Cum şi când folosim jucăriile sexuale

duminică, iunie 7, 2020 11:05
Posted in category Diverse

Am foarte pronunţat sentimentul că, numai citind titlul, unii “întunecaţi ai soartei”, care când aud de sex cred că-i cel mai rău lucru din Univers, nu vor citi mai departe. Şi totuşi, dacă eşti un tip inteligent sau o tipă inteligentă, nu eşti impotent sau frigidă, ai un oarece orizont cultural şi nu crezi toate tâmpeniile celor care n-au ieşit încă din Evul Mediu întunecat, a vorbi despre sex e la fel de natural ca a vorbi despre starea vremii.

Fie că ne place, fie că nu, dar nouă, celor potenţi, ne place, sexul face parte din viaţa noastră. În ţările civilizate, orele de educaţie sexuală sunt tratate cu maximă atenţie, fiind în joc, până la urmă, sănătatea generaţiei tinere. În acest context, al sănătăţii trupeşti şi sufleteşti, existenţa unui site precum Erotic24 e mai mult decât utilă, pentru foarte mulţi dintre noi.

Viaţa nu-i întotdeauna darnică, nu întotdeauna avem tot ceea ce ne dorim, de multe ori suntem singuri şi trişti, ne izolăm şi nu avem chef de muncă pentru că ne înăbuşim dorinţele sexuale. Chiar dacă în Evul Mediu întunecat, una dintre cele mai negre perioade din istoria omenirii, minţile întunecate refuzau oamenilor normalitatea, considerând actul sexual un păcat, iar cei care-l practicau riscau s-o sfârşească prost, mai ales dacă-l practicau în anumite circumstanţe, astăzi este cu totul altfel (sau ar trebui să fie). Aşa încât, pentru cei singuri, nişte jucării sexuale sunt binevenite şi oferă un refugiu până la dispariţia singurătăţii.

Recent mi-a căzut privirea pe un text, mai precis pe titlul textului, că de citit nu l-am citit, intitulat “Pericolul masturbării”. Nu ştiu ce a fost în mintea celui care a scris textul, dat titlul textului e de un cretinism strigător la cer. Cum naiba să fie masturbarea un pericol? Sunt periculoase 1001 de alte obiceiuri ale muritorilor, dar nu masturbarea. Acest “pericol” numit masturbare nu face altceva decât să păstreze în stare de funcţiune organul sexual, cel care moare, încet da’ sigur, dacă nu este folosit. Ca să nu mai vorbim de eliberarea energiei sexuale acumulate în timp, care poate duce la dereglări importante ale bioritmului unei persoane.

Da, masturbarea este benefică. Da, este bine să vizităm Sex shop erotic24 pentru a comanda jucării sexuale. Violatorii nu se masturbează. A viola este o crimă, a te masturba este rezolvarea unei probleme de moment, în beneficiul tău şi fără să faci niciun rău celor din jur.

Cu siguranţă, adolescentele care rămân însărcinate nu se masturbează. Şi îmi amintesc de altă ştire: România este ţara cu cele mai multe mame minore din Uniunea Europeană. Asta în condiţiile în care sexul este un subiect interzis pentru unii. Vai, cum să se facă la şcoală ore de educaţie sexuală?! Păi nu, mai bine rămâi însărcinată la 15 anişori şi viaţa ta şi-a schimbat complet cursul, dar nu spre bine.

Vai, cum să vorbim noi despre erotism?! Păi nu, mai bine vorbim de violuri şi violatori. Pentru mine un lucru este clar de ceva vreme: cei mai înverşunaţi împotriva informaţiilor cu caracter sexual sunt şi cei mai încuiaţi, la minte, suflet şi trup, cei care încearcă să-i introducă pe toţi oamenii în tiparul lor îngust de gândire.

Oamenii sunt diferiţi. Şi este bine că-i aşa. Poate unii nu vor avea niciodată nevoie de o jucărie sexuală. Dar alţii da. De ce să-i blamăm pe cei care au nevoie?

Şi da, nu este o crimă să fii singur. Vine un moment când fiecare dintre noi trecem prin clipe de singurătate. Şi atunci ai de ales. Îţi reprimi dorinţele sexuale, cu consecinţe dintre cele mai neplăcute, sau încerci să mergi mai departe cu sexualitatea, apelând la improvizaţii. Până la urmă, în viaţă, toţi improvizăm. Mai mult sau mai puţin. Şi în domeniul sexualităţii improvizaţia îşi are rostul ei.

Cum şi când folosim jucăriile sexuale? În locul şi momentul în care simţim nevoia. Dincolo de prejudecăţile şi îngustimea minţii unora.

Pompa marire penis

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu