Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (V)

marți, martie 21, 2017 22:01
Posted in category Mass-media

Oameni pe Marte

 • Unii românaşi n-au ieşit din Feudalism

  Nu ştiu alţii cum sunt, dar subsemnatul, atunci când priveşte la ce scriu unii pe net, realizează un adevăr dureros: multor românaşi nu le trebuia nici o democraţie sau libertate, le ajungea biciul lui Ceaşcă, cenzura, întunericul, izolarea, într-un cuvânt gulagul bolşevic. Atâta prostie şi indiferenţă, faţă crimele la care sunt supuşi semenii lor pe glob, nu mai întâlneşti în altă ţară europeană. Cum să trăieşti bine în ţara lui Vanghelie, atunci când procentul celor care regretă un regim criminal este înfiorător de mare. Nu contează pentru aceste specimene că, până la urmă, România a fost devastată tot de comuniştii lui Ceaşcă, cei care au pus la cale demolarea acestei ţări, prin mineriade, privatizări dubioase, corupţie etc. Aş avea curajul să pun pariu cu oricine că, dacă prin absurd, un dement ca Vadim instaura dictatura, în afara câtorva rătăciţi, pe restul i-ar fi durut în cot de suferinţele sau, de ce nu, moartea unor români nevinovaţi. Acestor lepre nu le trebuia o societate liberă şi, implicit, nici şansa de a-şi debita inepţiile online. Copiii Revoluţiei Române din 1989 au murit, oare, pentru ca nişte idioţi să omagieze zilnic şi oriunde dictatura comunistă? Şi acest popor se declară creştin ortodox, dar admiră ateismul comunist?! Toate acestea se pot verifica pe forumuri, bloguri etc. Cum să ai o ţară ca afară din moment ce se plânge după o ţară coruptă, aşa cum era comunismul? Totul era minciună, hoţie, corupţie în comunism, iar azi aceste boli încă se mai văd. Dar pe creierele spălate, care apără o dictatură, nu le interesează aşa ceva.

 • Până şi evreii îşi permit să ne facă ţigani

  În România, cum afirmi ceva rău despre evrei, cum te trezeşti cu mii de luări de poziţie, în care eşti acuzat în fel şi chip. Evreii, însă, au voie să ne facă ţigani, fără mari probleme. Am descoperit aceasta recent, la un comentariu postat pe YouTube. ‘Un român uimeşte Anglia’ este filmuleţul la care există acest comentariu: ‘This Gipsy Romanian guy is excelent!’ ceea ce tradus sună cam aşa: ‘Acest ţigan român este excelent!’. Iar dacă intrăm pe canalul autorului comentariului, aflăm că este din Israel, iar canalul respectiv este plin de filmuleţe denigratoare la adresa românilor. Ne urăşte de-a binelea. O fi evreu din România? Sau mai degrabă din Ungaria. Oricum, îi plac cei de la Paraziţii cu piesa ‘Fuck You Romania’. Dar dacă zicem ‘Fuck You Israel!’ se supără cineva?

 • Cum au violat şi ucis securiştii din România creierele unora

  Se dă postarea Activistă din Siria: ‘Soldaţii violează şi ucid copii în faţa mamelor lor’. Ce credeţi că scriu creierele spălate de bolşevici legat de acest subiect? Iată un exemplu de comentariu: ‘Oare exista cineva cu creierul sanatos sa nu observe ca aici e vorba de manipularea grosolana si minciuna patronata de Unchiul SAM? Traim o epoca cumplita, a minciunii generalizateMade in USA’ (am păstrat forma originală). Păi, să nu-i trimiţi în Siria pe aceşti idioţi? Există şi un comentariu care pune degetul pe rană: ‘Pentru „Edy”, „nicu”, „karon”, „chhh” și alti copii tembeli (dar care e posibil să fie un singur postac, sub mai multe nume): „nicule”, tu in 89, cand altii mureau impuscati, te uitai la tv, da? Aveia 15 ani, iti curgeau mucii in gura si nu pricepeai nimic? si acum esti la acelasi nivel, tembelule, nu pricepi nimic, dar, in plus, esti un NIMIC DE… era sa scriu „om”, dar tocmai asta nu esti! Fiindcă in Timișoara (si in Bucuresti și Sibiu si in Cluj) au murit oameni in 89 puteti voi acum sa va scrieti măgăriile de „comentarii”, netrebnicilor! Daca au murit „doar vreo mie” n-are nicio importanta, gunoaielor?!? Daca mor oameni, oriunde in lumea asta, pentru creierele voastre putrezite e bun prilej de mișto? Ce știți voi ce e capitalismul, comunismul (pe care înțeleg că-l iubiți… cretinilor!), ce știți voi din istorie, veche sau actuală? ZERO! Atâta cunoașteți, atâta sunteți! V-au intoxicat securiștii și alți demenți cu teorii ale conspirației și voi, oricând, vomitați aceleași inepții! „A gândi cu propriul cap” nu e o înjurătură, băieți, ci e o stare omenească la care vă doresc să ajungeți cândva.’ Probabil că, pentru unii românaşi cu creierele spălate, şi imaginile din filmul de mai jos, cu copii ucişi în Siria, sunt trucate.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

6 Responses to “Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (V)”

 1. Lolita says:

  martie 21st, 2017 at 23:10

  Da, aşa e. Toţi ungurii din România ne fac ţigani şi scriu lucruri infecte despre români şi România pe tot felul de pagini Facebook, pe grupuri sau indiviual, dar nimeni nu-i ia la întrebări. Dacă le raportezi profilul sau grupul Facebook îţi răsounde că nu încalcă standardele lui. Dar o singură dată am comentat pe pagina mea personală că nu ar trebui să ne rugăm la zeii evreilor din Biblie că sunt doar ai lor, măcar să invocăm zeii românilor şi la scurt timp mi-au închis pagina mea personală fără drept de apel.

 2. Marian G says:

  martie 29th, 2017 at 12:12

  este un site destul de bun, educational cu diferite articole care sunt interesante, unele atat, multi tineri ar invata cv din articolele de aici

 3. Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (VI) | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 10th, 2019 at 20:13

  […] Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (V) […]

 4. Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (VIII) | A șaptea dimensiune says:

  mai 23rd, 2019 at 7:06

  […] Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (V) […]

 5. Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (VII) | A șaptea dimensiune says:

  mai 23rd, 2019 at 7:19

  […] Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (V) […]

 6. Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (IX) | A șaptea dimensiune says:

  iulie 8th, 2019 at 18:27

  […] Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (V) […]

Adauga un comentariu