deluxe-cards.ro, invitatii de nunta pentru tine

luni, iunie 1, 2015 18:22
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniSe spune că doar o data faci nunta (în cazul unora, persoane importante, de mai multe ori). Iar acest eveniment trebuie pregătit cu multă grijă, mai ales atunci când vine vorba de invitatii la nunta. Persoanele invitate vor admira, înainte de toate, invitațiile, iar acestea trebuie să arate bine. Dacă vreți să arate foarte bine, puteți comanda ceva asemănător cu invitațiile din colectia Alice 2015. Să tot participi la nunți cu astfel de invitații. Sau să inviți persoane dragi și/sau apropiate cu astfel de bijuterii. Aproape că nu știi ce să alegi: invitația cu inimioare, cea cu rețeta dragostei sau în formă de cutie tort 3D.

Puteți însă opta pentru invitații din alte colecții, cum ar fi Creative. Aveți așa: invitație acuarela, invitatie flori acuarele, invitatie rustica, invitatie Mami si tati se căsătoresc, invitație cutie Povestea noastră, invitație colivie, invitatie papadie, invitație cu fotografie (pe care o puteți vedea și în imaginea de mai jos). Dacă, însă, alegeți colecția Emma, puteți comanda: invitație de nuntă comică, invitație de nuntă elegantă, acestea la rândul lor fiind în diverse variate de culori și formate.

Dar puteți alege și invitații din colecția Clara, ca de exemplu invitația cu fundă, sau invitații din colecția Ekonom precum: invitație tip film, invitație haioasă, invitație comică, invitații clasice, invitație tip puzzle, invitație alb-negru. Mai gasiți invitații din colecția Kristal sau din colecția Erdem (invitații în formă de cutie, invitații cu inimi, invitație papirus, invitație elegantă).

Tot la unul din link-uri, puteți intra, vedea și comanda: meniu elegant, număr masă, card de masă & mapă de bani. Iar dacă sunteți interesați de promoții, găsiți și asa ceva, adică invitații de nuntă cu importante reduceri de prețuri. Unii dintre noi s-ar putea întreba Cum si unde au aparut invitatiile de nunta? Dacă urmăm legătura anterioară, găsim niste informatii interesante, legate de acest subiect. Iată mai jos un scurt fragment (integral la link-ul anterior). Și ca să nu mai revin în final, sper că ați reținut pontul: deluxe-cards.ro și invitațiile de nuntă vor fi la înălțimea momentului unic din viața voastră sau a celor dragi.

“Acest obicei de a scrie invitatii de nunta de mana si a le trimite cunostintelor a prins contur in Europa, in randul claselor sociale elitiste. Inalta societate si aristocratia din Anglia si Franta – inclusiv regi, regine, duci, ducese foloseau anunturi scrise pe carduri cu scopul de a-si instiinta prietenii si cunostintele ca organizeaza un anumit eveniment social. Cardurile erau scrise de anumite persoane desemnate sa redacteze invitatiile, cum ar fi sotia, majordomul sau secretarul. In acele vremuri, hartia era scumpa, iar capacitatea de a scrie era vazuta ca un semn de prestigiu si de educatie. Caligrafia era considerata in trecut o opera de arta, iar oamenii care stiau sa scrie caligrafic ii numarai pe degete acum cateva secole.”

Invitatii nunta
Invitatii de nunta – www.deluxe-cards.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “deluxe-cards.ro, invitatii de nunta pentru tine”

  1. Invitatii de nunta pentru orice tematica | Lucian Balog says:

    august 26th, 2015 at 17:10

    […] micut, avand in vedere produsul final si calitatea acestuia. Apropo de articol, este vorba despre acesta, sunt si acolo cateva informatii interesante care zic eu, merita […]

Adauga un comentariu