Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (LXXIX)

marți, octombrie 10, 2023 19:50
Posted in category Mass-media

BOR mai vrea bani publici pentru Catedrala Jefuirii NeamuluiBunicul meu, căzut prizonier la ruşi în 1944, a fost eliberat de ruşii criminali abia în 1950; 6 ani în lagărele ruseşti.

În 1939, comuniştii ruşi şi naziştii germani şi-au împărţit Polonia frăţeşte: vestul invadat de nemţi, estul de ruşi.

Cum să elimini corupţia când românaşii au cea mare încredere în sediul central al corupţiei, Biserica Ortodoxă Română (BOR).

Sufletul omului trăieşte din iubire, se îmbolnăveşte din ură şi moare din indiferenţă/nepăsare.

În comunism (1947), bunica mea mergea 16 km pe jos, dus-întors, cu un copil în cârcă (mama), pentru a prăşi o zi întreagă.

Ce face un baron PSD-ist când este pe „drojdie”? Ia şpagă 1,2 milioane lei = 267 salarii medii pe economie.

Cei care atacă politicienii corupţi de astăzi din iubire pentru comunism vor înlocuirea unor hoţi cu criminali rusofili.

Patrioţii, de dorul cărora mor unii, au fost cei care au exterminat mii de români doarece erau „duşmanii poporului”.

Niciodată, în toată istoria sa, România nu a fost mai liberă, mai prosperă şi la aceeaşi masă cu marile naţiuni ale lumii.

România va fi o ţară prosperă/civilizată atunci când corupţia va fi condamnată din dragoste de Occident, nu de comunism criminal.

Dacă tot îi trag unii cu „burghezia proletară”, dacă nu era burghezia eram şi astăzi sclavi pe moşiile popilor îmbuibaţi.

Reprezentanţii „ocultei mondiale” (globaliştii) din secolul 19: Bălcescu, Eminescu, Kogălniceanu, Cuza, Alecsandri etc.

Progresul se realizează când construieşti autostrăzi, spitale, şcoli etc., nu biserici, catedrală şi pupat cadavre (moaşte).

Dacă ar fi după mine, aşa da următoarea lege: toţi cei care-l regretă pe dictatorul criminal Ceauşescu să fie obligaţi un an de zile să trăiască precum se trăia atunci: fără curent electric, fără căldură, fără apă caldă, cu pâinea, zahărul, uleiul etc. pe cartelă (raţionalizate), fără telefon, fără calculator, evident fără Internet (şi dacă nu e Internet, nu e Facebook), fără posibilitatea de a pleca din ţară, fără posibilitatea de a critica regimul care conduce România, cu 2 ore program TV (eventual alb-negru), în care să se prezinte doar ode şi filme nord-coreene, fără ciocolată (dulciuri în general), portocale, caşcaval etc. în magazine, cu benzina/motorina raţionalizată (20 de litri pe lună), fără posibilitatea de a cumpăra maşini străine, iar pentru Dacii timp de aştepare de ani de zile, cu elevii, studenţii, muncitorii scoşi la munci agricole, mai ales când plouă, etc., etc., etc.

Ce faci când n-ai job şi eşti un parazit care trăieşte din munca altora în România? Te duci la pupat cadavre (moaşte)!

Ce au în comun ortodoxia şi comunismul se vede cel mai bine la criminalul Putin. Ambele înseamnă dezumanizare/barbarie.

Teroriştii palestinieni comit crime în Israel la umbra religiei musulmane, cea mai criminală religie din toate timpurile.

Ortodoxul Putin se pupă cu musulmanii din Iran şi cu ateii din China, în timp ce-i bombardează pe fraţii creştini din Ucraina.

Teroriştilor Hamas, copiii lui Allah, merită să li se aplice acelaşi tratament pe care aceste brute îl aplică prizonierilor lor.

Eliminaţi religiile – instrumente malefice în a genera ură – şi oamenii vor avea pace, înţelegere, prosperitate, iubire.

Freddie Mercury (vocalistul formaţiei Queen) a fost homosexual şi a murit de SIDA. Dar vocea şi hit-urile sale sunt nemuritoare.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu