Cum era Nicolae Ceausescu d(r)ac, in opinia d(r)acilor de la Nasul TV

sâmbătă, martie 21, 2015 16:17

Ion Iliescu si Nicolae CeausescuAm un obicei de care nu reușesc să scap: privitul la televizor jumătate de oră seara înainte de culcare. Și cum firma locală de cablu, Hingsat (aștept banii de reclama, domnu’ Ionuț), are în grilă tot ce vrei și ce nu vrei, mai puțin ceea ce te interesează cu adevărat, am început să butonez telecomanda aseară (20 martie 2015) pe la ora 23 în căutarea unui film măcar de nota 5, cele cu Jan Claude Van Damme fiind de nota 1 (unu) pentru mine, iar cele cu Steven Seagal fiind de nota – 3 (filme mai idioate decât cele în care joacă acest Seagal, care-și bate adversarii cu un deget, nu cred că există; poate doar cele nord-coreene, dar vorbim de filme din lumea liberă). În sfârșit, ați înțeles ideea, așa încât să revenim. Cum butonam în neștire și mă gândeam serios să sting televizorul, am nimerit la Nasul TV, unde era o emisiune despre daci. Sper să nu se supere pe mine cei care cred, pe bună dreptate, într-o oarecare măsură, în virtuțile dacilor, dar cele 15 minute de privit la respectiva emisiune au ucis în mine orice simpatie față de daci. În studio erau doi tipi, unul tânăr, absolut necunoscut pentru mine, și Florin Zamfirescu, cel care recita la greu ode Geniului Carpaților.

Și cum pupatul în cur este o boală care nu dispare, mai ales dacă acel cur este al Prea Târziu Împușcatului, Zamfirescu Florin începe să delireze în cel mai penibil mod, ajungând, la un moment dat, să compare execuția cuplului dictatorial din România cu apocalipsa poporului român. Și totul a pornit de la daci. Dar să o luăm metodic. Cei care vor să vomite pot lua o lămâie.

Dacia lui Burebista putea să învingă Roma Antică (hă, hăăă, hăăă)

Atunci când am ajuns pe Nasul TV, tinerelul, de care vă spuneam adineaori, vorbea despre daci. Mai precis, despre cum dacii s-au pierdut în istorie din cauza, țineți-vă bine, dorinței lui Burebista de a acapara teritorii, acesta ajungând la un moment dat să aibă o fortă militară echivalentă cu a Romei Antice. Băieți, mai ușor cu pianul pe scări. Nu de alta dar romanii mai făceau și o baie, pe când dacii erau cam nespălați.

Zamfirescu Florin, de profesie pupincurist de dictatori comunisti: “Ultimul mare eveniment tragic din istoria Daciei este execuția, de Crăciun, a lui Nicolae Ceaușescu” (hă, hăăă, hăăă)

Și asta după ce au fost enumerate alte evenimente tragice din istoria Daciei (?), precum asasinarea lui Mihai Viteazul. Celor care-l bocesc și azi pe cizmarul ce a înfometat și izolat România, văzând în el D(r)acul Suprem, le-as aminti câteva realități ale acelei perioade.

 • În perioada Ilustrului Cizmar, populația de la țară nu numai că avea WC-ul în curte, dar nu știa nici măcar ce-i acela telefon, congelator sau aragaz.
 • În perioada Ilustrului Cizmar, nu se sufla o vorbă despre Basarabia, pământ românesc furat de ruși, nu cumva să-i supărăm pe stăpânii lui Ceașcă de la Răsărit.
 • În perioada Ilustrului Cizmar, a fugit din România pâna și simbolul suprem al acestei țări, Nadia Comăneci, gimnasta olimpică de nota 10 a României.
 • În perioada Ilustrului Cizmar, echipele de fotbal străine care veneau în România credeau că au nimerit în cel mai jegos stat din Africa, România de atunci fiind cea mai puțin evoluată, din punct de vedere al civilizatiei, țară europeană.
 • În perioada Ilustrului Cizmar, se vindeau la greu arme triburilor africane rivale și țarilor musulmane rivale, în timp ce elevii și studenții români erau trimiși cu arcanul la mitinguri pentru pace.
 • În perioada Ilustrului Cizmar, agricultura se făcea cu elevii, studenții, armata, iar produsele agricole erau vândute pe nimic în Occidentul decadent, populația României fiind supusă înfometării zilnice.
 • În perioada Ilustrului Cizmar, nici o revistă științifică sau culturală străină nu putea fi citită în România, de un om obișnuit, sigurele reviste accesibile fiind cele în care Securitatea și Partidul Comunist Român își prezentau omagiile Prea Târziu Împușcatului.
 • În perioada Ilustrului Cizmar, indiferent de domeniul de activitate, ți se spăla periodic creierul, fiind obligat să asculți inepțiile lui Ceașcă – 7 clase, adică celebra limbă de lemn bolșevică.
 • În perioada Ilustrului Cizmar, armata română era formată din văcari, zidari și alți asemenea, iar în caz că ne invada vreo altă țară am fi folosit tunuri din primul război mondial (am făcut armata la artilerie, deci știu ce vorbesc).
 • În perioada Ilustrului Cizmar, sportul național era HOȚIA, adica toată lumea fura de unde apuca.
 • În perioada Ilustrului Cizmar, nu se punea problema ecologiei, iar azi vedem cum ne-au invadat gunoaiele.
 • În perioada Ilustrului Cizmar, s-au format cei care au devastat România după 1989, inclusiv politicienii trădători de neam și țară, ce au ras pădurile și industria României.
 • În perioada Ilustrului Cizmar, s-au format duplicitatea, lipsa de caracter, servilismul, comunismul fiind sistemul criminal în care trebuia să fii mincinos, servil, trădător, șters.

Și aș mai putea continua, dar mă opresc aici. Oricum, le urez celor care mai cred în Geniul lui Ceașcă îndobitocire ușoară în continuare.

Comunism = Genocidul sufletelor

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Cum era Nicolae Ceausescu d(r)ac, in opinia d(r)acilor de la Nasul TV”

 1. Cum s-au spalat creiere in Romania comunista | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 2nd, 2016 at 21:20

  […] Cum era Nicolae Ceausescu d(r)ac, in opinia d(r)acilor de la Nasul TV […]

Adauga un comentariu