Doar rusofilii făcuţi de mama Lenin şi tata Stalin agită spectrul ortodoxismului

vineri, septembrie 2, 2016 14:23
Posted in category Mass-media

Marius BostanRomânia are, din când în când, și miniștri inteligenți. Doar că, într-o țară cu mulți idioți ce votează infractori, dar vor să trăiască bine, miniștrii inteligenți sunt rapid aruncați peste bord (sau lasați la țărm, dacă preferați această formulare). Pe puntea vasului numit România rămân pirații, șobolanii și gură-cască, adică exact cei care ne-au adus, prin votul lor, unde suntem azi. Mai jos, este un fragment dintr-un interviu luat de “Academia Cațavencu”, prin august 2016, unui ministru inteligent, ce trece dincolo de limba de lemn specifică mafioților prezenți non-stop la tembelizor, pentru a ne explica teoria chibritului. Se numește Marius Bostan, a absolvit matematica și făcut armata la TR Bacău (termen redus), arma artilerie. Ca mai toți cei care au terminat Facultatea de Matematică în Iași, printre care și subsemnatul. Sunt încântat să văd că Iașiul universitar oferă României un adevărat model de gândire la nivel de 2016. Dacă vreau să aud ceva interesant, să învăț lucruri noi, să reflectez la afirmații pline de tâlc, merg la ceea ce spune Marius Bostan. Păcat că Cioloș, la presiunea PSD-ului probabil, l-a eliberat din funcția de ministru. România rămâne aceeași țară în care olimpicii emigrează și analfabeții guvernează.

Ce tot repetați în discursurile dvs povestea cu securitatea cibernetică? Au năvălit rușii sau ce?

Treaba e mai nasoală decât pare la prima vedere. E suficient să vedeți pe net ce s-a întâmplat la Moscova în luna mai la adunarea hackerilor și să trageți concluzii. E suficient să vedeți rapoartele companiilor de securitate cibernetică și a companiilor din domeniu și veți vedea că rușii au năvălit deja. De câțiva ani. Au livrat deja exploituri (n.r – un exploit, din verbul „to exploit”, în sensul de a folosi ceva în avantaj propriu, este o secvență de cod, o succesiune de date sau un set de comenzi, ce profită de o defecțiune sau de o vulnerabilitate în scopul de a determina un comportament nedorit sau neprevazut al software-ului, hardware-ului de pe un calculator sau de pe alt dispozitiv electronic. Acest comportament include în mod uzual obținerea controlului asupra sistemului de calcul) care lucrează și cărora statele civilizate încearcă să le facă față. Au împânzit Europa cu partide și grupari care il glorifică pe Putin și preiau zilnic din propaganda rusească de stat. Au găsit idioți utili, cozi topor, lichele și trădători. Lucrează și pe stânga și pe dreapta „după cum se învârte fata”. Agită spectrul ortodoxismului și tradiționalismul când ei sunt făcuți din mama Lenin și tata Stalin care au distrus ce mai rămăsese nedistrus după Ivan cel Groaznic.

Ce caută Microsoft în România? Ce se întâmplă cu IT-iși noștri intermediari care mâncau și ei o pâine: Pescariu, Ghiță, Ecaterina Andronescu sau Dorin Cocoș?

Despre Microsoft numai de bine. O companie inovativă, mare și puternică care vinde în toată lumea. Aici la noi o sleahtă de hoți s-au interpus și au mărit prețurile de mai multe ori. Treaba a început în timpul când împărățea Năstase cel mare. Și un plagiator era șeful Corpului de Control. Și alt om secretar general. Regina Ecaterina era la Educație și făcea praf viitorul copiilor noștri, făcea praf școlile profesionale și împărățea peste fabrica de diplome false private și de stat. Aceste vremuri vor rămâne mereu în constiința noastră și Adevarul iese la suprafață cu toate eforturile unora de a-i sparge capul, a-l strange de gât și a-l baga iar la fund. Trădările din cadrul acestor grupări mafiote va înlesni treaba justiției. Urmăriți cu atenție cum instituțiile abilitate lucrează și vă rog să puneți intrebări publice daca veți constata că lucrurile nu sunt ceea ce par a fi.

Ați afirmat că Guvernul Cioloș este un guvern bun și un mare câștig pentru România. E bun doar că l-a schimbat pe Ponta sau mai are și alte calități?

Schimbarea lui Ponta a fost un semn de întărirea României în fața avalanșei impostorilor, mincinoșilor, hoților, corupților și plagiatorilor. În plus și iubitori de vânt estic, stepe kazace, nopți siberiene, ziduri mari orientale, de locuri mlăștinoase și neclare. Și numirea Guvernului Cioloș a fost un pas bun pentru România. Echipa e formată din oameni muncitori și cinstiți. Oameni care și-au lăsat cariere și joburi bine plătite să vină să facă ceva pentru țară. Toți au răspuns unei chemări, nu s-au bătut pentru asta, nu au cerut, nu au dat din coate. Pur și simplu au fost chemați, aleși datorită realizărilor trecute și încrederii de care se bucurau. Și am muncit zi și noapte și în aproape toate weekendurile.

Dictatorul Traian Băsescu a scris pe facebook, cităm, “Păcat că a fost aruncat peste bord Marius Bostan, un ministru valoros. În afară de impostori, gulgutieri, obedienţi, oportunişti şi incompetenţi, Guvernul Cioloş a avut şi un ministru competent în activitatea sa şi absolut responsabil în declaraţii publice, inclusiv cea legată de educaţie, chiar dacă aceasta din urmă a fost afectată de oarecare inabilitate politică, dar absolut corectă pe fond. Şi pentru că era inteligent, competent pe domeniul său şi independent faţă de unele structuri de securitate naţională, Marius Bostan a fost remaniat. Un prostălău incompetent şi obedient îl va înlocui pe Marius Bostan, spre salvarea „interesului naţional”. Vă rugăm să comentați aceste gânduri dictatoriale. Chiar erați singurul civil din guvern?

Mă onorează că un fost căpitan de vas de mare tonaj și un fost Președinte al României mă laudă. Mai ales că e un fost Președinte care a reușit să țină România pe direcția Occident în vremuri nu tocmai simple. Nici vremurile care vin nu sunt ușoare.

O să mă văd cu Domnia Sa dacă are timp să-i spun că nu am fost aruncat peste bord. Am fost coborat la țărm. Vântul nu era prielnic și e nevoie de provizii, de resurse noi și armament greu pentru combaterea piraților și acostărilor inamice ce ni se pregătesc. Avem nevoie de o Românie mai puternică, de frați, aliați, scut, aviație, inteligență și credinta în steagul nostru. Am făcut armata la artilerie TR la Bacău. Știu să trag cu obuzierul, pistolul și pistolul mitralieră. Arunc și grenade. Aștept demult să fiu chemat din rezerva la reciclare dar nu s-a produs încă chemarea adevărată.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu