Ieşim în stradă pentru un principiu, manipulatori jegoşi de la tembelizor

miercuri, februarie 8, 2017 10:35
Posted in category Mass-media

PSDTembeliziunile din Românica, în majoritatea lor, sunt de partea hoților și mafioților. În afară de Realitatea TV, toate celelalte pun problema foarte greșit, atunci când vine vorba de românii revoltați de ceea ce fac mafioții PSD în ultima vreme, dar și de 27 ani încoace. Mi-e o scârbă totală de aceste jeguri care apar pe sticlă și, fără să clipească, pentru niște bănuți, își vând sufletul ca Iuda, durându-i în fund de această țară, de moralitatea ei, de nivelul ei de civilizație. Între un asistat social tembel, care are creierul atrofiat de alcool și jegul Ciutacu, de exemplu, de la Onania TV (Romania TV) nu sunt deosebiri esențiale. În timp ce primul acceptă să vină în fața Palatului Cotroceni adus cu arcanul și, în schimbul unor bani de băutură (binele României și viitorul ei se pot cuantifica în mintea acestor jegoși apărători ai mafiei PSD-iste într-o sumă modică, undeva pe la 100 lei probabil, cât le dau trepădușii PSD-iști, pitiți ca șobolanii în tot soiul de funcții), acceptă să stea câteva ore în frig, jegul Ciutacu acceptă să înghită rahat cu polonicul pentru niște bănuți și pentru faima de a fi cineva între gunoaiele PSD-iste, între ratații patriei.

Dar nu numai Onania TV și Latrina 3 au dezinformări și minciuni mai ceva ca-n comunism. Și căcatul de post B1 TV are atâtea aberații, de-ți vine să vomiți nu alta. În serile trecute, în timp ce butonam telecomanda, tresar speriat la un moment dat, deaorece la rahatul B1 TV un mafiot PSD-ist urla ca apaucatul la Iohannis să-i liniștească pe cei din Piața Victoriei, nu de alta dar nu pot jefui PSD-iștii în liniste România. Doar și hoții “e” oameni și nu pot “lucra” în condiții de zgomot, cum bine spunea țiganul PSD-ist Vanghelie, în acest partid apărat doar de nume “mari” ale culturii române: plagiatorul mitoman Ponta, cel care uită de gramatică, atunci când își înșiră prostiile pe Facebook, țiganul Păun, anchetat penal, dar pus pe liste fără probleme de PSD, din moment ce este parlamentar etc.

Și ajungem al Cristian Tudor Popescu, acest 90% inteligență și 10% prostie crasă. Aseară, 7 februarie 2017, domina mintea lui CTP prostia crasă. În opinia lui CTP, Președintele României a avut o atitudine greșită în Parlament, deoarece “zâmbea larg”. Într-un fel, CTP are dreptate: față de mafioții PSD-iști nu e bine să zâmbești și să faci glume, ci să aplici metoda KGB-istului criminal Putin: trimiți serviciile, îi așteaptă la ieșiri, iar cei care te-au sfidat sunt trimiși rapid în Siberia, să vadă acolo cum e viața fără salariu de parlamentar, diurnă, mașină, șofer, secretară sexy etc. Mai mult, un cretin pe Facebook spunea că Iohannis e slab, din moment ce PSD-iștii au părăsit sala. Normal că e slab, dacă-ar fi un dictator criminal ca Putin credeți că ar mai îndrăzni cineva să plece în timp ce vorbește în Parlament? Doamne, câtă prostie, și câtă hoție, în această țară moștenită de la fanarioți și bolșevici!

Nu pot să închei fără a aminti de “justițiarul” Băsescu, chiar dacă automat am din nou regrete că am votat PMP (mai mult pentru atitudinea față de Basarabia). Acest Băsescu are aceeași atitudine de țață, precum avea pupincuristul Elenei Ceaușescu, Vadim Tudor, adică în mintea plină de alcool a domnului Traian Băsescu totul se rezumă la un conflict între PSD și Iohannis. Ce ordonanțe pentru mafioți, ce principii, ce stat de drept și democrație. Nu, domnule, e ca la fotbal, câștigă PSD-ul sau Iohannis. Așa gândește politicianul Băsescu, senator și prin votul meu, pe care n-o să-l mai vadă niciodată. Păcat de cei 10 ani la Cotroceni, dar nu poți trăi numai din amintiri. Așadar, tovarășul Băsescu, dupa ce l-a criticat pe Iohannis că a mers în Piața Universității, și nu la un șpriț împreună cu mafioții PSD, după ce a apărat guvernul criminal PSD, prin tâmpenii de genul “Nu strada hotărăște” (Băsescu are aceleași texte cu mafiotul Tăriceanu), dupa ce face alte 1001 de prostii de când s-a vazut cu imunitate parlamentară, ajunge să-i încurajeze pe cei din PSD cu texte de la Cireșica, precum “Nu vă fie frică de popor” sau “Doamna Grindeanu, mergeți și vorbiți cu Maria (Băsescu), dacă aveți emotii legate de soț”. Băsescule, oamenii nu te-au votat să debitezi palavre ieftine, să încurajezi mafioții, să asisti pasiv la “meciul” PSD – Iohannis (tâmpenia din mintea ta), ci să te implici alături de oamenii din Piața Victoriei. Ei te-au votat, nenorocitule, nu asistații sociali ai PSD-ului, care te-au scuipat de câte ori au avut ocazia. PMP, la următoarele alegeri, va avea 1%, mulțumită “justițiarului” Băsescu.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Ieşim în stradă pentru un principiu, manipulatori jegoşi de la tembelizor”

  1. Romania votantilor mafiei PSD-iste: tara lui Ciordache si Ciuvica | A șaptea dimensiune says:

    ianuarie 9th, 2019 at 19:39

    […] Iesim in strada pentru un principiu, manipulatori jegosi de la tembelizor […]

  2. Grasii PSD-ului, reprezentanti legitimi ai lihnitilor | A șaptea dimensiune says:

    mai 25th, 2019 at 19:12

    […] Iesim in strada pentru un principiu, manipulatori jegosi de la tembelizor […]

Adauga un comentariu