De ce merita sa alegem becuri vintage

vineri, iunie 2, 2017 12:20
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniO locuinţă în care să te simţi bine este şi aceea în care iluminatul este optim. Şi nu numai optim. Lumina trebuie să fie caldă şi tot decorul să fie unul care să te inspire. Pentru mine, genul de persoană înclinată spre analiza detaliilor, becurile au o poveste mai mult decât fascinantă. Evoluţia lor îmi aminteşte de evoluţia mea în viaţă. Nu sunt foarte convins că viaţa mea de astăzi este la nivelul de perfecţiune al unui bec vintage, dar realizez cât de mult a trecut de la primele becuri ale copilăriei şi până la aceste bijuterii de becuri ale zilelor noastre.

De ce merită să alegem becuri vintage? Deoarece ne dorim o locuinţă în care armonia cromatică să existe cu adevărat. Deoarece lumina liniştită şi plăcută a unui bec Edison este de neînlocuit. Pentru că design-ul acestor becuri aduc un farmec estetic unic şi înfrumuseţează clipele în care suntem în preajma lor. Pentru că suntem atraşi din ce în ce mai mult de conceptul vintage, în care ne regăsim cu ceea ce avem noi mai bun. Deaorece produsele de astăzi nu întruchipează doar necesitatea, aşa cum era odată, ci mult mai mult, inclusiv modelează stări şi sentimente, aduc un plus de farmec şi insipiraţie, trec dincolo de simţuri şi percepţii.

Atunci când eram foarte mic nu aveam curent electric, nefiind electrificată zona în care locuiam. Abia când am trecut în clasa a patra m-am putut bucura de prezenţa curentului electric. Ei bine, în acea toamnă, ce pare astăzi atât de îndepărtată, am văzut primul bec aprins în casă. Era un bec obişnuit, cum se fabricau atunci, dar m-am minunat minute în şir de lumina sa, care mi se părea atât de puternică, şi caldă în acelaşi timp, încât bucuria îmi inunda sufletul. Nu am să uit niciodată acel moment. Dacă vă doriţi şi voi să aveţi parte de momente asemănătoare, pline de bucurie, alegeţi becuri vintage. Sunt o încântare a simţurilor.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu