţi europenii civilizaţi ne ocolesc, ne batjocoresc, ne desfiinţează ca naţie civilizată. Ţineţi-o tot aşa şi în câţiva ani vom avea Rromania, o ţară de manelişti şi inculţi.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

6 Responses to “Ţiganii din Franţa = ţiganii de la Antenele securistului Voiculescu”

 1. louisdoruh says:

  aprilie 23rd, 2010 at 14:00

  Ce sa zic – sunt amarit. M-au parasit pana si femei straine pentru misto-uri pe tema asta. Bine – unele dintre ele erau tari. Exemple de genul: care este cea mai eficienta Multinationala din Europa: Tiganii din Romania- acestia nu vand nimic, au costuri operationale mici si beneficiaza de cele mai bune locatii.

  Lasand glumele la o parte guvernul Roman ar trebui sa faca mai multe pentru ei.

 2. România terorizată de clanurile ţigăneşti? | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 26th, 2014 at 13:28

  […] Ţiganii din Franţa = ţiganii de la Antenele securistului Voiculescu […]

 3. Ce ţi se poate întâmpla, de ziua ta, în Bucureştiul ţiganizat | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 16:04

  […] Ţiganii din Franţa = ţiganii de la Antenele securistului Voiculescu […]

 4. Mitocan de Bucale | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 16:16

  […] Ţiganii din Franţa = ţiganii de la Antenele securistului Voiculescu […]

 5. Bloguri ANTI (I) | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 16:21

  […] Ţiganii din Franţa = ţiganii de la Antenele securistului Voiculescu […]

 6. Ce mai înseamnă România în democraţia fondată de kaghebistul Ion Iliescu? | A șaptea dimensiune says:

  iunie 12th, 2016 at 20:32

  […] Ţiganii din Franţa = ţiganii de la Antenele securistului Voiculescu […]

Adauga un comentariu