CLINICCO, un spital pentru sănătatea ta

duminică, iulie 28, 2013 16:54
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDupă cum probabil stiți, România este pe primul loc în Europa la numărul de decese cauzate de bolile cardiovasculare. Nu prea avem grijă de sănătatea noastră și ar cam fi momentul să conștientizăm importanța păstrării sănătății, inclusiv din punct de vedere cardiovascular. Ce înseamnă aceasta: o viață activă, cu mai multă mișcare, mai puțin sedentarism, o lăsăm mai moale cu alcoolul, tutunul și cafeaua, mai eliminăm din stres, adăugăm cât mai multe fructe și legume la alimentația noastră. Lucruri obișnuite, până la urmă, dar extrem de importante. De asemenea, ne putem gândi la un control medical amănunțit, iar aici putem apela la un spital specializat în chirurgie cardiovasculară. CLINICCO, despre el este vorba, are medici angajați toți ‘fulltime’, este singurul spital care rezolvă gratuit urgențele cardiologice din județele Brașov și Covasna.

CLINICCO se află în Brașov, vedeți link-ul anterior, este un spital privat și este cel mai bun spital de profil din România. Are standarde foarte înalte, o dotare pe măsură, oferind pacienților din întreaga țară servicii medicale și condiții de spitalizare la standarde europene. Spitalul oferă consultații de specialitate, cardiologie intervențională, chirurgie cardiovasculară, neurochirurgie, ortopedie. Așadar, dragii mei, cu sănătatea nu este bine să ne jucăm, fiind bunul cel mai de preț al omului. Dacă, totuși, avem probleme sau dorim un control medical, ca să știm cum stăm, CLINICCO este cea mai bună alegere. Un diagnostic pus în mod corect, de specialiști, este mult mai important decât orice altceva, obținut din altă parte, iar la CLINICCO sunt cei mai buni specialiști, în domeniul cardiovascular. Să avem grijă de sănătatea noastră și, la nevoie, să apelăm la cei mai buni medici.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu