De ce ești bătut în Republica USLamistă România

miercuri, decembrie 18, 2013 20:13

PSD, ciuma rosieQED. S-a demonstrat că dacă strigi doar “Demisia!” și “Uniți Salvăm!” mărșăluind prin cartierele Bucureștiului și tradiționalul “Ieși afară/ Javră ordinară!” când ajungi la Palatul Cotroceni, nu ai nici o treabă cu jandarmii. Și nici ei cu tine. Cum ai dat-o pe concrete, pe “Jos Ponta și Antonescu”, cum ți-ai luat gaze lacrimogene în bot! Nu te scapă de “tratație” nici includerea lui Băsescu în vers!

Mai țineți minte ce băiat de zahăr era ministrul Stroe pe vremea când se scanda numai pentru Roșia Montană? Mai țineți minte ce-a răspuns blajin când l-a întrebat presa de ce nu se intervine când manifestanții ocupă carosabilul? Ia să ne aducem aminte:

“Da, au fost lăsaţi. Eu mi-am asumat această chestiune, în conlucrare cu ceilalţi factori politici. Credem că este mai bine ca oamenii să protesteze în mod civilizat. Este o decizie pe care am luat-o în conlucrare cu ceilalţi factori politici şi noi credem că atâta vreme cât manifestaţia este nu numai paşnică, ci este una ultra-civilizată, nu are sens să oprim oamenii pentru că stau pe o bandă a străzii sau pentru o jumătate de oră blochează strada.”

Așadar, din momentul în care pe pancarde și în scandări apar “ceilalți factori politici”, manifestația nu mai e considerată “pașnică” și “ultra-civilizată”, protestatarii nu mai sunt liberi să se plimbe pe unde vor, când vor la Guvern, carosabilul nu mai poate fi ocupat, și, dacă nu se conformează, devine imperios necesară intervenția forțelor de ordine. Deocamdată s-a dat doar cu gaze lacrimogene. E un început! Dacă pe “factorii politici” nu îi doare nici în cur, măcar pe tine să te usture ochii!

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “De ce ești bătut în Republica USLamistă România”

 1. Cu pluta și sorcova, Ponta e de partea ta | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 27th, 2014 at 15:47

  […] De ce ești bătut în Republica USLamistă România […]

 2. Guvernul penal Ponta dă ordonanțe la tot cartieru’ | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 30th, 2015 at 19:01

  […] De ce ești bătut în Republica USLamistă România […]

 3. Cum au confiscat rusnacii protestele antiUSL | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 19th, 2015 at 19:05

  […] De ce ești bătut în Republica USLamistă România […]

Adauga un comentariu