Cum ne vor nostalgicii comunismului în pușcărie

miercuri, decembrie 3, 2014 19:40
Posted in category Dictatura comunistă

Raiul comunist: cozi imense la oase de porcRămân la părerea că, dacă ar fi după pupincuriștii lui Ceausescu, mâine am ajunge din nou la pușcărie pentru tot felul de “păcate”. Ai scris ceva pe un blog împotriva regimului, ești ridicat de Securitate și trimis la reeducare. Mă-ntreb uneori dacă idioții care regretă comunismul chiar realizează ce vor. Citesc pe net comentariile unor “tovarăși” care zi de zi, frecând-o online, fac apologia “epocii de aur”. La serviciu, într-o școală adică, pupincuriștii lui Ceausescu sunt suficient de mulți, iar ăștia produc viitorii nostalgici ai comunismului, ce vor avea o scuză pentru lenea și lipsa de creier. Aceste jeguri umane nu realizează oare ce vor? Vor să stăm la coadă pentru alimente? Vor cenzură la televizor și pe Internet? Vor să citim din nou, obligați de organe, documentele Partidului Comunist? Vor să fim la cheremul nomenclaturii, care poate dispune de viața noastră cum dorește? Asta vreți voi, javre ordinare? Asta înseamnă comunism, jigodii împuțite!

Știți ce-aș vrea eu: să vă trag un glonț în capul acela gol. Dacă voi doriți ca eu să ajung la pușcărie (asta s-ar întâmpla în comunism), de ce ar trebui să vă tolerez inepțiile și ura față de libertate și democrație. Dacă nu ar fi neocomuniștii care conduc România, ar putea apărea o lege care să vă interzică propaganda criminală comunistă, care nu înseamnă altceva decât un îndemn la crime și genocid. Dacă tot vă place comunismul, ciurucuri ce sunteți, mergeți în Coreea de Nord să trăiți acolo în paradis. Javre ordinare, ar trebui să fiți executați pe stradă, cum au făcut ucrainienii cu filorușii care s-au dat de partea invadatorilor. Chiar nu vă pasă, nenorociților, de milioane de oameni uciși în numele comunismului? Chiar nu vă pasă de furtul Basarabiei de către bolșevici? Chiar nu tresare în animalul din voi nicio fibră la suferințele țăranilor români, cărora comuniștii le-au luat totul, pământul, animalele, tradițiile? Cum vă puteți declara creștini la recensământ, dobitocilor, din moment ce regretați un regim ateu, ce a demolat biserici și a trimis în pușcării pe preoții cei mai seamă ai neamului românesc? Cum puteți admira un regim care te îndemna să-ți torni părinții, copiii, frații, surorile, prietenii la Securitate? Cum puteți, neoameni ce sunteți, să regretați un regim care ne ținea în cușcă, izolați total de restul lumii? Ați uitat gunoaielor de transformarea noastră într-o nație de hoți, de către bolșevici, care au inventat absurditatea cu proprietatea nimănui, de unde toți pot fura?

Rămân la părerea că doar un război civil, care pe care, ar putea lămuri problema. România nu poate prospera furată și batjocorită fiind de pupincuriștii lui Ceașcă. Iată și un fragment dintr-un material publicat pe site-ul revistei “Academia Cațavencu” (materialul integral îl puteți citi la link-ul de mai jos).

Manelizarea istoriei recente

Păi, când imaginea muncii pe vremea lui Ceașcă era reprezentată de un muncitor proptit în lopată, cum să fie alta atitudinea românilor în ziua de azi? Mai ales că pentru cât propteau lopata primeau și bani, puteau să și fure din obștescul avut și aveau și o hrubă înghețată în care să se cuibărească. Bașca că respondenții de azi erau tineri și neliniștiți pe vremea aceea, viitorul nu le atârna în față.

