Cum sunt promovati in Romania tradatorii de neam si tara

marți, noiembrie 17, 2015 20:24
Posted in category Iliescu KGB, Mass-media

KGBKGB-istul Vasile Ernu acuză viitorii membri ai Guvernului României de rasism. Cine este Vasile Ernu? Un agent al Moscovei parașutat în România și promovat de cercurile rusofone, extrem de active, din Fosta Colonie Rusească România

Jegul KGB-ist Vasile Ernu, basarabean cică, adică român, s-a făcut cunoscut, în urmă cu câțiva ani, scriind Nascut in URSS, o adevarata apologie a dictaturii comuniste. Adică acest gunoi bolșevic se șterge la cur cu memoria celor 50 de milioane de victime ale “tătucului” Stalin, cel mai mare criminal de pe Terra din toate timpurile.

Iată ce scria un redactor al “Academiei Cațavencu”, legat de cartea lui Ernu. “Mă număr printre puţinii comentatori ai cărţii lui Vasile Ernu, “Născut în URSS”, care n-a căzut în cur în faţa evocării nostalgic-provocatoare a unui imperiu transformat în lagăr. Lagărul socialist. Un lagăr cu puncte fierbinţi, unde mureai pur şi simplu, şi cu altele căldicele, unde puteai, de bine, de rău, supravieţui. Ernu vine din căldicelul-mizerabil al unui lagăr şi, fiindcă era copil pe vremea aceea, îşi vede, aşa cum e normal, copilăria în roz-bombon şi lagărul în care a trăit i se pare cea mai bună dintre lumi. E un mod de a aborda lumea, dacă nu te-ai maturizat niciodată. Sau – de ce nu ? – un mod de a propăvădui, sub mantia copilului fericit care ai fost, răul pe lumea asta.” Şi iată că, mai nou, autorului crescut şi educat în URSS, care scria în cartea lui “Din când în când mai vreau să iau un billet în URSS … “, nu-i mai ajunge nostalgia după ţara în care a copilărit. Într-un interviu recent mărturiseşte: “ Despre Lenin am scris, iar în următoarea carte voi scrie despre Stalin şi Ceauşescu. Cred că aceste figuri sunt foarte nedreptăţite, că li se atribuie mult prea multe lucruri pe care nu le-au făcut, adică tot ce e rău li se atribuie lor”. (Am impresia că Ernu l-a uitat pe Pol Pot – n.m.)În fine, autorul care s-a născut în URSS continuă astfel: “Este un mare fals (să punem în spatele celor trei toate relele – n.m.), pentru că ei sunt un produs al nostru, al tuturor. Noi i-am produs pe Lenin, noi i-am produs pe Ceauşescu, pe Stalin etc.”(Corect ar fi fost: Noi l-am produs pe Lenin, dar asta nu mai contează.) Eu ştiam că respectivii sunt produsul unei ideologii criminale, aşa că îl rog pe Ernu să nu-l pună pe Ceauşescu în contul poporului roman. Cât despre ceilalţi doi, n-au decât să se spele ruşii cu ei pe cap.”

Ei bine, acestui nenorocit i se tipăresc toate cărțile în România, membră UE și NATO, adică tovarășul Erno plânge după comunismul criminal sovietivc pe banii românilor. În această țară de căcat, Fosta Colonie Rusească România, dacă spui ceva de țigani, esti rasist, daca te îmbraci în costum național, se supără jidanii ajunși prin funcții importante în România “europeană” prin grija PSD-ului, dar orice dobitoc poate să laude comunismul, să spună că Basarabia este a rușilor, să se șteargă la fund cu memoria celor uciși, deportati, întemnițati de bolșevici, că nu-i nicio problemă.

KGB-istul Ernu are tupeul să acuze site-uri, în care este promovat românismul autentic, de rasism

Vasile Ernu, acest rahat rusofon, acuză site-ul In Linie Dreapta că este rasist. Ernu, rahat finanțat de Moscova, nesimțirea ta este maximă. Tu meriți tratamentul aplicat de bolșevicii, pe care-i lingi în cur, victimelor acestui sistem satanic: un glonț în cap. Cum au făcut “născuții în URSS” la Katyn, cu cei 22000 de ofițeri și intelectuali polonezi. Vladimir Tismăneanu, care are multe materiale publicate pe site-ul În Linie Dreaptă nu este rasist, tovarășul Ernu. Acest Ernu a ajuns la aceste tâmpenii, acuzându-l pe viitorul ministru al Comunicațiilor în Guvernul Cioloș, Marius Bostan, că finanțează site-ul “În Linie Dreaptă”.

Cine-i promovează tâmpeniile KGB-istului Ernu

Tovarășii din PSD, normal. Adică stiripesurse.ro, site finanțat de un apropiat al PSD, Guiță TV (Romania TV) al mafiotului Sebastian Ghiță, prietenul inculpatului penal Viorel Ponta, Latrina 3, ce a devenit extrem de critică la adresa Guvernului României, după ce aproape 4 ani nu a suflat un cuvânt despre mafioții din guvernul Puie Monta.

KGB-iști criminali, nu mai intoxicați opinia publică, ați distrus destul România în ultimii 26 de ani, prin gașca de mafioți din jurul Nașului KGB-ist Ilici Iliescu.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Cum sunt promovati in Romania tradatorii de neam si tara”

 1. Biserica Ortodoxa din Basarabia exterminata de catre sovietici | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 1st, 2016 at 10:58

  […] Cum sunt promovati in Romania tradatorii de neam si tara […]

 2. Informatii inedite despre populatia Romaniei | A șaptea dimensiune says:

  februarie 4th, 2016 at 21:17

  […] Cum sunt promovati in Romania tradatorii de neam si tara […]

 3. De ce merita Laszlo Tokes sa i se retraga Steaua Romaniei | A șaptea dimensiune says:

  martie 14th, 2016 at 21:49

  […] Cum sunt promovati in Romania tradatorii de neam si tara […]

 4. Cartile copilariei | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 23rd, 2016 at 10:18

  […] Cum sunt promovati in Romania tradatorii de neam si tara […]

Adauga un comentariu