Cum dezinformeaza rusofonii populatia Romaniei

marți, aprilie 14, 2015 11:35

Citat KantSe spune că ideile bune trebuie să circule. Din păcate, în Românica circulă mai mult ideile proaste sau, mai grav, dezinformările. Iată câteva din ultima vreme, intens mediatizate pe Facebook: înrolarea obligatorie a tinerilor în armata română din cauza războiului din Ucraina (ce s-a mai bătut monedă pe această mare minciună); dispariția, prin lovitură de stat, a criminalului KGB-ist Vladimir Putin (de fapt, acesta își asista amanta la naștere, ca orice bun ortodox, într-o tară străină, doar rușii au bani de arme, nu pentru spitale), o altă mare minciună; cum vor invada rușii România, iar noi, pupători de moaște și votanți de criminali KGB-iști, hoți și mafioți PSD-iști, nu trebuie să luptăm pentru “EI”, adică pentru corupții pe care “boborul”, în marea lui înțelepciune, îi votează constant de un sfert de secol (asta cu invazia rușilor este o altă mare minciună, promovată din cauza inculturii și prostiei unui segment important al populației; ce nu știe votantul PSD-ist, căruia i se adresează orice manipulare, este că NATO, iar România este membră NATO, are, ca tratat, între prevederile sale un punct despre “Toți pentru unul, unul pentru toți”, care tradus pe înțelesul pupătorului PSD-ist de moaște înseamnă că, dacă rușii atacă România, va începe un război mondial, și nuclear probabil, din care nu mai scapă nimeni și oricât de dement ar fi ucigașul de ziariști, opozanți și oameni nevinovați Vladimir Putin, mi-e greu să cred că se va ajunge aici).

Era frumos dacă, cu ocazia loviturii de stat din 2012, USL-ul criminal ne-ar fi scos din NATO și UE. Am fi devenit rapid o gubernie rusească, în care personaje precum Ilici “KGB” Iliescu, Octav Cozmâncă sau Nicolae “Hîc” Văcăroiu ar fi devenit cele mai importante personaje ale momentului, iar Puie Monta ar fi fost retrogradat pentru folosirea unui limbaj inadecvat, de golănaș, contrar liniei Noului Partid Comunist, care-l va omagia regulat pe Marele Conducător, ce a adus pacea mondială și a dezrobit popoarele lumii, Vladimir Ilici Putin.

Dar haideți să amintim și de manipulări mai puțin rusofone, dar criminalo-PSD-iste de-a binelea. Ghita TV, alias România TV, are probabil patronul tot mai aproape de Mititica, din moment ce Traian Băsescu este scuipat și în zilele de Paști. Ca orice ortodox adevarat, din familia lui Puie Monta, patronul Ghița le-a dat ordin clar celor din Unitatea Militară Puie Monta & Friend, impropriu numit canal de televizune, să-l toace în continuare pe Băsescu.

Între timp, foștii muncitori de la Oltchim mor de foame, dar nu contează pentru Romania TV, minerii din Gorj au fost zile întregi în stradă cerând salvarea companiei miniere, dar nu contează pentru Romania TV, șoselele din România sunt mai proaste ca-n Africa, dar nici asta nu contează pentru România TV. Trecem la Latrina 3, acolo unde Gâdea & compania au început cu chestii mai subtile, în anumite seri. “Mafia basistă” a devenit “mafia”, așa, la modul general, doar pensionarii cu copiii în șomaj și nepoții prin baruri s-au mai deșteptat tot ascultându-l pe pastorul adventist Gâdea, cel care a lăsat în grija altora turma creștină, pentru a se ocupa de turma de euroi a “profesorului” Felix, cel mai nevinovat personaj din Calea Lactee, închis pe nedrept de oamenii răi, “băsiștii”, cei care n-au putut trece cu vederea că dom’ profesor a distrus și acaparat importante obiective publice ale României capitaliste, după care plâng zilnic nostalgicii comunismului, cei care jnjură democrația, dar se uită la Antene și-l aplaudă ce cel care le-a luat tot, de la Institutul de Cercetări în Agricultură și până la banii munciti de popor și dositi în conturi străine de Securitate. C-așa-i românul, blajin și iertător cu hoții, dar bocitor de mama focului pentru țara pe care a furat-o, de vinovati sunt americanii care ne-au vândut încă o dată lui Ilici “KGB” Iliescu, Dan Voiculescu, Adrain Năstase etc.

Și ar mai fi unii care, de patrihoți ce sunt, vad în UE răul suprem și cum nu trăim noi bine din cauza UE. Wau! Din ce-mi amintesc, și-mi amintesc bine, România a fost rasă până în 2007, atunci când am intrat în UE. Iar tot până în 2007 s-au dat marile tunuri financiare din care au rezultat mafioții de azi: FNI, Bancorex, Caritas etc. Daca nu ne opreau cei din UE (cărora și azi le pare rău că ne-au primit), am fi ajuns să trăim mai rau ca cei din Albania. Ca să vezi: românii sunt cei mai buni, numai că-i strică “răii” din UE, care le interzic să fure și-i trimit la muncă.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Cum dezinformeaza rusofonii populatia Romaniei”

 1. Cum a ucis infractorul PSD-ist Nastase Adrian memoria maresalului Ion Antonescu | A șaptea dimensiune says:

  iulie 26th, 2015 at 11:32

  […] Cum dezinformeaza rusofonii populatia Romaniei […]

 2. Doar tigani, curve si comunisti pe ecranele televiziunilor din Romania | A șaptea dimensiune says:

  august 5th, 2015 at 11:21

  […] Cum dezinformeaza rusofonii populatia Romaniei […]

 3. Cum sunt promovati in Romania tradatorii de neam si tara | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 1st, 2016 at 12:09

  […] Cum dezinformeaza rusofonii populatia Romaniei […]

 4. Decalogul manipularii practicata de fostii securisti si comunisti | A șaptea dimensiune says:

  martie 26th, 2016 at 11:50

  […] Cum dezinformeaza rusofonii populatia Romaniei […]

Adauga un comentariu