Cum au devenit evreii ţapi ispăşitori pentru legea antilegionară

duminică, august 16, 2015 11:09
Posted in category PeNaLii

EvreiGuvernul infractorului Năstase Adrian emite Ordonanța de Urgență 31/2002, prin care se interzice propaganda extremei drepte în România, vinovați pentru această ordonantă sunt, evident, evreii

Și asta într-o țară liberă. Ultranationalistii de carton din România, cei care duc lupte grele pe Net, dar nu ies din papuci pentru a lua atitudine la țiganizarea României, au dat de inteles că această ordonanță a fot emisă la insistențele comunității evreiești. Dar Bombonel putea să refuze. Sau i-o fi pus pistolul la tâmplă vreun evreu mai agitat și, săracu’, a făcut pe el și asa a apărut ordonanța.

Liberalii rosii din România sunt de acord cu legea antilegionara, vinovati pentru aceasta sunt, evident, evreii

Ati vazut vreun liberal să protesteze. Unul de marcă. Blaga, Predoiu etc. unde erau când legea antilegionara a trecut de Parlament? Hai să fim serioși, USLamiștii sunt cei care introduc tot felul de aberații în România, apoi se discută aiurea-n tramvai despre complotul evreiesc ce vrea să-i fure PNL-ului anticomunismul pe care nu-l are.

Veșnicul plecat în concedii și vacanțe Klaus Iohannis promulgă legea, vinovați pentru durerea în cur fată de trecutul țării a numitului Iohannis sunt evreii

Iohannis ăsta în afara faptului că s-a îngrășat ca un porc a mai facut ceva în cele 8 luni de mandat? A, da, i-a cerut demisia lui Puie Monta. Și Puie Monta l-a ascultat (hăăă, hăăăă, hăăăăă). Va dați seama ce autoritate în domeniul politicii este acest Klaus. Ce-a mai făcut? A rezolvat problema votului prin corespondență pentru românii din diaspora. După consultările cu partidele parlamentare, acestea au înțeles (mai ales PNL-ul) să sprijine inițiativa alesului poporului și să voteze legea (hăă, hăăăă, hăăăă). Ce-a mai făcut? Și-a comndat avion nou, casă nouă, perdele noi, concedii și vacanțe noi. Dar noi? Noi, “pulimea”, oricum putem respira și fără s-o vedem pe prima doamnă. Ne putem rupe masinile pe drumurile lui Puie Monta și fără să vedem cum se împiedică verbele în gura lui Iohannis. Asta e, dacă nu ne-am facut politicieni, să avem șofer și mașina de serviciu, așa ne trebuie.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu