Latrina 3, aceasta cloaca securisto-bolsevica

miercuri, noiembrie 18, 2015 19:26
Posted in category Mass-media

Antena 3Conform mâncătorilor de rahat cu polonicul de la Antena 3, un “electrician” nu poate fi ministru în România, dar un pastor adventist poate fi ziarist (e un fel de-a spune, Gâdea fiind mai degrabă un pupincurist ordinar)

Ce mai jale, ce mai zbucium la Haznaua 3 de când inculpatul penal Puie Monta nu mai este premier. Cât de rău este, deja, guvernul Cioloș în comparație cu guvernul de serafimi și heruvimi Victor Viorel Ponta. Cum Iohannis vine cu un guvern de “electricieni”, pe când putea să vină direct cu un guvern de infractori, precum a venit PSD-ul mafiot. Pentru a avea imaginea reală a (ne)greșelii nominalizării Christinei Guseth pentru a fi Ministrul Justiției în tara mafiei PSD-iste, vă recomand materialul Haitele din Parlament au ieșit după pradă. Iată, mai jos, un scurt fragment.

„Scuza parlamentarilor, cum că Guseth n-are studii de Drept și de-aia au privit-o chiorâș, e puerilă. În multe state europene, unde Justiția chiar e Justiție, miniștrii de resort n-au nicio treabă cu Dreptul și totuși asta nu împiedică sistemul juridic să funcționeze perfect. Dacă e să-i luăm la bani mărunți, trei sferturi, dacă nu chiar mai mulți, dintre parlamentari, nu sunt nici măcar ”de meserie auto”, sunt de meserie ”fără”, fiindcă nu știu să facă nimic. Și totuși nimeni nu i-au audiat prin Comisii, nimeni nu i-a întrebat dacă sunt potriviți și competenți să devină senatori sau deputați.”

Încă mai există, conform spuselor lui Gâdea, limbricul mâncător de rahat voiculescian, 4 milioane de idioți, pensionari, asistați sociali, gură-cască etc., ce privesc la Antena 3

Se pare că „mafia băsistă” nu i-a exterminat pe toți pensionarii roșii, nostalgici după regimul criminal comunist, care găsesc o plăcere sadică în a privi cum, seară de seară, „creștinul” Gâdea îl sodomizează pe „necuratul” Băsescu. Pensionari idioți, de ce nu înțelegeți un lucru elementar: copiii și nepoții voștri au plecat printre străini din cauza unui Voiculescu ce a furat miliarde de euro în România și, implicit, vă servește seară de seară gogoși, adică, vezi Doamne, în România se trăiește greu nu din cauza jafului practicat de un Dan Voiculescu, Adrian Năstase, Cătălin Voicu etc., ci din cauza „băsiștilor” care nu-i lasă pe mafiotii PSD să fure în continuare. Pensionari cu mintea la plimbare, știți voi oare că Șerban Nicolae, prezent mereu la emisiunea „creștinului” Gâdea, este „un parlamentar care a făcut pentru corupți într-un mandat cât n-a făcut nici Iliescu în trei”. Știți voi oare, pensionari fără minte, manipulați de Haznaua 3, că banii voștri de pensie se duc la sutele de parlamentari, ce au devenit atât de numeroși prin grija „prietenului” vostru Puie Monta? Știți voi oare, pensionari nedemni de strămoșii voștri, că în România păstorită de mafia PSD, pe care o votați de 25 de ani, un medicament pentru hepatită costă 30 de dolari, în timp ce în SUA același tratament costă 6 dolari? V-ați întrebat vreodată, pensionari cu jumătate de creier, de ce toată nomenclatura PSD-istă este foarte bogată în timp ce voi nu aveți bani de medicamente? V-ați gândit vreodată prin ce miracol Viorel Hrebenciuc, nomenclaturist PSD, are o avere de un miliard de euro, în timp ce mari oameni de știință români sau importanți oameni de afaceri nici nu pot visa la această sumă? Nu vă spune nimic, pensionari idioți votanți de mafioți PSD—sti și privitori la Haznaua 3, de ce copiii și nepoții voștri merg pe sosele de rahat, pline de gropi, în timp ce Puie Monta are în conturi zeci de milioane de euro, din salariul de politician, adică bugetar?

