Programul Presedintelui Romaniei Klaus Iohannis

miercuri, mai 13, 2015 17:33
Posted in category Mass-media

Klaus IohannisMulți dintre noi se întreabă ce face Kaka_Klaus, “Mutulică” pentru prieteni, toată ziua la Cotroceni, în timp ce PSD-iștii au prins România la colț și-o violează din toate pozițiile. Ca orice german țiganizat, “Klaus, Klaus, ce nu ne-a scăpat de Mickey Mouse” are, totuși, un program riguros, după cum vom vedea ceva mai la vale. Până atunci, ar mai fi de remarcat un posibil scenariu legat de profesorul de fizică Iohannis, cel care a profesat vreo 12 ani, după care a trecut în politică, doar nu era fraier să stea la catedră cu un salariu lunar de 300 de euro. Ei bine, remarca este următoarea: în viitorul foarte apropiat va fi judecat de colegii săi, “germanii”, iar aceștia vor constata cu stupoare că Marele Mut este primul german ce a reușit să nu facă nimic la slujbă, ba mai mult, chiar să-i depășească pe mulți români în privința lipsei de eficiență a muncii. Cum era lozinca? România lenei atent programate la Cotroceni? Sau România blatului bine făcut? Sau poate România fraierilor care iau țeapă votând o paiață ce o freacă pe facebook? In sfârșit, aproape că nu mai contează. Iată și programul celui mai PSD-ist dintre germanii planetei.

 • Ora 7:03: Trezirea având ca fond muzical imnul USL, ideea ce a îngenuncheat România.
 • 7:23 – 7:58: Verificat pagina de facebook la care au mai apărut niște sute de like-uri în ultimele 24 de ore.
 • 8:30: Ales modelul nou de avion cu care se vor face următoarele mii de deplasări în străinătate, doar Prima Doamnă nu o să se plictisească la Cotroceni.
 • 9:48: Programat o nouă întâlnire cu partidele politice, adică o masă tovărășească în care Orban și Ponta vor avea a doua rundă de înjurături.
 • 11:45: Emis un nou comunicat către țară, cu urmatoarea idee centrală: “Fraierilor, bine că m-ați votat, sunt sănătos, am 100% încrederea voastră, țara merge bine, parlamentarii sunt bine, își votează legi speciale, apără infractorii, dar pe mine toate acestea nu mă privesc, ce v-am promis în campania electorală sunt gogoși, voi chiar ați crezut?”
 • 15:06: Acordat decorații și medalii ale statului român unora sau altora.
 • 17:07: Postat un nou comunicat pe facebook: “Români, familia Iohannis vă dorește … mă rog, știți voi ce vă doriți.”
 • 19:43: Președintele și Prima Doamnă își fac deja planuri pentru concediul de vară. Berlin, Paris, Dubai, cu Premierul, ar fi câteva variante.
 • 21:05: Președintele se odihnește după epuizantul program dintr-o zi de “muncă” privind amuzat cum “fraierul” de Băsescu este scuipat la Antena 3 și România TV. Păi, ce să-i faci dacă înființezi DNA-ul și-l pui să lucreze pentru prinderea mafioților. “Dacă Băsescu ăsta își plimba soția pe meridianele si paralele lumii și-și vedea de treaba lui, ca mine, nu zicea nimeni nimic de rău”, își spune Klaus Iohannis satisfăcut, la gândul că pe el nu-l critică nimeni la televizor.
 • 22:04 – 22:13: Petrecut minute plăcute în sânul familiei.
 • 23:05: Presedintele României adoarme cu conștiința datoriei împlinite: suntem cea mai coruptă țară din UE, cu investițiile la pământ, cu șosele mai rele ca-n Africa, cu un sistem sanitar și social în colaps etc., dar avem un președinte cu un milion de like-uri pe facebook, iar în curând cu avion nou.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Programul Presedintelui Romaniei Klaus Iohannis”

 1. Iohannis condamna extrema dreapta la puscarie, dar guverneaza cu extrema stanga | A șaptea dimensiune says:

  iulie 24th, 2015 at 15:33

  […] Programul Presedintelui Romaniei Klaus Iohannis […]

 2. Cum au devenit evreii tapi ispasitori pentru legea antilegionara | A șaptea dimensiune says:

  august 16th, 2015 at 11:11

  […] Programul Presedintelui Romaniei Klaus Iohannis […]

 3. Flotare logica pentru profesorul de fizica Iohannis Klaus | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 26th, 2015 at 18:01

  […] Programul Presedintelui Romaniei Klaus Iohannis […]

 4. Inca un mafiot PSD-ist decorat de USLamistul Iohannis | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 18th, 2015 at 11:09

  […] Programul Presedintelui Romaniei Klaus Iohannis […]

 5. Zbirii dictaturii comuniste decorați de USLamistul Iohannis | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 3rd, 2016 at 17:24

  […] Programul Presedintelui Romaniei Klaus Iohannis […]

Adauga un comentariu