Dacă Ordonanţele încep miercuri să-şi facă efectul, trebuie lăsat deoparte caracterul paşnic şi trecut la luptă prin orice mijloace

sâmbătă, februarie 4, 2017 14:20

PSDMafia PSD-istă dovedește un dispreț total față de români. Nu poți fi pașnic la infinit cu niște mafioți care continuă să mintă și să dezinformeze.

Poate sunt mai pesimist de felul meu, uneori, dar am mari rezerve în ceea ce privește rezolvarea pe cale pașnică, până miercuri, a acestui atentat la adresa țării, a românilor, a viitorului nostru. Suntem singuri într-o țară cu politicieni de căcat, pe care-i doare-n cur de oameni. Până și Ceaușescu a înțeles că, dacă 100.000 de români au ieșit în stradă, trebuie să pleci, să renunți la putere. Mafia PSD-istă, cu 300.000 de români în stradă, timp de mai multe zile, nici nu vrea să audă de plecare. Chiar suntem atât de naivi să nu înțelegem că acești mafioți nu vor renunța la putere pe cale pașnică? Chiar nu înțelegem că fără sacrificii ceva mai mari decât niște ore din viața noastră de stat în stradă mafioții nu se vor clinti? Să dea Dumnezeu să nu am dreptate și până miercuri, printr-o minune, să fie eliminate ordonanțele, dar îndoiala îmi cuprinde sufletul.

Rușine Băsescu, rușine slugoi al mafiei PSD-iste

Am trăit s-o văd și pe asta: Traian Băsescu de aceeași parte a baricadei cu mafioții PSD-iști. Degradare totală pentru Băsexu: a juns să apere guvernul PSD, inclusiv ordonanțele, deși o țară întreagă este revoltată și îngrijorată. I s-o fi alterat creierul de la atâta alcool. Basexule, ieși pe ușa din dos a istoriei, ai luat flegme degeaba 10 ani de la Antena 3, te-ai înecat ca țiganul la mal. Mai bine, după ce ai terminat al doilea mandat, te duceai pe vapor așa cum ai spus. Se pare că singurul tău scop, după 2014, a fost să-ți asiguri imunitatea parlamentară. Și ai ajuns senator, slugoi al mafiei PSD-iste, și prin votul unui fraier ca mine. Iar azi de doare-n cur de România, doar ordonanțele te scapă și pe tine, și pe membrii familiei tale și pe “scumpa” de Lenuța Udrea, dă-i în mă-sa de “fraieri” care stau în stradă. Și mai ai tupeul de borfaș să-l acuzi pe Iohannis de participare la un miting ilegal. Dar ce face mafia PSD-istă de 27 ani este legal? Dar ce ați făcut voi, politicienii de căcat, în această țară este legal? Ați devastat România, nenorociților, ar trebui să fiți puși toți la zid și executați.

Felicitări USR, rușine PMP!

Partidul lui Băsexu a juns de râsul curcilor. După ce pe la Crăciun promiteau cea mai dură opoziție la adresa guvernării PSD, și s-au găsit fraieri care să-i creadă, cei din PMP au ajuns să apere ordonanțele la tembelizor și să-i acuze pe cei din USR de faptul că dorm în Parlament (de fapt, e vorba de pichetarea Parlamentului) și nu ar trebui să ia bani de cazare. Normal că dorm în Parlament, deoarece între picioarele Elenei Udrea nu prea mai este loc din cauza știm noi cui. Rușine, jeguri ordinare din PMP, v-au votat românii tocmai pentru a scăpa de PSD, iar voi, gunoaie ordinare, ați ajuns apărătorii mafiei PSD-iste. Și te mai aștepți ca Opoziția să facă grevă parlamentară, în sprijinul românilor.

Ciorbea s-a scărpinat în cur niște zile, apoi s-a hotărât să atace la Curtea Constituțională ordonanțele care dau liber la furat

Spun unii, pe bună dreptate, că s-a intrat în criză de timp cu judecarea la CCR a ordonanțelor. Normal că așa este, din moment ce jegul de Ciorbea, această canalie făra egal, acest limbric al mafiei PSD-iste, a așteptat niște zile și după aceea s-a gândit să conteste la CCR ordonanțele rușinii naționale. Dar și la Curtea Constituțională sunt alți limbrici PSD-iști. Nu-mi imaginez cum Valer Dorneanu, numit acolo de PSD, ar fi de partea românilor și nu de partea mafioților. Așa încât, singura soluție viabilă este una singură: REVOLUȚIA.

Dacă ordonanțele încep să-și facă efectul, după ce sute de mii de români au manifestat pașnic, trebuie trecut la planul B: dat foc sediului PSD, intrat în Parlament și Guvern, grevă generală, grevă fiscală etc. Fără acest tip de revoltă, mafioții vor acapara complet țara și ne vom trezi în lagărul PSD-ist, mai urât decât cel bolșevic. “Vom muri și vom fi liberi” din 1989 este mai actual ca niciodată.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Dacă Ordonanţele încep miercuri să-şi facă efectul, trebuie lăsat deoparte caracterul paşnic şi trecut la luptă prin orice mijloace”

  1. Cuplul odios Dragnea-Tariceanu continua sa minta si sa dezinformeze | A șaptea dimensiune says:

    septembrie 5th, 2018 at 17:53

    […] Daca Ordonantele incep miercuri sa-si faca efectul, trebuie lasat deoparte caracterul pasnic si trec… […]

  2. PSD-istii, criminalii care inca nu au ucis victima, Romania, dar au in continuare cutitul in mana | A șaptea dimensiune says:

    ianuarie 9th, 2019 at 9:05

    […] Daca Ordonantele incep miercuri sa-si faca efectul, trebuie lasat deoparte caracterul pasnic si trec… […]

Adauga un comentariu