Cum ne-o trag ciobanii și țiganii din România

marți, februarie 19, 2013 20:31

USLSimplu: cu scula numită USL (Uniunea Sovietico-Liberală) și cu boașele numite Antena Securistică 3 (sau 1, uneori), al cărei patron este securistul dovedit Dan Voiculescu, iRealitatea TV, postul infractorului Sorin Ovidiu Vîntu, Romania TV, postul USL-istului infractor Sebastian Ghiță. Ne-o trag din toate pozițiile datorită votului ciobanilor (semi)analfabeți cu creierul neted și țiganilor care-și vând votul precum copii. Acești peste 4 milioane de nenorociți par să nu le pese defel de nenorocirea celor 3 milioane care duc greul în această țară.

Argumente (inutile pentru ciobanii și țiganii din România)

Prețul benzinei premium ajunge la aproape 7 lei/litrul. Antena Securistică 1 prezintă în jurnalele de știri videoclipuri cu pisici jucăușe. Nimeni nu se agită datorită prețului imens la carburanți. Anul 2010 (sau 2011 sau 2008): prețul benzinei (sub 4 lei/litrul) crește cu 0,4%. Găști de analiști și gură-cască invadează posturile TV pentru a condamna politica criminală a lui Traian Băsescu și a PDL-ului, cei care au făcut posibilă această situație.

Taxa auto de primă înmatriculare reapare în România. Nimeni nu se agită. Anul 2008: se fac mitinguri pentru eliminarea taxei de primă înmatriculare. iRealitatea TV dă pe post orice descreierat care, în lipsa altor preocupări, protestează în fel și chip pentru eliminarea taxei de primă înmatriculare.

Prețul pâinii crește cu 50% de când plagiatorul Ponta este premier. Antena Securistică 1 prezintă aproape 15 minute în principalul jurnal de știri povestea lui Cioacă, unicul criminal din Calea Lactee, mult mai important pentru ciobanii și țiganii din România decât pâinea cea de toate zilele.

Politica USL-istă este condamnată de întreaga Europă civilizată. Antena Securistică 3 prezintă gagicile din viața adolescentului Băsescu, cel care încă de pe atunci era un dictator sinistru. Anul 2011: orice critică minoră din partea UE era prezentată de tembeliziunile mogulilor drept o condamnare a regimului Băsescu, iar România era prezentată ca o țară izolată, datorită regimului criminal PDL.

Prețul curentului electric, al uleiului comestibil, al zaharului etc. cresc exponențial din mai 2011. Tembeliziunile mogulilor prezintă în continuare posetele Elenei Udrea și delirul unui Becali sau Vadim Tudor. În România, nivelul de trai coboară sub nivelul din mai 2010, după tăierea cu 25% a salariilor bugetarilor de către Guvernul Boc, dar Antena Securistică 1 prezintă, în principalul jurnal de știri, ce au mai descoperit cercetătorii britanici legat de sexul cu animale. Nimeni nu se agită. Ce înseamnă aceasta? Un singur lucru: când ți-o trage USL-ul în cur, prin intermediul țiganilor și ciobanilor, te simți bine, românaș european. Anul 1989 nu se va repeta prea curând. Și deoarece USLacii nici de-o dictatură mai de doamne ajută nu sunt capabili. Știți de ce? Într-o dictatură adevărată nu prea poți fura, iar ei, bogații ce-i reprezintă pe cei săraci cu duhul, vor să fure nestingheriți în aceeași republică bananieră creată de Ilici KGB Iliescu.

USL-iști, o dedicație specială pentru lepre ca voi:

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

10 Responses to “Cum ne-o trag ciobanii și țiganii din România”

 1. Razvan says:

  februarie 20th, 2013 at 9:40

  Nu tin nici cu USL ori PDL ori UDMR dar limbajul tau denota incultura si intri in capcana mentalitatii de mutimii ce poate fi manipulata de promisiuni de moment. 
  Cu siguranta poti mai mult de atat, nu?

