Iohannis, acest USLamist de frunte

miercuri, februarie 11, 2015 21:14
Posted in category PeNaLii

Klaus IohannisDacă mai aveați dubii legate de proiectele lui Klaus, trebuie să le eliminați rapid: Klaus aduce în jurul său numai oamenii fostului USL, cei care au încercat scoaterea României de pe traiectoria europeană, în anul 2012. Iată mai jos un alt exemplu.

Susținătorul înfocat al loviturii de stat USLamiste din 2012, Lazăr Comănescu, numit de Iohannis consilier prezidențial pe probleme de politică externă

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru numirea lui Lazăr Comănescu în funcţia de consilier prezidenţial, acesta urmând să îşi ocupe poziţia din data de 16 februarie, reiese dintr-un comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale.

La 29 decembrie, Klaus Iohannis a semnat decretul de rechemare a lui Lazăr Comănescu din funcţia de ambasador în Germania şi încă de atunci presa scria despre o posibilă numire a acestuia în funcţia de consilier prezidenţial pentru politică externă.

Potrivit puterea.ro, în timpul evenimentelor din 2012, Lazăr Comănescu s-a remarcat prin sârguinţa cu care a dus la îndeplinire ordinul de la Bucureşti de a explica guvernelor occidentale cât de constituţională e suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, cât şi celelalte decizii care au precedat-o.

De altfel, publicaţia citată scrie că tocmai eforturile lui Lazăr Comănescu au dus la telefonul pe care Angela Merkel i l-a dat lui Traian Băsescu ca să înţeleagă ce anume se întâmplă în România.

Sursa (citeste mai mult)

Iar în acest tip mafioții PSD-isti din Parlament trimit un alt retardat la CNA. Consecința: țiganizarea României și dezinformarea de la tembelizor vor continua.

Că Radu Herjeu, fost jurnalist de la Romania TV, de unde a fost dat afară, este un vehement „oponent” al „regimului Băsescu” nu constituie nicio surpriză. Este libertatea sa de opțiune și de opinie, însă de aici până la a compara perioada 2004 – 2012 cu „statul național-legionar” și cu „ocupația nazistă” e cale lungă…

Iată doar câteva dintre gândurile lui Radu Herjeu, un jurnalist care, de altfel, nu s-a remarcat prin nimic deosebit pe piața media care să-l îndreptățească la un loc în CNA:

20 decembrie 2014 – despre „Regimul Băsescu”:
(…) s-au încheiat cei 10 ani ai regimului băsescu. Nu cred că istoria mă va contrazice: el a avut un efect malign asupra organismului pe care-l numim societate similar cu cel al epocii fanariote, cu corupția, depravarea și sărăcia ei, cu cel al anilor ’40-’50, cu statul național-legionar, ocupația nazistă, războiul și impunerea comunismului, și cu cel al ultimei părți a dictaturii ceaușiste, cu frica, foamea, frigul și întunericul acesteia (…)

24 noiembrie 2014 – O „scrisoare deschisă” către noul președinte:
Domnule Klaus Werner Iohannis, a trecut deja o săptămână de la victoria dvs. în alegeri. Mai degrabă a celor care au știut să manevreze social media, dar, ca și în fotbal, marcator e considerat cel de care s-a lovit mingea înainte de a intra în poartă. Mă număr printre cei care nu v-au votat (…)

10 noiembrie 2014 – Despre votul din Diaspora:
(…) Dă-le naibii de programe, viziuni, reușite personale, pietre de moară și puncte slabe din CV-urile candidaților. Trebuie redus totul, sau, dimpotrivă, exagerat totul, la câteva mii de voturi ratate din cauza proastei organizări. Dacă mă întrebați pe mine, cred că totul e pregătit pentru a justifica un ”euromaidan” autohton, dar sper sincer să mă înșel! (…)

3 noiembrie 2014 – Despre românii din Diaspora:
(…) Cu mult înainte de alegeri au fost aruncate pe piață zvonuri despre intenția guvernului de a reduce drastic numărul de secții de votare din străinătate, unde viețuiesc cei mai luminați români, nespălați pe creier de Antena 3 și necumpărați de PSD cu un kil de mălai (…)

Acestea sunt gunoaiele promovate de mafioții din PSD, în regimul Iohannis, pentru care s-a stat la cozi, in frig și ploaie, suportând umilințe enorme. Merita oare Iohannis toate acestea? Atunci s-a spus că DA. Azi, cred că răspunsul este NU.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

8 Responses to “Iohannis, acest USLamist de frunte”

 1. luminita fronius says:

  februarie 12th, 2015 at 0:43

  am stat la una din acele cozi imense :( ciudatenia naiba ca imi era mare greata sa l voez pe plavan :(( dar si mai mare greata avam pt pota … am mes lavot la indrumaea presedintelui Basescu …. altfel NU asi fi votan pe nici unul din aceste HIENE !

  imi vnesa vomit cand vad cat de marlan este acst plavan parveit ( figura cu altonul fost una oribia ) :(( :((

 2. Omul securistului Felix Voiculescu numit de Iohannis sef la SRI | A șaptea dimensiune says:

  februarie 21st, 2015 at 9:45

  […] Iohannis, acest USLamist de frunte […]

 3. USLamistul Iohannis se sterge la fund cu eroii neamului romanesc | A șaptea dimensiune says:

  martie 22nd, 2015 at 12:00

  […] Iohannis, acest USLamist de frunte […]

 4. KakaKlaus Iohannis vrea o coalitie intre liberali si PSD-isti | A șaptea dimensiune says:

  martie 24th, 2015 at 22:03

  […] Iohannis, acest USLamist de frunte […]

 5. Cine este Dan Mihalache, seful cancelariei prezidentiale a lui Klaus Iohannis | A șaptea dimensiune says:

  august 6th, 2015 at 9:58

  […] Iohannis, acest USLamist de frunte […]

 6. Pe plan extern, guvernul inculpatului penal Viorel Ponta era un mare rahat | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 26th, 2015 at 10:24

  […] Iohannis, acest USLamist de frunte […]

 7. Cateva din bratele caracatitei rosii ce sufoca Romania azi | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 26th, 2015 at 12:37

  […] Iohannis, acest USLamist de frunte […]

 8. Cum isi bate joc Lazar Comanescu de romanii din Diaspora | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 30th, 2016 at 19:18

  […] Iohannis, acest USLamist de frunte […]

Adauga un comentariu