Ce nu văd patrihoții, atunci când numără chiloții (altora)

Tot legat de nominalizările făcute de Premierul României, vă mai recomand un material intitulat Patrioții nu numără chiloții. Iată, si aici, un scurt fragment.

„Ce păcat că nu exista Facebook prin 1990! Că, dacă-i vedeau românii bicepșii lui Petre Roman, mângâiați tandru de Zoia Ceaușescu, nu-l mai aveam premier în veci. Ce păcat că în 2004, când i-o venit lui Zuckerberg gândul ăl bun, la noi nu se auzise de Facebook, că nu mai apuca manechinuitul de Tăriceanu să-i trimită la hotel pe sinistrați. Și uite așa, din lipsă de Facebook, ne-am pricopsit noi cu doi păpușei în fruntea guvernului și acum, când să ne pricopsim și cu al treilea, s-a trezit conștiința patriotică în unii, de parcă patriotismul și competența ar sta în chiloți.”

”Cu ochii fixați pe chiloții lui Baciu, ei n-au mai stat să vadă că în guvern s-au strecurat și pristandaua lui Ponta, Petre Tobă, care mai an număra steagurile cu baronul Duicu de la Mehedinți, și noul guzgan rozaliu al PSD, Vasile Dâncu, și comunistoidul Lazăr Comănescu, ambasadorul care în 2012 se chinuia să explice occidentalilor că la București USL nu dă nicio lovitură de stat, ci doar plantează garofițe.”

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

9 Responses to “Latrina 3, aceasta cloaca securisto-bolsevica”

 1. Romania, o tara formata majoritar din idioti care nu respecta nicio lege, adica din votanti PSD-isti | A șaptea dimensiune says:

  februarie 16th, 2016 at 19:47

  […] Latrina 3, aceasta cloaca securisto-bolsevica […]

 2. Scrisoare deschisa jegurilor PSD-iste | A șaptea dimensiune says:

  februarie 21st, 2016 at 23:15

  […] Latrina 3, aceasta cloaca securisto-bolsevica […]

 3. Securistii si presa lor de rahat nu se elimina pe facebook, ci prin lupte de strada | A șaptea dimensiune says:

  februarie 23rd, 2016 at 22:18

  […] Latrina 3, aceasta cloaca securisto-bolsevica […]

 4. Antena 3, sa mori in chinuri financiare | A șaptea dimensiune says:

  februarie 29th, 2016 at 20:17

  […] Latrina 3, aceasta cloaca securisto-bolsevica […]

 5. Dovada faptului ca Dan Voiculescu fura cate un miliard de lei vechi pe zi | A șaptea dimensiune says:

  iunie 19th, 2016 at 10:18

  […] Latrina 3, aceasta cloaca securisto-bolsevica […]

 6. Pensionarii de ieri si de azi, generatiile care au demolat Romania | A șaptea dimensiune says:

  iulie 6th, 2016 at 11:51

  […] Latrina 3, aceasta cloaca securisto-bolsevica […]

 7. Cum isi bate joc Lazar Comanescu de romanii din Diaspora | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 30th, 2016 at 19:17

  […] Latrina 3, aceasta cloaca securisto-bolsevica […]

 8. Ion says:

  ianuarie 8th, 2017 at 0:18

  Vrem să-i fie retrase toate drepturile lui DRAGNEA LIVIU de asi mai exercita o funcție publică Sa nu mai poată fi membru de partid al nici unui partid Sa nu mai poată sa ocupe locuri de conducere Sa fie tras la răspundere pentru toate faptele săvârșite cu ocazia alegerilor parlamentare din 2016 Să-i fie confiscată toată averea dobândită pe cai ilegale Vă rog să semnati această petiție și să o distribuiți cât mai mulți Asa poate ca cineva ne va auzi ruga . Vă mulțumesc frumos tuturor.

Adauga un comentariu