Deblocari usi metalice

vineri, decembrie 2, 2016 11:04
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniS-ar putea ca, atunci când ați achiziționat o ușă, să nu fi remarcat, din cauza prețului scăzut, că respectiva ușă este un produs chinezesc sau turcesc, adică de o calitate îndoielnică. Și, în consecință, să vă treziți cu ușa blocată. Dacă așa stau lucrurile, soluția cea mai simplă pentru deblocarea ușii este să apelați la o firmă de deblocari usi metalice. Firma oferă servicii de lăcătușerie descarcerare în București, dar și în alte locații din țară. Dacă usa s-a blocat, este bine să n-o forțați (ați putea s-o distrgeți) și să apelați la specialiștii firmei. Aceștia oferă următoarele servicii:

 • Deblocări uși metalice
  Ușile matalice au sisteme de închidere moderne, uneori securizate, și de aceea este bine să apelăm la specialiști, aceștia știu cel mai bine cum trebuie deblocată ușa. Indiferent de producător sau dimensiuni, cei pregătiți vor reuși cu siguranța să deblocheze ușa cu probleme.
 • Deblocări uși din lemn
  Deși deblocarea ușilor din lem este relativ mai simplă decât a celor metalice, nu este indicat să începem o activitate la care ne pricepem mai puțin, deoarece, și aici, există riscul de a strica mai tare în loc de a repara.
 • Deblocări yale uși
  Sunt asigurate piese de schimb pentru toate tipurile de yale comercializate în țară, precum și înlocuirea yalelor, broaștelor, sistemelor de siguranță, dacă este cazul.
 • Deblocări uși termopan
  Este asigurată deblocarea oricărui tip de uși termopan, indiferent de producător sau forma acesteia.
 • Deblocări seifuri
  Lăcătușii specializați ai firmei pot debloca orice tip de seif, oricât de complicat ar fi acesta. De asemenea, se poate repara, înlocui sau modifica cifrul electronic sau mecanic al seifului și se pot confecționa sau multiplica chei de înaltă siguranță pentru casele de valori.

Orice problemă aveți legată de blocarea unei uși, firma de deblocari usi metalice vă așteaptă cu servicii prompte și de calitate.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu