Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (CXXX)

joi, mai 9, 2024 16:25
Posted in category Mass-media

Religie versus EducaţieFemeia în Islam nu are niciun drept. Este sclavă. Este o mentalitate medievală la aceşti musulmani spălaţi pe creier, legat de femei. Femeia în religia islamică a rămas la nivelul celor 3 C: Cratiţă-Curăţenie-Copii. Sper că nu revenim la obiceiuri medievale, odată cu invadarea Europei de către triburile islamice.

Omul, indiferent de vârstă, păstrează o doză de copilărie în el. Şi de aceea preferă poveştile. În poveste totul este frumos, chiar perfect: lumi în care nu există durere şi moarte, cei dragi pe care îi vom reîntâlni în altă viaţă.

Sincer, mi-aş dori să fie aşa. Să-i reîntâlnesc pe cei dragi (părinţii, în principal) într-o altă lume. Dar tare mi-e teamă că-i doar o poveste.

Şi mai sincer, mi-aş dori să existe cineva care să mă protejeze de tot ce-i rău în această viaţă. Dar, uitându-mă-n jur, realizez că Răul este omniprezent, iar cei răi nu prea păţesc nimic, dimpotrivă continuă să ucide, la propriu şi figurat.

În aceste condiţii, deşi speranţa moare ultima, devin realist şi acord raţionalului din mine coroana regală. O fi regatul raţionalului mai dur şi mai rece, dar măcar se bazează pe fapte certe, nu pe amăgiri şi poveşti inventate.

Şi aş mai adăuga ceva: dacă Religia nu ar fi o afacere, nu ar fi un mijloc pentru unii de a produce bani, poate aş fi mai apropiat de poveste şi, de ce nu, aş face parte din peisaj. Ştiind însă cât Rău a produs şi produce Religia în lume, rămân parte a Binelui, aşa cum îl pot înţelege şi pricepe singur, cu mintea şi sufletul meu, fără a fi nevoie să mi-l traducă popii lacomi de astăzi, criminalii de ieri.

Slogan PNL prin Moldova: „PNL, Credinţă şi Respect”. Mda: Credinţă = Şpagoveanu, Respect = Pensii speciale. PNL = alt PSD!

Fără sărbătoarea Învierii, traficul ar fi mai lejer, spitalele mai puţin aglomerate, iar popii cu mai puţini bani în conturi.

Cea mai criminală Justiţie din România post-1989 este (in)justiţia regimului Iohannis: a scăpat şi „Ştii, mă, cine sunt eu?”.

Dacă n-ar fi sărbătorile cre(ş)tine, prilej de destrăbălare şi înghesuială, unii ar muri de plictiseală. Mai ales analfabeţii.

Mafioţii din PSD+PNL, care v-au furat de v-au rupt, vă urează „Paşte Fericit!”. Din Dubai şi alte locuri exotice. Pentru că pot!

PSD+PNL şi AUR+Şoşoacă sunt feţe ale aceleiaşi monede: monedă rusească folosită de trădătorii de neam şi ţară.

O fi venind popii cu lumina „sfântă” de la Ierusalim (ce vrăjeală), da’ caşcavalul gros tot acasă, în România, se face.

Adevăratul Paşte pentru 40% dintre românaşi este ăla ateu comunist, în care limba lor moale mângâie fundul lui Ceauşescu.

Oare ştiu nostalgicii ceauşismului criminal că pot să audă la TV despre Înviere deoarece au murit nişte copii în 1989?!

Din toate maimuţărelile unor analfabeţi jalnici, adunate într-o singură platformă-cocină, s-a format chinezăria TikTok.

Coreea capitalistă produce Samsung. Coreea comunistă produce foamete, sărăcie, crime, genocid împotriva propriului popor.

NATO va trimite trupe în Ucraina dacă Rusia atacă Basarabia = Republica Moldova sau Belarus atacă Ucraina. God Bless America.

Când îşi turnau aproapele la Securitatea comunistă, în spirit cre(ş)tin-ortodox, popii aduceau lumina de la Moscova?!

România, în 2021, a alocat pentru cercetare 0,47% din PIB. În schimb, Israel: 5,56%, Coreea de Sud: 4,93%, SUA: 3,46%.

Şeful de campanie al lui Nicuşor Dan, din 2016, Matei Păun, ataca Ucraina şi îi lua apărarea KGB-istului criminal Putin.

În 2010, cu „educaţia” moştenită din comunism, 42% dintre români credeau că Soarele se învârte în jurul Pământului.

Poţi manipula doar oamenii mai proşti ca tine. Cei care votează PSD sunt mai proşti decât Ciolacu, Vanghelie şi tot tribul lor.

„Patria” palestinienilor de la Hamas este terorismul. Crezul lor „patriotic” este să ucidă copii, femei, bătrâni nevinovaţi.

În 1939, când Rusia comunistă şi Germania nazistă sfârtecau tovărăşeşte Polonia, tot „de-nazificare” era?!

După nişte sărbători epuizante, Iohannis va pleca, din nou, într-o altă vacanţă („vizită”), în SUA, tot cu un avion de lux.

Cu cât o localitate este mai mică, cu atât nivelul de prostie, răutate, îndobitocire, misticism şi ignoranţă este mai mare.

Cică musulmanii vor fi majoritari în Europa. Asta se întâmplă când tolerezi o religie criminală, islamul, într-o Europă Laică.

Pe toţi ăştia care urlă legat de drepturile afro-americanilor şi palestinienilor îi doare-n cot de copiii ucişi în Ucraina.

Negrii, mulatrii şi asiaticii sunt majoritari în SUA (aproximativ 60%). Şi de aceea SUA arată cum arată astăzi (jalnic).

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu