Criminalii de la Colectiv au 44% intentii de vot

vineri, decembrie 9, 2016 15:14

PSDPentru cei care votează mafia PSD-istă, nu contează moartea și suferința acelor tineri, uciși de un sistem medical criminal, aflat atunci în administrarea PSD. Ba mai mult, mafiotul Bănicioiu, ministrul criminal al Sănătății în momentul producerii tragediei de la clubul Colectiv, este în poziția 2 pe lista PSD Iași pentru alegerile parlamentare, cu mari șanse de a prinde încă un mandat de parlamentar, în timp ce acei copii de la clubul Colectiv au murit și din cauza acestui criminal numit Bănicioiu.

Românașii sunt un popor de mămăligari, ușor de prostit și de manipulat

În 1989, dacă nu erau niște manevre ale lui Gorbaciov și azi am fi trăit ca niște animale în țarcuri, mânați cu biciul de Securitate, în întuneric, frig și foame. S-au ridicat împotriva comunismului, înfruntând armata, miliția și Securitatea lui Ceașcă, doar 1% dintre români. Ceilalți au preferat să nu se bage, dar apoi, când veni vorba de certificate de revoluționar, toți rahații au fost curajoși nevoie mare, mai ales după fuga dictatorului, și au pretins și primit tot felul de pomeni, doar spitalele pot să fie pline de viermi, în timp ce Românica este singura țară din Caleea Lactee ce are ‘jde mii de revoluționari, care n-au mișcat un deget în 1989 împotriva comunismului.

Votul acordat mafiei PSD-iste este cea ma clară dovadă de dispreț față de victimele unei tragedii, față de distrugerea României, în cea mai mare măsură de către mafia PSD-istă

Un popor cu 40% cretini și idioți rar mai găsești pe Terra. Cum să fie respectată această țară din moment ce este guvernată de mafioți, care, culmea, sunt votați în mod liber. Nici nu mai contează manipularea TV. Teoretic orice lichea ce votează PSD-ul în schimbul unei găleți din plastic are creier și, pe cale de consecință, poate distinge binele de rău. Așa încât nu putem arunca toată vina pe dezinformare și manipulare. Nu se poate ca peste 25 de ani să votezi hoții și mafioții, aceștia să-ți distrugă țara, iar apoi să te plângi. Nici măcar nord-coreenii ce trăiesc în întunericul comunist n-ar face așa ceva. Se pare că suntem condamnați la a fi sclavii mafioților. Doar o minune, precum cea din 1989, ar mai putea schimba lucrurile. Numai că, atunci când te bazezi doar pe minuni, cu siguranță esti un popor de căcat. Până la urmă, românii nu formează o națiune mândră și demnă, precum Polonia, de exemplu, ci o turmă de mămăligari pe care-i cumperi ușor și-i prostești și mai ușor. Majoritate românașilor nu au țară, nu au principii, nu au valori, nu au nimic. Doar le curg balele atunci când un mafiot PSD-ist le aruncă, precum ultimilor sclavi din Roma Antică, niște firimituri. Până la urmă asta a oferit PSD-ul în ultimul sfert de secol: pâine și circ. Mai mult circ și mai puțină pâine. Iar jegurile ignorante și imorale au pus botul. Și i-au votat pe mafioți până când nu mai rămas nimic nedistrus în România. Și noi vrem respect de la lumea occidentală (hăăă, hăăăă, hăăăăă). Vrem în Schengen (hăăă, hăăăă, hăăăă). Vrem să nu ne insulte rușii lui Putin (hăăăă, hăăăă, hăăăă). Vrem să nu ne fure austriecii pădurile (în înțelegere cu PSD-ul). Să fim serioși. Noi suntem ultimii ciumeți ai Europei, votând mafioți care să ne guverneze.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Criminalii de la Colectiv au 44% intentii de vot”

 1. Cu 18% voturi din tot electoratul romanesc, mafia PSD-ista vrea sa impuna un puscarias prim-ministru | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 12th, 2016 at 17:01

  […] Criminalii de la Colectiv au 44% intentii de vot […]

 2. Romanii idioti, votanti PSD, se vand singuri rusilor, nu trebuie sa-i vanda americanii sau englezii | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 17th, 2016 at 19:05

  […] Criminalii de la Colectiv au 44% intentii de vot […]

 3. Un episod din jaful PSD-ist: afacerea CARITAS | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 7th, 2017 at 12:17

  […] Criminalii de la Colectiv au 44% intentii de vot […]

 4. Popsor Ioan says:

  ianuarie 8th, 2017 at 8:48

  Bun comentariu .Astept o analiaa a didtrgerii celor 1256 fanrici romanesti !

Adauga un comentariu