 2. Cornel Căruntu says:

  februarie 20th, 2013 at 20:19

  Si „mentalitati de mutimi” ce denota? Este limbajul potrivit, atunci cand vorbesti de USL-isti. Oare ei, USL-istii, au avut alt mesaj in ultimii 8 ani? Mesajul lor a insemnat tot timpul ura, manipulare, minciuna, dezinformare etc. Nu sunt membru PDL, dar nu pot sa nu remarc diferenta imensa intre o politica europeana si un stalinism barbar, precum cel promovat de USL. In comentariul tau lipsesc niste virgule, apoi faptul ca esti din Moldova rosie, cea care l-a tinut in brate 11 ani pe criminalul Ilici KGB Iliescu explica multe. Astept comentarii la obiect, legat de continutul postarii, nu de persoana mea. Esti capabil sa intri in casa cuiva si sa-l injuri? Aceasta ce denota?!

 3. Razvan says:

  februarie 21st, 2013 at 0:48

  Poate am fost prea drastic cand am spus incultura, dar nu cred ca poti schimb ceva daca doar daca dai vina pe Guvern.
  Cred ca pentru a face o schimbare trebuie sa faci ceva. 
  Daca eu sunt din Botosani si tu esti din Botosani asta inseamna ca si tu l-ai sustinut pe Ilici, nu? Nu conteaza pe cine am votat ori daca am votat.
  Oricum eu ma opresc aici :) 

 4. Cornel Căruntu says:

  februarie 21st, 2013 at 19:52

  Botosaniul este un judet rosu, aceasta neinsemnand ca toata lumea l-a votat pe Ilici. Fac parte din cei foarte putini de pe aici care au inteles foarte repede intentiile acestui personaj malefic pentru acest istoria recenta a Romaniei. Dau vina pe Guvern? Dar nu asa au facut USL-istii in ultimii 8 ani? Nu au acuzat Guvernul de tot raul din aceasta tara? Si pentru cresterea preturilor cine este vinovat? Acarul Paun?

 5. Doru Dascalu says:

  martie 2nd, 2013 at 14:55

  O turmă de gorile nu este condusă de un macac, ci tot de o gorila, o turmă de bivoli nu are lider un ţap ci tot un bivol. Sunt nişte alegeri logice şi normale ale oricărei specii animaliere. Un popor are conducătorii pe care şi-i merită. Corolar majoritatea dominantă a românilor au ales ce au ales. Nişte golani, scoşi din glodul rural, de golanii de comunişti. Comunismul a distrus această ţară. Îmi pun viaţa chezaş, că România nu va mai fi un stat, o ţară, în viitorul apropiat. Va fi un teritoriu bun de furat şi acaparat de cine doreşte. Şi ştiu de ce am fost împuşcat în decembrie 1989, ca acum la 60 de ani să mă hotărăsc să părăsesc aceste meleaguri pline de mămăligari şi de Gică Contra. 

 6. Antena 3 și Vocea Rusiei fac un nou front comun: linșează SRI | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 13th, 2015 at 13:32

  […] Cum ne-o trag ciobanii și țiganii din România […]

 7. Antenele securistului Voiculescu țiganizează România | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 13th, 2015 at 13:33

  […] Cum ne-o trag ciobanii și țiganii din România […]

 8. Raport OSCE despre alegerile din 2012: Trustul Intact, instrument de manipulare politică | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 13th, 2015 at 13:37

  […] Cum ne-o trag ciobanii și țiganii din România […]

 9. Colonel sovietic: „Să curgă sânge la Prut!” | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 18th, 2015 at 16:38

  […] Cum ne-o trag ciobanii și țiganii din România […]

 10. Desi este plecat cu cercul, Dan Puric invadeaza tembeliziunile din Romania | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 27th, 2015 at 10:54

  […] Cum ne-o trag ciobanii și țiganii din România […]

Adauga un comentariu