Trecând peste glumă, mare vină pentru debusolarea acestor peste 60% dintre români o au cei care au consemnat istoria modernă și au consemnat-o la modul manelist. Așa mi-am adus aminte despre extazierea care i-a cuprins pe mulți după vizionarea filmului “Autobiografia lui Ceaușescu”. Extaziații cred că erau prea tineri la data vizionării și nu au prins cozile inumane la alimentele de bază, fie au dus-o prea bine sub regimul totalitarist al gângavului și sinistrei sale soții. Mie fimul mi-a displăcut. Consider că este ceva de genul “hai să ne uităm pe gaura cheii la Leana și Nicu, poate vedem ceva și pe sub fustița ei, ce mișto!”. Un film fără substanță, fără geniu, o compilație infantilă (iaca am găsit niște mărgele în arhive, hai să le înșirăm pe-o ață!).

Și mă umflă ciuda gândindu-mă la ce film au facut polonezii despre Katyn – o parte a istoriei lor. Și, punând în contra-partidă montajul manelisto-tabloid- miștocăresc făcut de către unul dintre ai noștri, nu pot decât să mă enervez despre cum știm să ne trecem în derizoriu ororile de care am avut parte.

Mă gândesc la toți cei care au fost asasinați prin munți și pe la lagărele de reeducare din închisori, Bărăgan, Canal. La toți aceia cărora li s-au distrus destinele că nu aveau “origine sănătoasă”, care au fost internați cu de-a sila la domiciliu sau prin ospicii, că au avut ceva de zis privind drepturile omului în timp ce nea’ Ceașcă dansa perinița să putem să ne hlizim noi azi. Mă gândesc la toți aceia care au vrut să plece dincolo, la „frontieriștii” prinși pe graniță și bătuți până urinau sânge, dacă mai aveau ce urina, dacă nu cumva le devenise dulce ca mierea glonțul Patriei…

Așa că, până la extazul în fața unei pelicule manilesto-miștocărești (pe care străinii vor avea amabilitatea să o considere parte descriptivă a adevăratei noastre istorii), vă propun să încercați să vizualizați cum stăteau bărbații și se băteau la cozile pentru pachetul lunar de vată pentru soțiile lor, coada la benzină la benzinăria de pe Feleac care se întindea până în Vâlcele, copiii din orfelinate care își mâncau propriul rahat șamd, lucruri pe care nu le-am văzut în pelicula în care întreaga perioadă este luată la mișto, să aibă noul proletariat la ce să “se rânjește”.

Și-apoi să devină nostalgic după “Iepoca de Aur”. Când erau și el și Frosa tineri…

Sursa

DEPORTĂRILE ÎN SIBERIA – Mărturii despre suferințele românilor din Basarabia

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

8 Responses to “Cum ne vor nostalgicii comunismului în pușcărie”

 1. Ciudatenii ale dictaturii comuniste Kim din Coreea de Nord | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 21st, 2015 at 18:16

  […] Cum ne vor nostalgicii comunismului în pușcărie […]

 2. Fetele criminale ale comunismului | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 24th, 2015 at 21:33

  […] Cum ne vor nostalgicii comunismului în pușcărie […]

 3. In Coreea comunista nu au mai ramas nici sobolani, serpi sau plante de mancat | A șaptea dimensiune says:

  august 1st, 2015 at 15:41

  […] Cum ne vor nostalgicii comunismului în pușcărie […]

 4. Genocidul comunist in Romania | A șaptea dimensiune says:

  august 9th, 2015 at 16:00

  […] Cum ne vor nostalgicii comunismului în pușcărie […]

 5. Foștii nomenclaturiști comuniști și urmașii acestora au strâns averi imense după 1989 | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 2nd, 2016 at 20:19

  […] Cum ne vor nostalgicii comunismului în pușcărie […]

 6. Cum era Nicolae Ceausescu d(r)ac, in opinia d(r)acilor de la Nasul TV | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 2nd, 2016 at 21:16

  […] Cum ne vor nostalgicii comunismului în pușcărie […]

 7. Nostalgicii comunismului injura capitalismul, dar ii folosesc tehnologia | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 14th, 2016 at 21:28

  […] Cum ne vor nostalgicii comunismului în pușcărie […]

 8. Ronald Reagan, presedintele american ce a reusit eliminarea comunismului criminal de pe Terra | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 18th, 2016 at 19:35

  […] Cum ne vor nostalgicii comunismului în pușcărie […]

Adauga un comentariu