Decalogul clanurilor ţigăneşti care terorizează România

marți, februarie 8, 2022 7:43
Posted in category Mass-media

Ţigani la furatŢiganii se declară creştini. Asta după ce un ateu, criminalul KGB-ist Ion Iliescu, împreună cu un evreu, Petre Roman, le-a schimbat numele din tradiţionalul “ţigan” în românescul “rrom”, de nu mai ştiu străinii care-i ţigan şi care-i român.

Având origini ţigăneşti, Ion Iliescu a ţinut morţiş ca-n ţara cu cei mai mulţi ţigani din Europa, poate chiar din lume, adică în România unde au poposit majoritatea triburilor ţigăneşti de-a lungul istoriei, ţiganii să nu mai fie ţigani, ci români, rromanes, dar cam tot aia e, aşa încât tot ce fac ţiganii să suporte, la nivel de imagine, portofel şi chiar viaţă, românii.

E adevărat şi ce spun unii că nu numai ţiganii comit crime, tâlhării, fapte criminale şi infracţionale în general. Aşa o fi, dar parcă una e să ai 5% din populaţie înclinată spre comiterea de infracţiuni (poate şi 5% e cam mult), cum e cazul românilor, şi cu totul altceva să ai peste 80% din populaţie care trăieşte în cea mai cruntă promiscuitate, din cerşit şi alba-neagra, plus din ce fură şi jefuiesc membrii clanurilor ţigăneşti, cum e cazul ţiganilor.

Iar pentru cei care ar fi tentaţi să arunce anatema rasismului asupra autorului acestor rânduri, un mesaj clar. Nu culoarea pielii ţiganilor este problema, ci faptele lor. O populaţie mai urâtă pe planeta Terra, mai dispreţuită, mai cerşetoare şi mai necivilizată nu veţi găsi. Evident, nu e vorba de cei maxim 20% dintre ţiganii din România care merită tot respectul, ci de cei 80% care nu merită nimic, de la ajutoare sociale (sunt buni de muncă) la toleranţa autorităţilor statului român (o slăbiciune de pe urma căreia au de suferit oamenii care muncesc în această ţară şi care produc plusvaloare) faţă de infracţionalitatea ţigănească.

Dar haideţi să vedem cum poate arăta Decalogul Ţiganilor, în varianta amuzantă a celor de la “Academia Caţavencu” (nr. 665/2004)

  1. Eu sunt bărbac-tău, care te-a furat din casă la tac-to şi te-a dus la disco (în trecut, era “discotecă”, nu “club” – n.m.). Să nu te prind că dansezi cu alţi derbedei afară de mine.
  2. Să nu-ţi faci chip coclit şi să nu întruchipezi nimic din câte sunt în ceruri, pe pământ sau la IGP (Inspectoratul General de Poliţie – n.m.). Să nu te închini lor şi nici să nu le slujeşti decât dacă te-mprumută cu bani.
  3. Să nu iei în deşert pe nimeni. Şi nici să nu te duci tu în deşert. În Jărmania e mai bine şi, dacă ai noroc, legea va lăsa nepedepsit pe cel care nu s-a dus în deşert, ci în Jărmania.
  4. Adu-ţi aminte de ziua de odihnă, când pleacă rumânii la picnic şi-şi lasă casele nepăzite. Să lucrezi şase nopţi… iar ziua este pentru odihnă sau pentru ascuns de gabori.
  5. Cinsteşte pe gardianul tău şi nu te lua de mama lui, pentru ca să nu ţi se adauge zile la răcoare în plus.
  6. Să nu ucizi dacă ţi-ai uitat sabia ninja acasă.
  7. Să nu fii desfrânat la petreceri. Să nu uiţi că nunţile şi botezurile se trag pe video.
  8. Să n-o furi.
  9. Să nu mărturiseşti împotriva complicelui tău fiindcă te-am belit p-ormă, când ieşi de la bulău.
  10. Să nu pofeteşti la fetele aproapelui tău până nu plăteşti înainte la plasator. Să nu pofeteşti nici boul, nici asinul, nici iapa lui şi nimic din câte are aproapele tău în sufragerie.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu