Cum poţi străbate veacurile sub formă de mumie

vineri, aprilie 5, 2019 17:55

Borfasul Liviu DragneaÎntr-o secvenţă ce a circulat pe reţelele de socializare, borfaşul Liviu Dragnea, posesorul unei averi imense creată din bani furaţi, mai exact din banii de infrastructură, educaţie şi sănatate ai românilor, se confesa unor aşa-zişi ziarişti, care doreau să-i asculte inepţiile, precum că “eu (adică Dragnea – n.m.) nu vreau să plec din această viaţă ca un fraier”. Cu alte cuvinte, jegul din Teleorman ar vrea să plece din această viaţă miliardar din bani furaţi, nu ca toţi “fraierii” care mai cred că cinstea este o virtute.

Pentru cei care nu vor să plece din viaţă ca nişte fraieri, dar nici nu pot fura atât de mulţi bani precum mafiotul PSD-ist Liviu Dragnea, avem o veste bună: oricine deţine aproximativ 67 de mii de dolari poate să încerce o foarte lungă existenţă sub formă de mumie. Cel puţin aşa ne asigură cei care au văzut în mumificare o afacere, probabil profitabilă, şi de care putem beneficia dacă accesăm link-ul www.summum.org.

Oricum este o alegere mai inspirată decât să omori indirect nişte mii de oameni, în spitale cu viermi şi în accidente de circulaţie cauzate de lipsa drumurilor, aşa cum fac ciumaţii roşii de 30 de ani încoace. La Dragnea ar merge şi o mumificare “pe viu”, la cât rău a făcut României şi românilor.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags: , ,

Adauga un comentariu