La câte recursuri are dreptul Becali? Fără număr, fără număr, ca şi ilegalităţle sale

joi, aprilie 16, 2009 7:39
Posted in category PeNaLii

George BecaliPentru un om obişnuit, ajuns pe mâna justiţiei de cacao din România, recursul este o procedură greoaie. Sunt alţii la rând în faţă, iar tu, cetăţean obişnuit, trebuie să aştepţi să-ţi vină rândul.

Nu este cazul infractorului George Becali, cel pentru care legea a fost întotdeauna o barieră pentru fraieri. Doar fraierii se adresează Poliţiei dacă li se fură ceva. În România bananieră a lui Becali, îţi recuperezi singur maşina, chiar dacă mai sechestrezi nişte cetăţeni români pe drum. Ar trebui plătit un complet de judecători – din banii publici – , pentru a se ocupa în următoarea perioadă numai de cazul “Becali”. Ceilalţi fraieri să mai aştepte. Ce contează pentru justiţia de cacao din România că printre ei chiar sunt, probabil, şi oameni nevinovaţi sau care aşteaptă de mult timp ca vreun judecător să mai recitească dosarul lor.

La acestea se adaugă ştirile în flux continuu despre infractorul Becali. Ce-a mâncat la puşcărie, biografia colegului de celulă, … M-a amuzat un titlu apărul la televiziunea fraţilor Păunescu B1 TV (chiar există CNA în România?): “L-am vizitat pe Becali în penitenciar!”. Copii bolnavi din România, oamenii cu probleme din această ţară sunt fleacuri pe lângă un infractor. Ar fi cazul ca becalizarea României să înceteze, odată cu condamnarea acestul multiplu infractor, care a sfidat mereu autorităţile şi legile ţării. Doamne-ajută!

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “La câte recursuri are dreptul Becali? Fără număr, fără număr, ca şi ilegalităţle sale”

  1. Neocomuniştii din PSD şi fondurile europene | A șaptea dimensiune says:

    martie 8th, 2016 at 21:01

    […] La câte recursuri are dreptul Becali? Fără număr, fără număr, ca şi ilegalităţle sale […]

  2. Consiliul Superior al Magistraturii, companie de turism de lux pentru membri si angajati | A șaptea dimensiune says:

    martie 8th, 2016 at 21:27

    […] La câte recursuri are dreptul Becali? Fără număr, fără număr, ca şi ilegalităţle sale […]

Adauga un comentariu