Cu televizorul, ați tâmpit poporul

marți, ianuarie 1, 2013 12:56
Posted in category Mass-media

Romania TVAruncând un ochi la posturile de televiziune mioritice, în noaptea Revelionului, am remarcat același dispreț total față de adevăr, moralitate, cultură, știință etc. Rămân la parerea că actuala presă din România, într-un procent de peste 70%, este de rahat. Numai in această țară poți prezenta pe sticlă gunoaiele societății, spre deliciul țiganilor și ciobanilor din Republica Securistică România. Extrase din programul de Revelion al tembeliziunilor din țara ce a îngrozit Europa prin țiganii cerșetori, violatori și criminali, exportați începând cu 2007.

Un post de televiziune (RomâniaTV, parcă) prezenta un Revelion “cu George Becali”, unul din, nu-i așa, modelele României civilizate. Faptul că este un cioban interlop și un cretin pur nici nu mai contează. Faptul că, recent, a declarat “Pe mine nu mă interesează UE”, atunci când a votat împotriva ridicării imunității parlamentarului corupt Stan (PSD), este un argument clar pentru a-l prezenta la tembelizor (hă, hă, hă).

Realitatea TV, de data asta sigur a fost postul infractorului Vîntu, prezenta “Revelionul cu invitații Paulei Iacob”. Ce mai contează că numita Paula Iacob a turnat la Securitate, că este un produs al regimului dictatorial comunist, ‘boborul’ se va delecta cu siguranță privindu-i chipul angelic. Realitatea TV, să mori repede și fară chinuri!

Trecem la Antena_Manelistică_1, acolo unde, tоварищи, KGB-istul criminal Ion Iliescu este prezentat cu un mesaj pentru țară. O țară pe care a făcut-o praf, prin Cătălin Voicu și alți hoți din camarila lui Ilici. Probabil acel “La mulți ani!” era adresat și parinților tinerilor nevinovați uciși în decembrie 1989, pentru ca IliciKGB să “salveze România”. Sau era adresat victimelor mineriadei din iunie 1990, în care același Iici a pus România la adăpost de lumea civilizată. Sau poate era adresat românilor din Basarabia, pe care criminalul Ilici Iliescu i-a vândut încă o dată rușilor, prin tratatul de prietenie din 1991, dintre România și muribunda URSS, tratat semnat de președintele Ion Iliescu și una din mâinile sale stângi, Adrian Năstase, de profesie infractor.

Să trecem și la subiecte mai amuzante, prezentate din prostia crasă a unora.

Din perioada dinozaurilor roșii, National TV prezenta un Revelion cu Corina Chiriac, cea care mai trezește, probabil, fiori erotici prin cimitirul Bellu. Corigentă la fizică prin școală, Chiriac Corina scoate porumbelul: “Să trăiți o mie de ani lumină!”. Dragă Corina, trebuie să știi și matale că “anul-lumină” este o unitate de măsură pentru distanțe, nu pentru timp. Adică un an-lumină este distanța parcursă de lumină timp de un an. Vedeți ce învățământ performant avea regimul comunist și cum l-au distrus ticăloșii ăștia după 1989.

Ajungem si la B1 TV, acolo unde pe ecran defila mesajul “Coreea de Nord a intrat în 2013”. Serios? Și noi care credeam că cei din Coreea comunistă vor rămâne în 2012 măcar vreo 10 ani, să moară de ciudă imperialiștii care nu-i lasă să moară de foame.

Tot la tembelizor, Antena 3 sau B1 TV, defila mesajul “Țara X a intrat în 2013 la ora 17:35”. Sincer, cred că orice țară a intrat în 2013 la ora 24 sau zero, nicidecum la ora 17. Sau în alte țări ziua are mai puțin de 24 de ore?! Asta fără a mai pune la socoteală ca, din ce știu, decalajul de fus orar se exprimă doar în ore și nu în minute.

Nu mai dezvolt subiectul “manelizarea și țiganizarea României”, prezent pentru prima dată în istorie și la TVR1. O dovadă că USL începe să-i recompenseze pe țiganii care, între două furturi, si-au gasit timp să urle “Jos Băsescu!”. Contra cost, evident.

Mesajul meu de An Nou pentru tembeliziunile din România: Să muriți repede!

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

6 Responses to “Cu televizorul, ați tâmpit poporul”

 1. DEUTSCHE WELLE: Antena 3 a atins apogeul manipulării | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 28th, 2014 at 15:55

  […] Cu televizorul, ați tâmpit poporul […]

 2. Cum ne-o trag ciobanii și țiganii din România | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 13th, 2015 at 13:28

  […] Cu televizorul, ați tâmpit poporul […]

 3. Antena 3 și Vocea Rusiei fac un nou front comun: linșează SRI | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 13th, 2015 at 13:34

  […] Cu televizorul, ați tâmpit poporul […]

 4. Raport OSCE despre alegerile din 2012: Trustul Intact, instrument de manipulare politică | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 13th, 2015 at 13:38

  […] Cu televizorul, ați tâmpit poporul […]

 5. Rubrici cretine și cititori pe măsură (II) | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 25th, 2016 at 19:55

  […] Cu televizorul, ați tâmpit poporul […]

 6. Maria Günther says:

  noiembrie 4th, 2018 at 13:16

  … si de n-au murit repede, mai tembelizeaza si astazi…
  ,
  de-aia
  … mai bine..
  Haideti sa luam hartia si sa ne stergem!

  Cam asa ar trebui sa faca cine a trecut prin scoala romaneasca si
  … nu s-a vandut
  SAU
  … nu s-a dilit
  Ca sa stea pe ganduri cu tot romanasu caruia i se toarna de zor benzina pentru a i se parfuma aerul in bisericutele unde se tot lauda ca nu pe DRACU l-a marit.

  Cica mai era si o vorba cu… ” cine are carte are parte”
  … si ea la fel de tembelizatoare ca si ale voastre televiziuni ce v-au tintit in vizoare…
  &
  de-o vesnicie ni se dovedeste
  CA
  scoala romaneasca s-a dedicat
  … in exclusivitate…
  la a-si lipi de deste pleava societatii ca s-o sleiasca mai departe in rotile si asa ruginite de manipularea prin care se lauda toti pulicii si toate tarfele ca fac ISTORIA NOASTRA, a la ochi mult prea albastra…

Adauga un comentariu