Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (LXXVIII)

luni, octombrie 2, 2023 20:03
Posted in category Mass-media

Dictatura, citatDictatură era atunci când Securitatea te aresta pentru un cuvânt, nu astăzi când te lupţi cu „globaliştii/oculta” pe Facebook.

Doar în „democraţia” fondată de foştii comunişti se poate ca torţionarii din Securitate să aibă pensii speciale şi funcţii înalte.

Ce a construit dictatorul criminal Ceauşescu: hoţie, minciună, corupţie, muncă de proastă calitate, linguşire, servilism etc.

Ce a construit dictatorul criminal Ceauşescu: justiţie aservită puterii politice, turnătorie, pupincurism, îndoctrinare etc.

Ce a construit dictatorul criminal Ceauşescu: stigmatizarea Diasporei, învăţământ bazat pe memorare şi îndoctrinare etc.

Ce a construit dictatorul criminal Ceauşescu: „omul nou”, cel care, prin corupţia deprinsă în ceauşism, a furat tot după 1989.

Într-o relaţie, fidelitatea Lui se verifică atunci când El are totul (bani etc.), iar fidelitatea Ei se verifică atunci El pierde totul.

Mafiotul PSD-ist Dumitru Buzatu a luat şpăgi zeci de ani pentru că nişte românaşi au votat PSD sau n-au venit la vot.

Ăştia care spun că, după ‘89, nu s-a construit „nimic” în România, uită de miile de biserici construite. Mii de biserici = nimic?!

Cred sincer că cei care votează PSD = ciuma roşie merită furaţi şi lăsaţi în fundu’ gol. De ceilalţi inocenţi mi se rupe inima.

Înainte de toate, daţi-mi voie să râd în hohote (hăăăă, hăăăăă, hăăăăă) de cei care vin cu abureala „Vai, dar nu Dumnezeu a ucis, ci oamenii”. Wau!!! Normal că Dumnezeu, un personaj fictiv, n-a ucis. Nici n-ar avea cum, deşi unii numesc tragediile şi dramele din viaţa oamenilor „Mâna lui Dumnezeu”.

Parcă se spune că Dumnezeu lucrează prin oameni. Sau lucrează numai când se întâmplă ceva bun. Da, ştiu, a fost inventat şi opusul lui Dumnezeu, Diavolul. Altfel povestea n-ar avea sare şi piper. Şi Răul vine de la Diavol. Un lucru nu înţeleg: de ce Dumnezeu atotputernic nu-l ucide pe Diavol ca să scăpăm de eroul negativ?! Sau nu s-a terminat „filmul”, mai trebuie măcelăriţi nişte oameni, mai trebuie popii să-şi facă nişte vile şi să-şi cumpere nişte maşini de lux, apoi mai vedem cum evoluează meciul Dumnezeu-Diavol. Oricum, până acum este scorul vreo 80-0 pentru Diavol, la câte masacre şi genocide s-au comis la umbra crucii şi semilunei.

Religia ucide Raţiunea!

Religia ucide Ştiinţa!

Religia ucide pacea (vedem ce face „credinciosul” ortodox Putin în Ucraina)!

Restul sunt abureli pentru fraieri.

De exemplu, au fost ucişi 80 de milioane de hinduşi timp de aproximativ 500 de ani de musulmanii doritori de fecioare virgine într-un Paradis inexistent.

În viaţă, chiar şi gratis are un preţ.

Mafioţii PSD-işti au furat de la românaşi, apoi le-au oferit nişte pomeni, iar românaşii i-au votat pentru a fura în continuare.

Ana Blandiana: „Şmecheria nu este opusul prostiei, ci al inteligenţei.”

Aproximativ 1,2 milioane de armeni au fost ucişi în perioada 1915-1916 de către turci, aceşti copii ai zeului Allah.

Dacă nu ai bani, ai nevoie de muncă. Dacă nu ai job, ai nevoie de studiu. Dacă nu ai inimă, ai nevoie de iubire.

Problema României este că mulţi, inclusiv din USR, atacă PSD-ul având limba în fundul dictatorului criminal Ceauşescu.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu