Cat rau au facut nostalgicii comunismului Romaniei

vineri, aprilie 17, 2015 8:50

ComunismRomânia arată ca o țară bananieră de mâna a șaptea în principal din cauza nostalgicilor comunismului. Imediat după 1989, România a încăput pe mâna lor. De la Ilici “KGB” Iliescu și până la ultimul profesoraș roșu din cătunele patriei, toți aceștia au pregătit haitele de corupți ce au devastat România. Atunci când plâng cu lacrimi de crocodil după “marea industrie” comunistă (falimentară și ineficientă), nostalgicii comunismului uită că tocmai ei au distrus-o. Hoția și corupția au înflorit exponențial în dictatura comunistă și și-a prelungit tentaculele și după 1990, pe fondul unei lipse clare de voință în ceea ce implementarea valorilor societății democratice.

Învățământul de tip comunist este bine mersi

Știți de ce cătunele României sunt adevărate focare de infecție pentru România democratică? Deoarece aici nu s-a făcut niciodată curățenie și nu s-a eliminat microbul criminal bolșevic, responsabil pentru genocidul din secolul XX, în urma căruia au murit zeci de milioane de oameni, cei mai mulți în URSS-ul lui Stalin, cel mai mare criminal din toate timpurile. Mergeți la o școală oarecare de la țară și vorbiți despre crimele comunismului sau valorile societății democratice. În cel mai bun caz, veți vorbi singuri. Dumnezeul cătunelor României lui Cătălin Voicu, Ilici “KGB” Iliescu sau Viorel Ponta este Nicolae Ceaușescu, sinistrul ce a înfometat și izolat România. Îmi amintesc o întâmplare din timpul mandatului fostului președinte al României Emil Constantinescu. Mafioții PSD-iști, cei care au făcut trafic de combustibil la greu în perioada embargoului împotriva Iugoslaviei, încercau să determine Președenția României să condamne bombardamentele americane asupra criminalilor sârbi, responsabili de genocidul din fostele republici iugoslave. Atunci Emil Constantinescu a avut replica genială “Nu poți intra în NATO la braț cu Miloșevici!”.

Nu poți intra în normalitatea societății civilizate, libere și prospere la braț cu dictatorul ateu Ceaușescu Nicolae

La o întâlnire a profesorilor de matematică din această zona, se mai numește și cerc pedagogic, din 2014, am încercat să explic esența sistemului ticăloșit Iliescu-Năstase, din perioada 2001 – 2004, și implicit furtul a milioane de euro din bani publici comis de Nastase Adrian și camarila sa, prin șpăgi grase și alte foloase necuvenite. Din cei prezenți, 75% susțineau, cu creierii spălați de Latrina 3, că Adrian Năstase este nevinovat, fiind condamnat pe criterii politice. Și atenție, vorbim, teoretic, despre niște oameni educați și informati, inclusiv profesori de liceu. Iar acel 75% este valabil și când bine vorba de alte subiecte: 75% dintre (de)formatorii de generații, ce vor trăi in societatea informațională de mâine (hă, hăăă, hăăăă), sunt nostalgici ai comunismului, filoruși convinși sau detestă în cel mai înalt grad calculatorul, internetul, tableta etc.

Cum să iubești un sistem ateu, dar să te declari ortodox

Ceea ce m-a mirat întotdeauna, legat de această țară tot mai țiganizată, este duplicitatea bolșevică în care trăiesc cetățenii ei. Pentru cei tineri, care n-au prins comunismul, este bine de amintit că, în dictatura comunistă, erai obligat să fii duplicitar: la serviciu spuneai una, acasă alta, altfel riscai să ajungi pe mâna Securității. Ei bine, această duplicitate s-a menținut și după 1989. Conform sondajelor, 50% dintre români plâng după Ceașcă ateul, dar se declară ortodocși. Faptul că Ceaușescu a demolat biserici nu prea contează, iar pupătorii de moaște au creierul suficient de atrofiat pentru a mai gândi dincolo de ritualurile fără sens ale bisericii strămoșești.

Incultura și prostia domină România profundă

Am un coleg de serviciu, profesor de chimie, mare amator de moaște și nostalgic total. Fiind profesor de chimie, teoretic ar trebui să le aibă și cu matematica. Ca orice admirator al Mitomanului Ponta, adică are creierul profund ștanțat de Antena 3 și România TV, acest “far de cultură al populației rurale” a repetat de mai multe ori urmatoarea tâmpenie “S-a schimbat cu 360 de grade”, dorind să spună că cineva s-a schimbat total, devenind opusul celui care a fost. Aceeași prostie am auzit-o inclusiv de la un profesor de matematică, astăzi pensionar, și acesta mare pupător de moaște. Ăstia sunt și așteptăm o țară ca afară (hă, hăăă, hăăă). Sau ce spuneți de un alt profesor de matematică, tot de pe aici, altul decât cel de mai sus, care la sfârșitul anului școlar a încheiat mediile anuale cu 3 zecimale, nu cu două, așa cum prevede legea, respectivul, prea preocupat cu agricultura, uitând să-și amintească ceea ce, probabil, nu a citit niciodată: normele de încheiere a mediilor anuale. Asta că să nu mai amintim de unii directori care credeau, sau poate mai cred, ca religia este materie de studiu obligatorie în școlile din România (???).

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Cat rau au facut nostalgicii comunismului Romaniei”

 1. Ce vraji a mai facut educatia din nordul Moldovei (I) | A șaptea dimensiune says:

  mai 2nd, 2015 at 16:29

  […] Cat rau au facut nostalgicii comunismului Romaniei […]

 2. Oda pensionarului iliescian | A șaptea dimensiune says:

  iulie 1st, 2015 at 19:12

  […] Cat rau au facut nostalgicii comunismului Romaniei […]

 3. Cum au distrus mafiotii PSD-isti educatia din Romania | A șaptea dimensiune says:

  iulie 3rd, 2015 at 14:46

  […] Cat rau au facut nostalgicii comunismului Romaniei […]

 4. Nostalgicii comunismului injura capitalismul, dar ii folosesc tehnologia | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 14th, 2016 at 21:28

  […] Cat rau au facut nostalgicii comunismului Romaniei […]

 5. Ronald Reagan, presedintele american ce a reusit eliminarea comunismului criminal de pe Terra | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 18th, 2016 at 19:34

  […] Cat rau au facut nostalgicii comunismului Romaniei […]

Adauga un comentariu