Cine sunt clovnii neocomuniştilor

duminică, august 15, 2010 7:37
Posted in category Basarabia

Pavel StratanÎn campania electorală din 2000, Ilici şi Bombonel erau aduşi la putere şi de multe formaţii de la noi, care le-au cântat în strună, pe bani fur …, ăsta ‘curaţi’. Printre clovnii neocomuniştilor s-au numărat şi băieţii lu’ Mazăre, situaţi mult spre est şi la fel de mult spre sud. 3rei Sud Est, cum apare în Wikipedia, şi-au luat bănuţii, lasând România pe mâna ‘sistemului ticăloşit’.

Trecând în Basarabia, comuniştii rusofoni au beneficiat, în camapnia electorală din 2009, cea cu fraudarea alegerilor, de serviciile unor clovni bolşevici pentru care sentimentul românesc nu are nici o valoare, deşi mulţi dintre ei s-au lansat în România. În februarie 2009, au cântat pentru comuniştii lui Voronin, criminalul din aprile 2009, următorii: Zdob şi Zdub, Pavel Stratan, DJ Tiesto. Pentru Zdob şi Zdub ‘bunica bate toba’ de frica ruşilor, probabil. Mai mult, aceşti ‘lautari’ de rock-alternativ (parcă rockerii sunt rebeli, revoluţionari), cum găsim pe Wikipidia, întrebaţi, în aprilie 2009, de un redactor de la ‘Caţavencu’ (nr.15/2009), dacă la Chişinău este revoluţie au spus că ‘nu comentează’. Pavel Stratan, cel care şi-a pus fiica să aducă bani în casă de la 5 ani, desfinţându-i copilăria, nu a comentat evenimentele de la Chişinău, din aprilie 2009, rugat fiind s-a facă. Nici în calitate de om (cu apartament în Bucureşti), nici în calitate de artist care, pentru 2.000-3.000 de euro per concert, a semnat pactul cu Voronin, devenind un soi de artist de casă al Partidului Comunist din Moldova.

Pentru Stratan crimele bolşevicilor şi tinerii ucişi sau maltrataţi în aprilie 2009 pălesc în faţa ‘euroilor’. Păi, nu merită să-i cumparăm albumele, dacă tot i-a cântat criminalului Voronin, cel care ataca verbal zilnic România?! S-o fi născând Stratan de ziua lui, numai că era pe stil vechi, după calendarul ruşilor. Şi dacă tot povesteşte despre bunici, ar trebui să se intereseze ‘ce frumos’ dansau bunicii şi străbunicii basarabenilor în drum spre Siberia, acolo unde erau deportaţi de ‘eliberatorii’ ruşi. Sau să-l citească pe Paul Goma, un basarabean care nu şi-a vândut conştiinţa pentru bani, aşa cum a făcut-o Pavel Stratan.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

8 Responses to “Cine sunt clovnii neocomuniştilor”

 1. Dumitru Caruntu says:

  august 15th, 2010 at 18:14

  Asa-i, atunci cand conteaza doar banii, au facut primul pas, si poate ultimul, spre statutul de 'tonomat'.

 2. Neinfectat De Comunism says:

  august 15th, 2010 at 17:57

  acesti "artisti emeriti ai popo-ului" nu sunt decat niste "tonomati" mercenari…banul e ochiul dracului si daca te uiti prea mult la el, orbesti…

 3. Mafia Rusă – Uniunea Sovietică a Nelegiuiţilor | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 1st, 2016 at 15:20

  […] Cine sunt clovnii neocomunistilor […]

 4. Unde s-au dus banii bugetarilor după 1989 | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 1st, 2016 at 15:41

  […] Cine sunt clovnii neocomunistilor […]

 5. Cei mai bogaţi oameni ai planetei în 2010 | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 2nd, 2016 at 11:30

  […] Cine sunt clovnii neocomunistilor […]

 6. OSCE, agenţie de turism pentru mafia postsovietică | A șaptea dimensiune says:

  august 22nd, 2016 at 16:25

  […] Cine sunt clovnii neocomunistilor […]

 7. Cum l-au asasinat comunistii rusofili pe secretarul general autohton al partidului | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 27th, 2018 at 16:59

  […] Cine sunt clovnii neocomunistilor […]

 8. Cum a fost asasinat Lucretiu Patrascanu de catre comunistii rusofili | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 28th, 2018 at 7:27

  […] Cine sunt clovnii neocomunistilor […]

Adauga un comentariu